- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var.birbirimizden uzak şehirlerdeyiz ve 1- 2 ayda ancak görüşebiliyoruz. bir şehir belirliyoruz ve genel olarak 3-4 gün kalıyrz orda. bu şehirler bana yakın olan şehirler oluyor. ama bir sorun var bence maddi yönden. görüştğmz zaman otelde kalıyoruz ve otele en az 300 lira gidiyor. onun uçak masrafı var 250 civarnda. gittiğimz yerlerde hesabı o öder genelde ben bazen derim bunu ben ısmarlıyorm diye bazen öyle öderim. ikimizde çalışıyrz para kazanıyorz ve ben ondan biraz daha fazla kazanıyrm.fakat genede bir bayanın elini cüzdanını götürmesini yadırgarım erkek yanındayken. bu sizde de var mı?
bir de buluştğmz zaman kalacğmz yerin parasına bir miktar katkıda bulunmak istyrm bu erkeği rahatsız eder mi? gerci geçen buluşmamızda bir geceliğini ben ödemştm o daha gelmemişti otele çünkü. ama sesini çıkarmadı sonradan. ne dersinz katkıda bulunmalı mı bir bayan maddi konuda???
arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var.birbirimizden uzak şehirlerdeyiz ve 1- 2 ayda ancak görüşebiliyoruz. bir şehir belirliyoruz ve genel olarak 3-4 gün kalıyrz orda. bu şehirler bana yakın olan şehirler oluyor. ama bir sorun var bence maddi yönden. görüştğmz zaman otelde kalıyoruz ve otele en az 300 lira gidiyor. onun uçak masrafı var 250 civarnda. gittiğimz yerlerde hesabı o öder genelde ben bazen derim bunu ben ısmarlıyorm diye bazen öyle öderim. ikimizde çalışıyrz para kazanıyorz ve ben ondan biraz daha fazla kazanıyrm.fakat genede bir bayanın elini cüzdanını götürmesini yadırgarım erkek yanındayken. bu sizde de var mı?
bir de buluştğmz zaman kalacğmz yerin parasına bir miktar katkıda bulunmak istyrm bu erkeği rahatsız eder mi? gerci geçen buluşmamızda bir geceliğini ben ödemştm o daha gelmemişti otele çünkü. ama sesini çıkarmadı sonradan. ne dersinz katkıda bulunmalı mı bir bayan maddi konuda???
bu ay maaşını almasına birkaç gün kala görüşeceğiz sıkıştığı için böyle bir soru sormuştur umarım. ama ben de ona şaka yolla çok ağır bir cvp verdim dedim ki niye daha zengin bir sevgilim yok dedim küstü[/QU
bazı erkekler arsız oluyor, kadını yolmaya bakıyor, zaten gercek nıyetlerı de boylece ortaya cıkıyor, Allah korusun öylelerınden. ilişkinden emın oldugun iyi bir erkek ıse bunu gurur da yapabılır ama ıhtıyacı da olabılır gercekten. oyle soylemekle ayıp etmışsın canım, şaka bıle olsa alınır boyle hassas konuda erkek.
kırılması çok normal canım yaa, bence gönlünü almalısın?? ama sanırım sen ödemek istemiyorsun yanlış mı anlıyorum("bu ay maaşını almasına birkaç gün kala görüşeceğiz sıkıştığı için böyle bir soru sormuştur umarım." dediğin için böyle düşündüm) belki yanlış anladım ama bence sıkışmasa bile ortaklaşa ödemelisiniz.
bu ay maaşını almasına birkaç gün kala görüşeceğiz sıkıştığı için böyle bir soru sormuştur umarım. ama ben de ona şaka yolla çok ağır bir cvp verdim dedim ki niye daha zengin bir sevgilim yok dedim küstü
hiç aranızda benm gibi yok mu erkeğin yanında para vermekten nefret eden?? ben çok mu anormalim??
haklısınz aslında ve bundan sonra hep katkım olacak az buçuk ama sevmyrm işte sevmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?