Yorum istiyorum.

cokzorbirsecim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.799
6.257
158
Kızlar moralim çok bozuk. Hemen gireyim konuya. Biz şehir değiştirdik bu şehirde daha iyi iş imkanları vardı hem de benim aileme yakındı. Neyse bu süreç elde olmayan nedenlerden uzun sürdü. 2 aydir ailemin yanindayim yanimda cocuklar.herkes cok bunaldi.cocuklar düzensizlikten sıkıntıdan ozlemden iyice mahfoldu.

Neyse eşyalar gecikmeli geldi sonunda.ev yerlestirilecek gittim yeni şehrimize.eve bir girdim boya yapılmamış duvarlar leş gibi ve eşyalar kurulmamis şekilde eve doldurulmuş.evi kuracak olan nakliyecileri mobilyayi kurdurtmadan göndermiş. Eşim evin boyandigini söylemişti. Resmen yalan söylemiş yani. O kadar sinirim bozuldu anlatamam.ve iznim de bitmek uzere. Ise baslayacagim.mobilya kurulmamis ev boyanmamiş. O yüzden hiçbir şey yerleştiremem

Kızlar o sinirle tabi bir kavga koptu. Aciklamasi islerim cok yogundu diyor. Ama pek de inandirici bulmuyorum tam bir iskolik. Isi demekki bizden onemli.bizden bu kadar sure ayri kalmasi umrunda degil.iyice bir icimi doktum kizdim bagirdim Döndüm geldim tekrar ailemin yanına.

Gidiyorum ben dediğimde gitme falan da demedi zaten. Çıktım yola akşam. Geldim ne bir arama ne bir sorma ne bir özür yok.zaten Özür dilediği görülmemiştir.

Sizce tepkimde haklı miyim? Bu değer vermemek olmuyor mu?

Evlilik ikinizin evliliği, ev ikinizin evi, sorumluluklar neden sadece eşinizin üzerinde ? Adam evi tek başına taşımak zorunda mı ? Dahası yapabilir mi ? İş kolik demişsiniz, hem çalışıp hem taşınma işini organize etmek çok kolay olmasa gerek. İzinliyim diyorsunuz, izin süresince ailenizin yanında olmanızı gerektiren özel bir durum yoksa neden bu süreçte evinizi düzenlemediniz ?

cok sinir bozucu bir durum olmus,
cocouklar kac yasinda? ins cok kucuk degilelrdir, simdi ev boyansa bile kokusu kac gune cikar Allah bilir.
esin aramazsa aramasin sen ara, boyayi halletmesini soyle, cocouklari o eve getiremem de. bir zahmet halletsin.

2 aydır ev bulacak boyatacak eşyalar gelecek kurulacak diye sizi beklettiyse ve hiçbiri ile ugrasmadiysa evet haklısınız.. Buna iskoliklik değil de aşırı rahatlik derim ben..

Cok hakli tepki vermissiniz..evine ayiracak;ailesine duzen kuracak vakti yokmuymus..birde ustune yalan soylemesi.
Burnu surtulsun.hemen donmeyin.herseyi yaptirsin.

Bence de haklısınız. Sorumsuzluk yapmış eşiniz. Peki ama olan olmuş şimdi ne olacak ? Boya işleriniz, ev yerleştirme zaman alan şeyler ve ise dönmenize de az kalmış. Umarım eşiniz halleder bunları gönlünüzu almak için :(

Napmis peki beyefendi o kadar ay sürekli çalışmış mi ?

Alt tarafı bi boyacı çağıracak başında durmasa da olurdu yani.

Boya kokusu cok kotu oluyor ve evin ne kadar bos olursa o kadar cabuk biter. Mobilyalar kurulmasa dahi yer kaplayacaktir.

Sorumsuz bir esin varmis ama kavga etmenin de yarari olmayacaktir. Beraber bir caresini bulacaksiniz.

Tepkılerınız yerınde bencede yanı.Ikı aydır bı ev boyanıp duzene konulamıyosa sorun tepkıde degıl tepkıye neden olan etkıdedır.

Kızlar moralim çok bozuk. Hemen gireyim konuya. Biz şehir değiştirdik bu şehirde daha iyi iş imkanları vardı hem de benim aileme yakındı. Neyse bu süreç elde olmayan nedenlerden uzun sürdü. 2 aydir ailemin yanindayim yanimda cocuklar.herkes cok bunaldi.cocuklar düzensizlikten sıkıntıdan ozlemden iyice mahfoldu.

