• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorum yapabilcek olan var mi???

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Kizlar bilen bi yorum yapabilir mi???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404292702690.webp
    $1404292702690.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $1404292713587.webp
    $1404292713587.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $1404292724085.webp
    $1404292724085.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $1404292735411.webp
    $1404292735411.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 71
Ramazan ramazan fal mi bakilir gunah. Hem fal bakanin kirk gun duasi kabul olmazmis.

Fal bakmak baktırmakta haramdır... K.k.ayetlerle sabit.. Bi de Ramazan'da kim bakar senin falına ya.. Allahım sen büyüksün..

Zurnanın zırt dediği yerdeyiz.Arkadaş tartışma çıksın diye mi yapıyorsunuz? Beni ilgilendirmez senin Ramazan'da fal baktırman ama bunu kaldıramayan bir sürü insan var bu forumda,yapmayın bunu ya.

Fallık ne derdin var bu kadar derin?
Fallar çözüm olsaydı ülkeyi yöneten falcılar olurdu.

İki tane yolun var biri uzun bir kisa :)) birde bir yakinin askere mi gidecek :) kismet para felan yok :))

Konu sahibini bir dövmediğiniz kalmış! Mübarek gün diyorsunuz da mübarek günde hoşgörü gösterelim demiyorsunuz hemen sinirler tepede hemen saldırmalar. Bırakın fal baktırmak isteyen baktırsın, falı yorumlamak isteyen yorumlasın. Hani İslam hoşgörü diniydi ? Bunun bir kaç tık üstü 21 sene önce Sivas'ta katliam yaptı bu hoşgörüsüzlükten!

Fal sahibi size gelince, at çıkmış falınızda dileğiniz varsa olacak, hem de ani şekilde gerçekleşecek. Siz merak etmeyin fal günah olabilir ama kocaya yalan söylemek, arkasından iş çevirmek, tüm gün kayınvalide görümce arkasından dedikodu yapmak DAHA günah. Anlayan anladı...

Sevgiler..

Yaa fal kismina acmam gerekirdi konuyu alismisim bdv'ye girmeye buraya acmis bulundum.tamam hata bende bu konuda...aksam cekmistim resmini aklima geldi soriyim yorumlayabilcek var mi diye ama tepkiye bak..sanirsin kimse fal baktirmiyor....

Konu sahibini bir dövmediğiniz kalmış! Mübarek gün diyorsunuz da mübarek günde hoşgörü gösterelim demiyorsunuz hemen sinirler tepede hemen saldırmalar. Bırakın fal baktırmak isteyen baktırsın, falı yorumlamak isteyen yorumlasın. Hani İslam hoşgörü diniydi ? Bunun bir kaç tık üstü 21 sene önce Sivas'ta katliam yaptı bu hoşgörüsüzlükten!

Fal sahibi size gelince, at çıkmış falınızda dileğiniz varsa olacak, hem de ani şekilde gerçekleşecek. Siz merak etmeyin fal günah olabilir ama kocaya yalan söylemek, arkasından iş çevirmek, tüm gün kayınvalide görümce arkasından dedikodu yapmak DAHA günah. Anlayan anladı...

Sevgiler..
Ona bakarsan her günah kendine göre günah. Dedikodu etmiyor diye fal baktırabilir fetvası mı oluyor bu. Fal baktırmanın günahı daha az baktırabilirsiniz tabi gibi mi:ssz:
Baktıran baktırsın tabi, yorumlayan da yorumlasın.
Yalandan kim ölmüş.

Yıl olmuş 2014 hala fala inananlar bir de bunu dert olarak düşünenler var.

Sevgiler..

Yuh artık nasıl kıyasladınız acaba ikisini ve daha da merak ettiğim, ne alakası var?

Ayrıca son yazdıklarınız da çok makul değil açıkçası. Kocaya yalan söyledim, dedikodu yaptım diye amann nasıl olsa günaha battım deyip fal için de mi sempati besleyeyim?

Ona bakarsan her günah kendine göre günah. Dedikodu etmiyor diye fal baktırabilir fetvası mı oluyor bu. Fal baktırmanın günahı daha az baktırabilirsiniz tabi gibi mi:ssz:
Baktıran baktırsın tabi, yorumlayan da yorumlasın.
Yalandan kim ölmüş.

Yok hayır sanırsın ki herkes melek herkes temiz bir iki tane fotoğraf koyan konu sahibi tü kaka gibi düşünün. Herkes günah demiş bende ilk taşı günahsız olan atsın dedim :42:

Yargılamayı toplum olarak ne kadar çok seviyoruz.
Herkesin derdi kendine göre büyük. En büyük en önemli dert sadece sizde mi sanıyorsunuz? Arkadaşın bi sıkıntısı var demek ki.
Belki sizinle aynı şeye inanmıyor.

Konu sahibi, ben yorumlayamam pek anlamıyorum, hayvanat bahçesi gibi bi fal anlatabilirim sana :)
Burçlar, astroloji kısmına açarsan bilenler olabilir.

Valla pisman oldum...iyiki yanlis yere actim konuy...kizlar yorum yapmayan yapmasin...herkesin gorusu kendine..baktiran var baktirmayan var..saygi duymak lazim...tamam kabul ediyorum yanlis yere konu actigimida bu kadar trpkiyede luzum yokkkk

Yuh artık nasıl kıyasladınız acaba ikisini ve daha da merak ettiğim, ne alakası var?

Ayrıca son yazdıklarınız da çok makul değil açıkçası. Kocaya yalan söyledim, dedikodu yaptım diye amann nasıl olsa günaha battım deyip fal için de mi sempati besleyeyim?

Kıyaslarım. Hoşgörüsüzlük aynı çünkü. Müslümansa herkes kendine Müslüman kimse kimseyi linç edemez. İlk bakışta yuh dedirtebilir size ama toplumca ne kadar hoşgörüsüz olduğumuza bir bakın... Ve linç etme merakımıza..

Diğer konuya gelince, yine herkes Müslüman ya günah denmiş e o zaman gıybet de günah.. Yani burada kayınvalidelerinizi, görümcenizi, eşinizi çekiştirmeniz de günah. Fal baktırmayı serbest kılmıyor ama madem çok Müslüman'ız her şaetına uyalım değil mi ? :34:

Back
X