- 9 Aralık 2016
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi mavishilos
14 senelik arkadaşımla çıkmaya başlamıştım 9 ay çıktık ayrıldık,maddi sıkıntısı çoktu çekle ilgili olaylar mahkemeye falan çıktı sıkıntısı çoktu ayrıydık ben hep yanında oldum destek oldum tek bırakmadım dua ettim ben seni gerçekten sevmişim,senin tırnak çöpünü hiç kimseye değişmem dedi buluştuk bana sımsıkı sarıldı.Gözleri parlıyordu bana bakarken kuzenim farketmiş aşık bu sana dedi.Hiç bir sorun yokken 3 kızla kahvaltıya gitti sitem ettim laf söyledim çok bunaltıyorsun üstüme geliyorsun hilal sende istiyorsan söyle gidelim imada bulunma dedi tartıştık bende gergindim herşeyi söyledim.O kızlardan birinden hoşlanıyorsun biliyorum dedim kızdı bağırdı saçmalama dedi üstüne gittikçe sana inat çıkarım biriyle görürsün dedi bende üzerine gittikçe hakkımı helal etmiyorum dedikçe engelledi 14.gün öğrendim ki o kızlardan biriyle çıkıyor instagrama fotoğraf atmış duyanlara duymayanlara diye,aralarını yapan kız kutlu mutlu cumartesi yazmış benimki ayaklarımız yere değmiyor demiş,hemen bu kadar sevmiş olabilir mi bundan sonra nasıl davranmam doğru olur yardımcı olur musunuz