• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorum istiyorum

Bir müdür öğretmeniyle uyandın mı? gibi senli bir cümle ile neden nasıl konuşur?
Bizim müdürler x hocam ye hocam der, ayrıca uyanıp uyanmamamız gibi bir konu ile ilgilenmez.
Muhabbetimiz okula dairdir.

Üzülmeni istemem ama öğretmenim.. Gerçek bu..

ayy bilemedim yaa:( ama uyandn mı falan sanane yani. eşimize de güvenemeyeceksek hayat nasıl geçer. Ama bence geçici bir durum eğer böle bir şey varsa . bahane olmaz amaayrısnız falan diye bence her şey düzelecek siz eşinize inanmak istiyorsuunz ve onu en iyi tanıyan sizsiniz belki onu tanıdğınız için inanamıyorsunz ama anlattıklarınz sanki her şeyi açıkca gösteriyor.

Uyandin mi diye soran kiz esim degil mesaj tel elimde iken geldi.

Avukat arkadasimdan ogrendim icerik boyle ogreniyo onun disinda telefon firmasina no sahibi isterse dokuman olarak sadece kacta mesaj ve arama olmus o cikio ayrinti cikmio

Uyandin mi diye soran kiz esim degil mesaj tel elimde iken geldi.

İkisinin de sorması normal değil..
Bir öğretmen müdürüne sen diye hitap ediyorsa bu yüzü müdür vermiştir.

Müsait misin, uyandın mı ciddi samimi ilişkilerin diyalogları..

Esim okul mudur bu sahis bekar ogretmen.is icin muhatap olmak zorunda kaliyo benim yanimda aradi kizi kiz efendim dedi sadece agzina geleni saydi.hil diyemedi.tabi suanda naptigini soruyorum.aramiyo sadece bi belge imza durumunda odama gelio dio.doguma gelecek yaza tayinle temelli gelecek.beni o istemio ev arkadaslari var lojman sikintisi var.dogumdan sonra godeyim diyorumda aldatiliosam ugrasmak istemiyorum.nasil ogrenecegim bu olayin aslini.bana guven iliskim olsa ruhun duymazdi dio kizi tembihlermis burdayken aramazmis falan
Seni üzmek istemiyorum ama sen hala gerçek ne mi acaba diye düşünüyorsun?

Ya zaten biseyler olmus anlasilan su anda sik sik ariyor gorusuyor goruntulu ara inanmiosan diyor yani yapmis yapmisda simdi yapmiyorum demeye mi calisio.neyse ben zaten sogudumda ne icin mucadele ediyosam alsin kiz gozune soksun ne diyim

Avukat arkadasimdan ogrendim icerik boyle ogreniyo onun disinda telefon firmasina no sahibi isterse dokuman olarak sadece kacta mesaj ve arama olmus o cikio ayrinti cikmio
Avukat arkadasiniz zinanin artik suc olmaktan cikarildigini ve boyle bir suc kavraminin olmadigini bilmiyor muymus acaba ?

Gercek ne den ziyade cekip gitcem ama esim ailem herkesin yuzune vuracagim bisey olsun diye igrasiyorum kizdan bi resim yada mesajlarinin fotolarini falan mi istesem.inkar edemese .suan anneme anlatsam ben suclu olucam.kocana guven ellin bilmem cirkefi icin degmez dicek.

Canım senin adına çok üzüldüm.Hamilesin üzülmeni istemem ama eşin sana dürüst değil boşluğu hemen birini bularak değerlendirmiş,dağ köyü değil heryerde bu durumu yaşayacak seni üzecek bir tipe benziyor.Sen bebeğine odaklan,kendine odaklan doğumdan sonra onun emdiği sütü burnundan getır.Kendine bak,ayakların üzerine durmaya çalış ve o seni aramadan bence hiç arama bırak o seni arasın karnındaki bebeğin onunda çocuğu bırak biraz tutuşsun.Lütfen ailesinide bu durumdan haberdar et.Belki biraz kulağını bükerler. [Q UOTE="Fatalgive, post: 38753457, member: 650045"]Arkadaslar ben otuz dort haftalik hamileyim.yalniz yasiyorum.esim baska sehirde gorevde.bulundugu yer hamile biri icin uygun bir yerdegil.ben memleketteyim.cok sik gorusemiyoduk.zamanla telefonlada aramaz sormaz olmus bana soguk davraniyodu.gelince duzelir dedim.geldiginde telefonunun sifreli oldugunu yanindan ayirmadigini gorunce suphelendim.bana cok soguk davrandi bide opmiyodu dahi cocuga bisey olurmus diye.neyse geldikten iki gun sonra sifreyi cozdum ve watsapp mesajlarindan isyerinden bi bayanla mesajlastigini gordum.kiza musaitmisin demis kiz ona evet askim sen iste yeterki musait olurum demis oda evet demis.sonrada telefonla gorusmusler.ben tabi krize girdim.aciklama su kiz onu seviyomus.bilerek bizi ayirmak icin yapiomus.yanimda kizi aradi kizdi arama yazma dedi.o gunden sonra ilgisi duzeldi.eskisi gibi oldu.gidincede ariodu soruodu ama bugunlerde yine ayni.ben gercegi ogrenmek icin ne yapmaliyim.kizin nosu var ama arayip ne dicem.oradan birisinee de soramam.emin olup ona gore davranmak istiyorum.[/QUOTE]

Avukat arkadasiniz zinanin artik suc olmaktan cikarildigini ve boyle bir suc kavraminin olmadigini bilmiyor muymus acaba ?