Neyse eşyalar gecikmeli geldi sonunda.ev yerlestirilecek gittim yeni şehrimize.eve bir girdim boya yapılmamış duvarlar leş gibi ve eşyalar kurulmamis şekilde eve doldurulmuş.evi kuracak olan nakliyecileri mobilyayi kurdurtmadan göndermiş. Eşim evin boyandigini söylemişti. Resmen yalan söylemiş yani. O kadar sinirim bozuldu anlatamam.ve iznim de bitmek uzere. Ise baslayacagim.mobilya kurulmamis ev boyanmamiş. O yüzden hiçbir şey yerleştiremem

Kızlar o sinirle tabi bir kavga koptu. Aciklamasi islerim cok yogundu diyor. Ama pek de inandirici bulmuyorum tam bir iskolik. Isi demekki bizden onemli.bizden bu kadar sure ayri kalmasi umrunda degil.iyice bir icimi doktum kizdim bagirdim Döndüm geldim tekrar ailemin yanına.

Gidiyorum ben dediğimde gitme falan da demedi zaten. Çıktım yola akşam. Geldim ne bir arama ne bir sorma ne bir özür yok.zaten Özür dilediği görülmemiştir.

Sizce tepkimde haklı miyim? Bu değer vermemek olmuyor mu?
Ben olsam kıyametler kopardı sende iyi sabır var bacim.Bu adamın özel hayatı yok mu ?Bir an önce evime gireyim demiyor mu:KK12:

ama neden o tek gitti

ben de tayin vs diye düşünmüştüm ama iznim bitecek diyorsunuz

keşke siz de gitseydiniz gerekirse birkaç gün otelde kalınır yerleşilirdi

mobilya kurulumu dediğiniz de nedir yani iki dolap iki parça salon takımı değil mi

o kurulur yerleşilir de ama eşya gitmeden boyansa iyi idi tabii

Evlilik ikinizin evliliği, ev ikinizin evi, sorumluluklar neden sadece eşinizin üzerinde ? Adam evi tek başına taşımak zorunda mı ? Dahası yapabilir mi ? İş kolik demişsiniz, hem çalışıp hem taşınma işini organize etmek çok kolay olmasa gerek. İzinliyim diyorsunuz, izin süresince ailenizin yanında olmanızı gerektiren özel bir durum yoksa neden bu süreçte evinizi düzenlemediniz ?
Kesinlikle haklısınız tüm evi zaten ben topladım 2 hafta sürdü. onun yapacağı tek şey nakliyeci bulmak evi boyatmak eşyayı içeri attirip yine nakliyecilere kurdurtmak.bunlar yapilmadan hicbirsey yapamam ki.bu işlerden sonra ben devreye girip esyanin yerleştirilmesi, temizlik, mutfak kurulması, odalarin düzeni,hali perde giysi dolap vb islerine bakacaktim.yani benim işim aslında 5 kat daha ağır. Ama bu dediklerim olmayinca hiçbirşey yapamadım tabi.

Eşya geç gelince kalacak yer sorunu nedeniyle ailemdeyim . Burda esyanin gelmesini bekledik cocuklarla.Çocuklar o evde duramaz zaten yataklar dahi kurulmamis. Makinalar kurulmamis.

Yeni tasinmis birisi olarak cok kotu bi durum
Ii yapmisin bnce
Boyaci tutup boyatmak cok mu zormus acaba
Nakliyeciler niye kurmadan gitmisler

Yani haklısın. Benim bile sınırın bozuldu. Ama iyce doldurusa da getirmeyelim sizi.

ama neden o tek gitti

ben de tayin vs diye düşünmüştüm ama iznim bitecek diyorsunuz

keşke siz de gitseydiniz gerekirse birkaç gün otelde kalınır yerleşilirdi

mobilya kurulumu dediğiniz de nedir yani iki dolap iki parça salon takımı değil mi

o kurulur yerleşilir de ama eşya gitmeden boyansa iyi idi tabii
Ben 2 saat yakınlikta bir ildeyim. Gelmeyin dedi. Boya bitsin mobilya kurulsun öyle gelin dedi.cocuklar rezil olmasın diye gitmedim. Sonra baktım zaman iyice azaldı gideyim dedim bir bakmaya. Ve boyattim dediği evin boyanmadigi rezil halde olduğunu gördüm. Ayrıca eşya zaten fazla.hepsi ortada.basacak yer yok .iceri eşya girdikten sonra boyanması imkansız. Duvarlar leş.

Back
X