- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır sanırsın ki herkes melek herkes temiz bir iki tane fotoğraf koyan konu sahibi tü kaka gibi düşünün. Herkes günah demiş bende ilk taşı günahsız olan atsın dedim![]()
Kıyaslarım. Hoşgörüsüzlük aynı çünkü. Müslümansa herkes kendine Müslüman kimse kimseyi linç edemez. İlk bakışta yuh dedirtebilir size ama toplumca ne kadar hoşgörüsüz olduğumuza bir bakın... Ve linç etme merakımıza..
Diğer konuya gelince, yine herkes Müslüman ya günah denmiş e o zaman gıybet de günah.. Yani burada kayınvalidelerinizi, görümcenizi, eşinizi çekiştirmeniz de günah. Fal baktırmayı serbest kılmıyor ama madem çok Müslüman'ız her şaetına uyalım değil mi ?![]()
Valla pisman oldum...iyiki yanlis yere actim konuy...kizlar yorum yapmayan yapmasin...herkesin gorusu kendine..baktiran var baktirmayan var..saygi duymak lazim...tamam kabul ediyorum yanlis yere konu actigimida bu kadar trpkiyede luzum yokkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hem yanlış yere açmışsın, hem bdv'de fal büyü üfürük cin peri konuları açmak da yasak arkadaşım. Yöneticilerden birine ulaş kapatsınlar konunu.
Yani şöyle ramazan da dahil olmak üzere yemeğe gelen arkadaşlarımızla geyik olsun diye fal bakılabilir. Ancak bu inanma ve takıntı boyutuna girerse genel konuşmamakla birlikte benim inancıma göre terstir, tamamen yanlıştır.
Buradaki arkadaşın da yadırganma nedeni resmini çekip de kk ya koyacak kadar takıntı haline getirmiş olduğu intibası bırakması. Ben öyle anladım, o yüzden insanlar �Allah başka dert vermesin� diyor.
Fal bölümü var kk da ayrı hiç uğramadım ama oraya taşınırsa konu tepki gelmez diye düşünüyorum.
Konu da büyü,cin,peri yok sadece bir fincan var.![]()
Din konuları yasak ama fal yasak değil diye biliyorum. Fal bölümü var oraya taşıt istersen konunu.
Din konuları da "bu bölümde" yasak. Onun da konuşulduğu yer var. :) Arkadaş yalnızca yanlış yere açmış konuyu.
Konuşulduğu yerler varsa iyi ben hepten yasak diye biliyordum, teşekkürler bilgilendirme için.![]()
Kizlar bilen bi yorum yapabilir mi???
Konu sahibini bir dövmediğiniz kalmış! Mübarek gün diyorsunuz da mübarek günde hoşgörü gösterelim demiyorsunuz hemen sinirler tepede hemen saldırmalar. Bırakın fal baktırmak isteyen baktırsın, falı yorumlamak isteyen yorumlasın. Hani İslam hoşgörü diniydi ? Bunun bir kaç tık üstü 21 sene önce Sivas'ta katliam yaptı bu hoşgörüsüzlükten!
Fal sahibi size gelince, at çıkmış falınızda dileğiniz varsa olacak, hem de ani şekilde gerçekleşecek. Siz merak etmeyin fal günah olabilir ama kocaya yalan söylemek, arkasından iş çevirmek, tüm gün kayınvalide görümce arkasından dedikodu yapmak DAHA günah. Anlayan anladı...
Sevgiler..
Yargılamayı toplum olarak ne kadar çok seviyoruz.
Herkesin derdi kendine göre büyük. En büyük en önemli dert sadece sizde mi sanıyorsunuz? Arkadaşın bi sıkıntısı var demek ki.
Belki sizinle aynı şeye inanmıyor.
Konu sahibi, ben yorumlayamam pek anlamıyorum, hayvanat bahçesi gibi bi fal anlatabilirim sana :)
Burçlar, astroloji kısmına açarsan bilenler olabilir.
Yoneticilerden rica etsem bu konu burda kapanabilir mi?? Kimsenin kimsenin gorusune saygisi kalmamis..sanirsinki kimse kahve icip ustunede bi falima bakiyim dememis....ayy boyle bi durumla karsilacagimi bileydim acar miydim???yanlis yere actim farkindayim kabul ediyorum..kacinya diyorum... ama lutfen yeterrrr...yonetici bi el atip rica etsem kapar misiniz bu konuyu burda...tskederim simdiden..herkesin yorumlari gorusleri icinde....