Iyice ikna oldum zaten.acinacak haldeyim.bide bugun dogum icin kredi falan cekio.ugrasiyo falan.bide doger ogretmen arkadaslar trafik kazasi gecirdi bi yarisi okulda yok uc ay raporlular.bos derslere falan girio isleride yogun benlede ugrasiyor.
Benle uğraşıyor ne demek ya tabiki sizle uğraşacak ki uğraşmıyor beyfendi yaptıklarını hediye gibi düşünmeyin yapması gereken şeyler bunlar.. Siz çok iyi niyetlisiniz , kimse kimseye aşkım demez rezil edip bırakın pislikleri, sen yalnız kalıyorsun namusunla onun evladını taşıyorsun beyfendi özlem çekeceğine aşna fişne peşinde..

Ortada cocuk var velayet icin gerek hos heralukarda velayet bende olacak ama sic degilsede tazminat falan oluo.ya ben bosey ostemiyorum ayrilirim cocugum benle olsun bide

Buradaki gencler internetten arama dokumlerine bakmayi biliyorlardi okuyordum. Yardimci olabilirler belki.

C
Ya zaten biseyler olmus anlasilan su anda sik sik ariyor gorusuyor goruntulu ara inanmiosan diyor yani yapmis yapmisda simdi yapmiyorum demeye mi calisio.neyse ben zaten sogudumda ne icin mucadele ediyosam alsin kiz gozune soksun ne diyim
Canım şunuda bilmeni isterim bunu yapıyor diye o kızıseviyor anlamına gelmiyor erkekmilleti gönül eğlendiriyor eşinden uzak bekar bir kız kendisine sulansa erkeklerin yüzde doksanı yapar hiçbiri sütten çıkma ak kaşık değil dediğim gibi şeytan dürtükler eğer ayrılık düşünmüyorsan doğumdan sonra eşini yalnız bırakma

Ayri kalmayi isteyen o uc sene o dagda onla yasadim babam vefat etti cenazesine zor yetistim ordayiz diye.bebek icin boyle bir karar aldik o cok istedi bebege sana bisey olur doksan km merkeze yollar bozuk kanamam olsa gidene kadar duserdi.koylunun cocuklari ole mesela her ay biri havaleden oluo.onlar onemsemio bile nasilsa cok cocuk var.bende ostemedim gelmek ama bisey olirda vocdan azabi cekerim dedim bes yillik evliyim.bir kez olsun boyle bosey olmadi.telefonla yizbir oynardi sadece.boylesi degisilinir mi ya zaten benim esim yapiosa herkes yapar

Ayri kalmayi isteyen o uc sene o dagda onla yasadim babam vefat etti cenazesine zor yetistim ordayiz diye.bebek icin boyle bir karar aldik o cok istedi bebege sana bisey olur doksan km merkeze yollar bozuk kanamam olsa gidene kadar duserdi.koylunun cocuklari ole mesela her ay biri havaleden oluo.onlar onemsemio bile nasilsa cok cocuk var.bende ostemedim gelmek ama bisey olirda vocdan azabi cekerim dedim bes yillik evliyim.bir kez olsun boyle bosey olmadi.telefonla yizbir oynardi sadece.boylesi degisilinir mi ya zaten benim esim yapiosa herkes yapar

Herkes yapabilir ki zaten.
Ama herkes yutmaz bu olayı, herkes affetmez.

Sen ne yapacaksın mühim olan bu..

Allah doğru yoldan ayırmasın..
Yüzde yüz güvenmemek lazım..

Hala eşine inanmak ister gibi halin var.
İşin gücün arasında benle uğraşıyor bir de falan diyorsun.

Uğraşacak elbette.
Rahat dursaydı da uğraşmasaydı.

Ben de öğretmenim. Müdürümün, müdür yardımcılarımın numarası kayıtlıdır sadece yılda bir elim gider belki.
Bayram kutlaması için bile yazmam.

İletişimi sadece raporluyum, rahatsızım hocam bugün yokum demek için kuruyorum.

Whatsaptan yazmak bile ciddi bir samimiyet. Nereden buluyor bu cesareti, bu yüzü?

Müdür gibi olaymış da öğretmeniyle adam gibi mesafe kurmasını bilseymiş.

Sen hamilesin, bebeğini ve kendini düşün artık onu değil.

Hamilelikten boyleyim sanirim.basina gelinve zor oluo.ya dogumuma bir ay var beni aldattiysa ben onla bi gunum gecsin istemem anneme aileme su zamansa demem sikinti babam vefat etti bi sene oldu kahrolacaklar ya zaman gerekio sanirim once bebegim dogsun sonra ciddi adimlara baslicam .arayip durmasina engel olmak icin bu kararimi simdi mi soyleyim yoksa dogumdan sonra mi aciklasam

Hamilelikten boyleyim sanirim.basina gelinve zor oluo.ya dogumuma bir ay var beni aldattiysa ben onla bi gunum gecsin istemem anneme aileme su zamansa demem sikinti babam vefat etti bi sene oldu kahrolacaklar ya zaman gerekio sanirim once bebegim dogsun sonra ciddi adimlara baslicam .arayip durmasina engel olmak icin bu kararimi simdi mi soyleyim yoksa dogumdan sonra mi aciklasam

Şimdi söyle.

Aptal değilim ben.
Adam olsaydın da mesafeni koysaydın, her adamın teline böyle mesajlar gelmiyor.
Kızı da aramayacağım.
Git doya doya yaşa aşkını.
Mahkemede görüşürüz yaz.
Aramalarına cevap verme.

Bak nasıl tutuşup geliyor yanına.
İspatlasın, kızla yüzleştirsin gerekirse.

Bu onun sorunu senin değil.

Doğuma kadar senin değil onun içi yansın!

Back
X