• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorum yapabilcek olan var mi???

Yok hayır sanırsın ki herkes melek herkes temiz bir iki tane fotoğraf koyan konu sahibi tü kaka gibi düşünün. Herkes günah demiş bende ilk taşı günahsız olan atsın dedim :42:

Yani şöyle ramazan da dahil olmak üzere yemeğe gelen arkadaşlarımızla geyik olsun diye fal bakılabilir. Ancak bu inanma ve takıntı boyutuna girerse genel konuşmamakla birlikte benim inancıma göre terstir, tamamen yanlıştır.
Buradaki arkadaşın da yadırganma nedeni resmini çekip de kk ya koyacak kadar takıntı haline getirmiş olduğu intibası bırakması. Ben öyle anladım, o yüzden insanlar “Allah başka dert vermesin” diyor.
Fal bölümü var kk da ayrı hiç uğramadım ama oraya taşınırsa konu tepki gelmez diye düşünüyorum.

Kıyaslarım. Hoşgörüsüzlük aynı çünkü. Müslümansa herkes kendine Müslüman kimse kimseyi linç edemez. İlk bakışta yuh dedirtebilir size ama toplumca ne kadar hoşgörüsüz olduğumuza bir bakın... Ve linç etme merakımıza..

Diğer konuya gelince, yine herkes Müslüman ya günah denmiş e o zaman gıybet de günah.. Yani burada kayınvalidelerinizi, görümcenizi, eşinizi çekiştirmeniz de günah. Fal baktırmayı serbest kılmıyor ama madem çok Müslüman'ız her şaetına uyalım değil mi ? :34:

Uyalım, keşke uysak. Yanlış anlamayın o konuya bir itirazım yok ki. Evet keşke hiçbirimiz yalan söylemesek, kalp kırmasak, dedikodu yapmasak vs... Ama onları yapamıyoruz diye diğer günahları da hafife almamak lazım.

Valla pisman oldum...iyiki yanlis yere actim konuy...kizlar yorum yapmayan yapmasin...herkesin gorusu kendine..baktiran var baktirmayan var..saygi duymak lazim...tamam kabul ediyorum yanlis yere konu actigimida bu kadar trpkiyede luzum yokkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem yanlış yere açmışsın, hem bdv'de fal büyü üfürük cin peri konuları açmak da yasak arkadaşım. Yöneticilerden birine ulaş kapatsınlar konunu.

Din konuları yasak ama fal yasak değil diye biliyorum. Fal bölümü var oraya taşıt istersen konunu.

Hem yanlış yere açmışsın, hem bdv'de fal büyü üfürük cin peri konuları açmak da yasak arkadaşım. Yöneticilerden birine ulaş kapatsınlar konunu.

Konu da büyü,cin,peri yok sadece bir fincan var.:31:

Yani şöyle ramazan da dahil olmak üzere yemeğe gelen arkadaşlarımızla geyik olsun diye fal bakılabilir. Ancak bu inanma ve takıntı boyutuna girerse genel konuşmamakla birlikte benim inancıma göre terstir, tamamen yanlıştır.
Buradaki arkadaşın da yadırganma nedeni resmini çekip de kk ya koyacak kadar takıntı haline getirmiş olduğu intibası bırakması. Ben öyle anladım, o yüzden insanlar �Allah başka dert vermesin� diyor.
Fal bölümü var kk da ayrı hiç uğramadım ama oraya taşınırsa konu tepki gelmez diye düşünüyorum.

Takinti degil arkadasim.fala inanma falsizda kalma durumu benimki..burda gormustum bicok kisi resmini cekip yorum yapabiliyor.ama evet yanlis yere acinca konuyu bi taslanmadigim kaldi....konum mumkunse kapansin istiyorum ama nerden nasil olur bilmiyorum....

Din konuları yasak ama fal yasak değil diye biliyorum. Fal bölümü var oraya taşıt istersen konunu.

Din konuları da "bu bölümde" yasak. Onun da konuşulduğu yer var. :) Arkadaş yalnızca yanlış yere açmış konuyu.

Son düzenleme:
Yok biz gelecekten haber veremiyoruz. yahu anlamiyorum allah gelecegi benden baska kimse bilemez dedigi halde ne bu sacma sapan seylerle gelecegi ovgrenme çabası. Kahve kagit bilmem neye bakarak nasil gelecegi ogrenebilecgini dusunuyosun. Bu resmen şudur allah ogrenemezsin benden baskasi bilemez diyo falla ilgilenenlerde hayir ogrenebirim,ben bilirim diyo. Bunun baska aciklamasi yok

(Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.)

(Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, kırk gün namazı kabul olmaz.)

:18:

Yoneticilerden rica etsem bu konu burda kapanabilir mi?? Kimsenin kimsenin gorusune saygisi kalmamis..sanirsinki kimse kahve icip ustunede bi falima bakiyim dememis....ayy boyle bi durumla karsilacagimi bileydim acar miydim???yanlis yere actim farkindayim kabul ediyorum..kacinya diyorum... ama lutfen yeterrrr...yonetici bi el atip rica etsem kapar misiniz bu konuyu burda...tskederim simdiden..herkesin yorumlari gorusleri icinde....

Kizlar bilen bi yorum yapabilir mi???

Kahve bayat,fincan çin malı ayrıca da fincan iyi yıkanmamış sarı lekeler dikkatlı bakınca gözüme çarpıyor. Buna dayanarak diyebilirim ki
3 vakte kadar şu fincanı yıka:27::27:

Kız yolda olmasam ben bakardım hala baktırmak istersen özel mesajla at akşam eve gidince yorumlarım. :)

Konu sahibini bir dövmediğiniz kalmış! Mübarek gün diyorsunuz da mübarek günde hoşgörü gösterelim demiyorsunuz hemen sinirler tepede hemen saldırmalar. Bırakın fal baktırmak isteyen baktırsın, falı yorumlamak isteyen yorumlasın. Hani İslam hoşgörü diniydi ? Bunun bir kaç tık üstü 21 sene önce Sivas'ta katliam yaptı bu hoşgörüsüzlükten!

Fal sahibi size gelince, at çıkmış falınızda dileğiniz varsa olacak, hem de ani şekilde gerçekleşecek. Siz merak etmeyin fal günah olabilir ama kocaya yalan söylemek, arkasından iş çevirmek, tüm gün kayınvalide görümce arkasından dedikodu yapmak DAHA günah. Anlayan anladı...

Sevgiler..

aynen... linç etmeyi ne çok seviyoruz.... bir fala bile tahammülü olamayanlar doluymuş burda

Yargılamayı toplum olarak ne kadar çok seviyoruz.
Herkesin derdi kendine göre büyük. En büyük en önemli dert sadece sizde mi sanıyorsunuz? Arkadaşın bi sıkıntısı var demek ki.
Belki sizinle aynı şeye inanmıyor.

Konu sahibi, ben yorumlayamam pek anlamıyorum, hayvanat bahçesi gibi bi fal anlatabilirim sana :)
Burçlar, astroloji kısmına açarsan bilenler olabilir.

işte bu hep göz ardı ediliyor zaten. belki müslüman değil, belki başka bir dine inanıyor ya da inançsız... ille linç etmenin, vay efenddim günah diye yazı döşemenin akıl vermeye çalışmanın ne faydası var

Yoneticilerden rica etsem bu konu burda kapanabilir mi?? Kimsenin kimsenin gorusune saygisi kalmamis..sanirsinki kimse kahve icip ustunede bi falima bakiyim dememis....ayy boyle bi durumla karsilacagimi bileydim acar miydim???yanlis yere actim farkindayim kabul ediyorum..kacinya diyorum... ama lutfen yeterrrr...yonetici bi el atip rica etsem kapar misiniz bu konuyu burda...tskederim simdiden..herkesin yorumlari gorusleri icinde....

"burçlar fal tarot astroloji" bölümü var sitede, oraya açın bence konunuzu. bu kadar olumsuz yorum almazdınız orda... orda insanlar biraz daha hoşgörülü zira

Ramazan ramazann diye diye fal yorumu isteyen kadına bu kadar ağır eleştiriler ramazanın hangi kısmına uyuyor acaba ??
Sanki herkes heyecanla bu anı bekliyor gibi. Hemen ayetler alıntılar
İbadet yapmak , mübarek aylarda olmak vs sabır ve hoşgörü de gerektirir.
Fal bakmak günahsa burada fal yorumu isteyene bu kadar sert çıkmakta günahtır.

Alakaya maydanoz?
Gerçekten dermanı olmayan bir derdiniz varmış hanımefendi allah yardımcınız olsun ...

Back
X