• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorum...

Yani iste bunlarin adamin mutsuz olmasina bi neden degil.Aslinda sosyal medya hesabi teli yokmus daha kolay unutman gerekir.Acaba icinde mi kaldi ya da takinti yaptin.Zaten mutsuzsa bile ogrenme imkanin yok ama boyle dusunerekte sen mutsuz olursun.Simdi hayatinda olan kisiye sevmedigin icin de bosluktasin bence yoksa aklina gelmemesi lazim.
biriyle benim hakkımda konuşmuş o kişide geldi bana söyledi ben onu çok sevdim ama ailem istemedi çok iyi biri çok mutlu olur inşallah demiş.
biliyorm mutsuz olmasını istemek yanlış bedduada etmiyorum edemem ama o istedi ailesi istemedi istenmemek ve severek ayrılmak koyuyor biraz.

numarasını falan değiştirmiş zaten sosyal sayfaarda hesabıda yok bilmez sevmesz öyle şeyler sadce arada yüzünü göryorum tesadüf karşılaşıyoruz çünkü aynı semtteyiz

Takip ediyorum eşiyle mutlu mu nasıl hayatı var diyorsunuz? Tesadüf karşılaşınca ortaya bütün hayatı da mı çıkıyor anlamadım?

biriyle benim hakkımda konuşmuş o kişide geldi bana söyledi ben onu çok sevdim ama ailem istemedi çok iyi biri çok mutlu olur inşallah demiş.
biliyorm mutsuz olmasını istemek yanlış bedduada etmiyorum edemem ama o istedi ailesi istemedi istenmemek ve severek ayrılmak koyuyor biraz.
Bence sevinmen lazim aileci bi erkekmis demek ki.Insallah onu unutturacak biri cikar karsina

Takip ediyorum eşiyle mutlu mu nasıl hayatı var diyorsunuz? Tesadüf karşılaşınca ortaya bütün hayatı da mı çıkıyor anlamadım?
yani babasının face hesab var ona bakıyorum yada hesap açmışmı ona bakıyorum sürekli böyle takip

sormak istiyorum sorun ne yorum istiyorum merak ediyorum.
iki kişi var biri eski sevgiliniz sizi kırmış dökmüş yalanlar söylemiş evlenmiş gitmiş bir başkasıyla ama evleneceği güne kadar hep sizi sevdiğini söylemiş.her yaptığına rağmen affetmiş onunla hep mutlu olmuşsunuz.ne kadar üzsede kırsada varlığı hep mutlu etmiş.
aylar olmuş hayatınızdan çıkalı ama ara sıra hala takip ediyorsunuz merak ediyorsunuz o sevmediği kişiyle evliliğinde dediği gibi mutsuz mu oldu diye?
sonra hayatınıza bambaşka biri girmiş eski sevgilinizden çok farklı çok iyi merhametli sizi herşeyinizle olumlu olumsuz tüm yönlerinizle kabul eden.ondan çok daha iyi biri her bakımdan.
kızacaksınız biliyorum hemde çok ama neden ara sıra aklıma geliyor bu eski sevgili neden hala onu merak ediyorum içim sızlıyor o aklıma gelince ve neden unutamıyorum onu.
hergün mutsuz çok mutsuz uyanıyorum evlenene kadar benim peşimden koşmuş biri şimdi eşiyle ne alemde diye :-(
Bu psikolojimizin bize oynadığı aptal oyunlardan biri.
Onu onun kadar sevmediniz. Çünkü sevseydiniz bir ayrılık olmazdı.
Sizi sürekli elde etmeye çalışması, size olan sevgisisini sürekli dile getirmesi ve sizi asla unutamayacağını söylemesi, siz istemesenizde aklınızda yer etti. Bu her kadının hoşuna gider. Kabul etmese bile.
Başkasıyla evlendi. Gitti. Sözler bitti. Sizin onu, sizin için elinden geleni yapmış, ama artık başka bir kızın hayatını kurtarmaya gitmesi gereken bir kahramanmış gibi görmenizi sağladı.
Şimdi psikolojiniz sizin ona o gittikten sonra aşık olduğunuz oyununu oynuyor.
"Heyy sen kadınsın. Aşık olunan ve sevilesi o muhteşem kadınsın. Ama adam gitti. Acı çekmek sana ne yakışır! Biraz düşünüp yas tutman gerek. Keyifli acılar!"

