Doğuma Hazırlık YORUM YAPANIN TUTTUĞU ALTIN OLSUN :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gönül isterdiki doğru bilenlere çeyrek altın dağıtayım ama nerdeee :) :) :)
Gönlünden geçmesi yeter :)) benimde hep kız deniliyordu burda da ama oğluş çıktı (tabi değişmezse) 14’ünde anatomik taramada belli olur artık diye umudumuz var göstermezse bir sonraki sefere artık sağlıkla gelsinler inşallah huzurla...

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben yalan söylemem bi oğlum var bi oğlum daha olsun istiyorum sonrada iki kız arka arkaya allah nasip ederse tabi :)

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben yalan söylemem bi oğlum var bi oğlum daha olsun istiyorum sonrada iki kız arka arkaya allah nasip ederse tabi :)
Benim daha ilk bebeğim o yüzden pek takılmıyorum ama ikisini de yaşamayı nasip eder inşallah allah.. gönlüne göre olsun

Benimde nasipse ilk bebeğim olacak, pek anlamam ama ultrason görüntüsüne bakınca kız geçti içimden. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşallah..

doktora gittim cuma günü cinsiyet öğrenemedik. 10 gün önce erkeğe benzio dedi dünde kıza moralim çok bozuldu ya böyle netlik kazanmayan şeyleri sevmiyorum sabırsızım karakter olarak of of allahım sen hayır et

Yeni ultrason fotosu varmi nubu gorunen

Ben anlayamadim. Ama kiz annesi olmak cok cok baska diyebilirm:)) tabi hayrlisi olur ins sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…