- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Nisa hazal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bana 19 haftalıkken gittiğimde başka hastanın ultrason çıktısını vermiş eve gelince fark ettim. 1 ay önce gittim doktora. Paylaştıklarıma göre ne sizceSon haftalarda yok mu ultrasonu
İki kızım var gönülden bir erkek geçsin istiyor ama açıkçası ben kızda hissetmiyorum gebeliğin başından beriBayağı ilerdeymişsiniz yanılma payı her zaman var da değişmesini mi istiyorsunuz anlamadım
O zaman tekrar bi gidin özele netleştirme amaçlıDoktor bana 19 haftalıkken gittiğimde başka hastanın ultrason çıktısını vermiş eve gelince fark ettim. 1 ay önce gittim doktora. Paylaştıklarıma göre ne sizce
Gideceğim en kısa zamanda.O zaman tekrar bi gidin özele netleştirme amaçlı
Bunlar hurafe yahu :)Gideceğim en kısa zamanda.
Karnım nasıl peki
Anladım bana da yüzün değişmiş erkektir dediler doktor kıza benziyor dedi. Göbek şekli yüz güzelliği falan hurafe yani. Takılmayın kız erkek farketmez hayırlı evlat olsun daİki kızım var gönülden bir erkek geçsin istiyor ama açıkçası ben kızda hissetmiyorum gebeliğin başından beri
Bir de dr 19 haftalık bebeğe bakıp kız diyor biz 7haftalık usgden nasıl görcez kidoktoeun 19.haftada gördüğü, kese seklinden ve karın seklinden daha nettir. doktorun gördüğü yanında diğerleri sadece hurafe![]()
kese şeklinden falan tahmin yapılıyor yaBir de dr 19 haftalık bebeğe bakıp kız diyor biz 7haftalık usgden nasıl görcez ki![]()