Gerçek çok daha farklı. Psikolojinin oyununa gelme..

Bu psikolojimizin bize oynadığı aptal oyunlardan biri.
Onu onun kadar sevmediniz. Çünkü sevseydiniz bir ayrılık olmazdı.
Sizi sürekli elde etmeye çalışması, size olan sevgisisini sürekli dile getirmesi ve sizi asla unutamayacağını söylemesi, siz istemesenizde aklınızda yer etti. Bu her kadının hoşuna gider. Kabul etmese bile.
Başkasıyla evlendi. Gitti. Sözler bitti. Sizin onu, sizin için elinden geleni yapmış, ama artık başka bir kızın hayatını kurtarmaya gitmesi gereken bir kahramanmış gibi görmenizi sağladı.
Şimdi psikolojiniz sizin ona o gittikten sonra aşık olduğunuz oyununu oynuyor.
"Heyy sen kadınsın. Aşık olunan ve sevilesi o muhteşem kadınsın. Ama adam gitti. Acı çekmek sana ne yakışır! Biraz düşünüp yas tutman gerek. Keyifli acılar!"

Gerçek çok daha farklı. Psikolojinin oyununa gelme..
ne güzel yazmışsınız çok teşekkürler aynen dediklerinizi yaıyorum psikolojik olarak ve bu durum beni çok rahtsız ediyor kendimi delirmiş gibi hissediyorum

Kafa sesin ne söylüyorsa yalan şuan. İnan bana sadece kandırmaca.
bana kızanlar oldu belki böyle bunarı yaşayan olmuştur belki hiç yaşamayan yada bunları yaşamamk için beynin ehükmeden bu duyguların boş olduğuna inanan çok kişi var.ama bir yandanda benim gibiler.
2 senem geçti ailesi yüzünden sürekli kötü oluyordu aramız ve ailesinin bulduğu kızla evlendi gitti.
ama gidene kadar ben hep seni sevicem dedi.
bense şimdi hala onu düşünüyor hala mutsuz olucam ben dedi ya o mutsuz oldum bak demiştim demesini bekliyorum.
saçma gelecek belkide bu düşündüğüm çok günah ama ben o bunu söyleyince içime bahar gelecekmiş gibi hissediyorum.
ama biliyorum o yalancı ve çok mutlu bense hala burda onu düşünüyor sabahları mutsuz uyanıyorum.
ne kadar sürecek bu bilmiyorum
hep mutsuz hep mutsuzum bazen evet düşünmek istemiyorum bu içimdeki sesleri unutuyorum normal yaşantıma devam ediyoum ki normalde çok eğlenceli biriyim ama pat bir şey oluyor yine bana onu hatırlatıyor ve yine aynıyım

Sana birsey diyeyim nasi olsa evlenmissin oturdugun evi degistir ayni semmtte olmassanis belki biraz unutabilirsin

bana kızanlar oldu belki böyle bunarı yaşayan olmuştur belki hiç yaşamayan yada bunları yaşamamk için beynin ehükmeden bu duyguların boş olduğuna inanan çok kişi var.ama bir yandanda benim gibiler.
2 senem geçti ailesi yüzünden sürekli kötü oluyordu aramız ve ailesinin bulduğu kızla evlendi gitti.
ama gidene kadar ben hep seni sevicem dedi.
bense şimdi hala onu düşünüyor hala mutsuz olucam ben dedi ya o mutsuz oldum bak demiştim demesini bekliyorum.
saçma gelecek belkide bu düşündüğüm çok günah ama ben o bunu söyleyince içime bahar gelecekmiş gibi hissediyorum.
ama biliyorum o yalancı ve çok mutlu bense hala burda onu düşünüyor sabahları mutsuz uyanıyorum.
ne kadar sürecek bu bilmiyorum
hep mutsuz hep mutsuzum bazen evet düşünmek istemiyorum bu içimdeki sesleri unutuyorum normal yaşantıma devam ediyoum ki normalde çok eğlenceli biriyim ama pat bir şey oluyor yine bana onu hatırlatıyor ve yine aynıyım
Anlıyorum seni. Ama adam evlenmiş canım. Bak şunu anlamalısın önce, hiçbir adamı zorla evlendiremezler. Hiçbir adam bunu kabul etmez. Eğer oda istiyorsa evlenir. Evlilik bu. Ömrünü paylaşıyorsun. Emin ol oda istedi. Eskiden sana bir şeyler söylemiş gözünde kahraman olmuş. Ama şu saatten sonra düşündüğünüz şeyler o kafa sesleri sadece kandırmaca. Biz kadınlar canımız yansın severiz. Yalan değil. Acı çekmek kadını besler. Şikayet eder dururuz mutsuz oluruz. Ama birazda yapımız böyle. Hikayenin zorluğunu çeken taraf olmak isteriz.

