• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorum sizin

Yorumların hepsini okudum ve çok güldüm bu saatte, herkes farklı bişey anlamış, arkadaş güzelce anlatmış oysa ki. Konu sahibi kimseden yardım beklemiyor, 6 aydır ödenmemiş( nasıl olmuş ben de anlamadım) ve kvalideler ile ortak kullanılan ELEKTRİĞİN faturası için biraz yardım bekliyor, fatura sadece kendilerine ait değil. Ama keşke eşiniz sorsaymış, baba sen mi ödüyosun benim elime fatura geçmedi diye.

cok tesekkur ederikm artık cevap dahı vermek istemedıgımden bakmiyordum ama sizin gibi okudugunu anlayan arkadasları gorunce cidden sevındım cok sagolun..

arkadaş burda kv benim faturalarımı ödesin dememiş ki. normalde aramızdaki paylaşım gereği kp ödediği doğalgaz faturasını neden biz ödüyoruz şimdi hem de 6 aylık yüklü faturayı? hem de benim masraf edeceğim ortadayken? mesele bu yani ben böyle anladım.
nasıl çözersiniz bilemem yani sonuçta bir şekilde ödenecek.sadece elindeki parayı vermemen gerektiği bir gerçek. yoksa yerine koyman zor.

sagolun tesekkurler en azindan uc bes kisi var cidden beni anlayan ...

Back