iki aydır korunmuyoruz zaten.adettime gelince düzensiz olur ama iki aydır çok gecikiyo geçen ay 12 gün geçti doktora gittim hotmon testi yaptı bişey çıkmadı temiz yani sonuçlar adet grmem için ilaç verdi.bu ayda 14 gün geçti doktor polikistik over var dedi kan testi böyle çıkınca umutlandım çok sabırsızlanıyorum hem umutluyum hemde korkuyorum yani şimdi hamilemiyim :))))))))))))))
benimde adete 4 gün kala 27di, 2 gün sonra 54 oldu. arkadaş muhtemelen gebe ama tabi değer çok düşük kimyasal bile olabilir, iki gün sonra iki katına çıkarsa herşey yolundadır
canım seninde hamileliğin hayırlı olsun..sanırım 6 hafta..bu haftalarda çok dikkat et..gerçi zaten biliyosundur da yükseğe uzanma,kendini yorma,yarım saat yorulursan 1 saat yat dinlen..düşüğün en yüksek riskli olduğu haftalardasın..ben düşük riskinden 3 ay yattım..önemli olan ilk 3 ay..
sağol canım, benim işim rahat sürekli, oturuyorum zaten ağır bişey yapmamaya çalışıyorum, bende senin gibi 12 haftayı atlatsam çok rahatlıyacam. seninde hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına
canımmkendini boyle strese sokma allah esirgesin varsa cok etkılıyo ben kendimi cok strese soktum ve daha ogrendigimin 3 . gunu bebegimi kaybettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?