Demem o ki, şuan da birlikte olduğun kişiye haksızlık etme. Onuda tanı. Onada acele etme. Ama kafa sesini duyma. Eski sevgilinle olmadıysa hayırlısı demelisin. Vesvese bunlar. Dua etmelisin Rabbim içine huzur versin.

haklısınız...
ben şununda farkındayım evlenmeseydi biz evlenseydik mutsuz olurduk ailesi beni istemediği için.
oda beni mutsuz ederdi.
ama yinede içimde kaldı acı biyerde okumuştum ayrılık acısı 6 ayda geçmesi gerekirmiş geçmiyorsa psikolojik bir sorundur
benim geçmiyor günler geçiyor aylar geçiyor bana kötü çokta iyi günler yaşatmayan sürekli pohpohladığım adamı özlüyorum ve şuan ben pohphlanırken
peki siz evlenene kadar çaba harcadınız mı?
yani neden ayrıldınız da o başka biriyle evlendi?
en azından evlenmeden düşünseydin bunları daha iyi olurdu

Anlıyorum seni. Ama adam evlenmiş canım. Bak şunu anlamalısın önce, hiçbir adamı zorla evlendiremezler. Hiçbir adam bunu kabul etmez. Eğer oda istiyorsa evlenir. Evlilik bu. Ömrünü paylaşıyorsun. Emin ol oda istedi. Eskiden sana bir şeyler söylemiş gözünde kahraman olmuş. Ama şu saatten sonra düşündüğünüz şeyler o kafa sesleri sadece kandırmaca. Biz kadınlar canımız yansın severiz. Yalan değil. Acı çekmek kadını besler. Şikayet eder dururuz mutsuz oluruz. Ama birazda yapımız böyle. Hikayenin zorluğunu çeken taraf olmak isteriz.

Demem o ki, şuan da birlikte olduğun kişiye haksızlık etme. Onuda tanı. Onada acele etme. Ama kafa sesini duyma. Eski sevgilinle olmadıysa hayırlısı demelisin. Vesvese bunlar. Dua etmelisin Rabbim içine huzur versin.
çok teşekkürler yorumunuz bana ilham verdi allah razı olsun.
insan paylaştıkça rahatlıyor.bende paylaşmak istedim içimdekileri
hep dua ediyorum dahada çok etmem gerekiyor demekki

peki siz evlenene kadar çaba harcadınız mı?
yani neden ayrıldınız da o başka biriyle evlendi?
en azından evlenmeden düşünseydin bunları daha iyi olurdu
ailesi hiç istemedi beni çaba harcasamda olmadı tanışmak bile istemediler

ailesi hiç istemedi beni çaba harcasamda olmadı tanışmak bile istemediler
eğer kendisi istiyorsa ailesini ikna edebilirdi. bence o da bişeylerden dolayı istememiş olabilir.
ama her ne olursa olsun. senin tarafından bakınca hala biri aklındayken başkasıyla bir yola girmeye çalışmak çok ama çok zor. bende biliyorum. karşındaki her dediğini yapan dünya iyisi biri bile olsa maalesef ki hep diğer taraf aklına geliyor ve onunla yapmak istediğin şeyler başkasıyla yapmak acı veriyor :(
ama çaresi yok. ya bekliceksin en az onun kadar sevdiğin birinin karşına çıkmasını, ya da kendini zorlayıp unutmaya çalışacaksın

Çünkü gidip baskasi ile evlendi.tercihi baskasi oldu.bunu hazmedemiyorsun.
Zamanla takiplerin azalacak gececk bitecek

Yarim kalmislik duygusu bu sizinle baslatigini bir baskasi ile tamamlamis.kacan balik buyuk olur.
Oysa iyi bir halt olsa ondan ayrilmazdin bunu dusun.
Hayatina mukafat gibi biri girmis ona simsiki saril.giden gitnis gittigi yerde kalsin

Back
X