Bir müdür öğretmeniyle uyandın mı? gibi senli bir cümle ile neden nasıl konuşur?
Bizim müdürler x hocam ye hocam der, ayrıca uyanıp uyanmamamız gibi bir konu ile ilgilenmez.
Muhabbetimiz okula dairdir.
Üzülmeni istemem ama öğretmenim.. Gerçek bu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir müdür öğretmeniyle uyandın mı? gibi senli bir cümle ile neden nasıl konuşur?
Bizim müdürler x hocam ye hocam der, ayrıca uyanıp uyanmamamız gibi bir konu ile ilgilenmez.
Muhabbetimiz okula dairdir.
Üzülmeni istemem ama öğretmenim.. Gerçek bu..
Bu hukuki bilgiyi kimden aldiniz acaba ?
Uyandin mi diye soran kiz esim degil mesaj tel elimde iken geldi.
Seni üzmek istemiyorum ama sen hala gerçek ne mi acaba diye düşünüyorsun?Esim okul mudur bu sahis bekar ogretmen.is icin muhatap olmak zorunda kaliyo benim yanimda aradi kizi kiz efendim dedi sadece agzina geleni saydi.hil diyemedi.tabi suanda naptigini soruyorum.aramiyo sadece bi belge imza durumunda odama gelio dio.doguma gelecek yaza tayinle temelli gelecek.beni o istemio ev arkadaslari var lojman sikintisi var.dogumdan sonra godeyim diyorumda aldatiliosam ugrasmak istemiyorum.nasil ogrenecegim bu olayin aslini.bana guven iliskim olsa ruhun duymazdi dio kizi tembihlermis burdayken aramazmis falan
Avukat arkadasiniz zinanin artik suc olmaktan cikarildigini ve boyle bir suc kavraminin olmadigini bilmiyor muymus acaba ?Avukat arkadasimdan ogrendim icerik boyle ogreniyo onun disinda telefon firmasina no sahibi isterse dokuman olarak sadece kacta mesaj ve arama olmus o cikio ayrinti cikmio
Avukat arkadasiniz zinanin artik suc olmaktan cikarildigini ve boyle bir suc kavraminin olmadigini bilmiyor muymus acaba ?Avukat arkadasimdan ogrendim icerik boyle ogreniyo onun disinda telefon firmasina no sahibi isterse dokuman olarak sadece kacta mesaj ve arama olmus o cikio ayrinti cikmio
Benle uğraşıyor ne demek ya tabiki sizle uğraşacak ki uğraşmıyor beyfendi yaptıklarını hediye gibi düşünmeyin yapması gereken şeyler bunlar.. Siz çok iyi niyetlisiniz , kimse kimseye aşkım demez rezil edip bırakın pislikleri, sen yalnız kalıyorsun namusunla onun evladını taşıyorsun beyfendi özlem çekeceğine aşna fişne peşinde..Iyice ikna oldum zaten.acinacak haldeyim.bide bugun dogum icin kredi falan cekio.ugrasiyo falan.bide doger ogretmen arkadaslar trafik kazasi gecirdi bi yarisi okulda yok uc ay raporlular.bos derslere falan girio isleride yogun benlede ugrasiyor.
Canım şunuda bilmeni isterim bunu yapıyor diye o kızıseviyor anlamına gelmiyor erkekmilleti gönül eğlendiriyor eşinden uzak bekar bir kız kendisine sulansa erkeklerin yüzde doksanı yapar hiçbiri sütten çıkma ak kaşık değil dediğim gibi şeytan dürtükler eğer ayrılık düşünmüyorsan doğumdan sonra eşini yalnız bırakmaYa zaten biseyler olmus anlasilan su anda sik sik ariyor gorusuyor goruntulu ara inanmiosan diyor yani yapmis yapmisda simdi yapmiyorum demeye mi calisio.neyse ben zaten sogudumda ne icin mucadele ediyosam alsin kiz gozune soksun ne diyim
Ayri kalmayi isteyen o uc sene o dagda onla yasadim babam vefat etti cenazesine zor yetistim ordayiz diye.bebek icin boyle bir karar aldik o cok istedi bebege sana bisey olur doksan km merkeze yollar bozuk kanamam olsa gidene kadar duserdi.koylunun cocuklari ole mesela her ay biri havaleden oluo.onlar onemsemio bile nasilsa cok cocuk var.bende ostemedim gelmek ama bisey olirda vocdan azabi cekerim dedim bes yillik evliyim.bir kez olsun boyle bosey olmadi.telefonla yizbir oynardi sadece.boylesi degisilinir mi ya zaten benim esim yapiosa herkes yapar
Hamilelikten boyleyim sanirim.basina gelinve zor oluo.ya dogumuma bir ay var beni aldattiysa ben onla bi gunum gecsin istemem anneme aileme su zamansa demem sikinti babam vefat etti bi sene oldu kahrolacaklar ya zaman gerekio sanirim once bebegim dogsun sonra ciddi adimlara baslicam .arayip durmasina engel olmak icin bu kararimi simdi mi soyleyim yoksa dogumdan sonra mi aciklasam