Doğuma Hazırlık Yorumcu bebek cinsiyeti belirleme takvimine üye olanlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bakarım tabii ne demek :49:
Her 2 şablona göre baktım 2sinde de kız çıkıyor:nazar: Rabbim bilir yine söyleyim ama gönlünden ne geçiyorsa Rabbim sana hayırlı kılsın inşAllah :nazar::emir_bebek:

teşekkür ederim canım iki defa yordum seni :38:
rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle ama bir kızım olmasını çok istiyorum :17: rabbim hayırlısıyla nasip ederi inşallah :16:

teşekkür ederim canım iki defa yordum seni :38:
rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle ama bir kızım olmasını çok istiyorum :17: rabbim hayırlısıyla nasip ederi inşallah :16:

Aşk olsun ne demek sağlık olsun, bebişlerimizz sağlıklı olsun ben 10 kerede bakarım :nazar:
Rabbim bu duyguyu inşAllah banada nasip eder :49:

rabbim nasip eder inşallah en kısa zamanda sana da bana 2 sene sonra rabbim nasip etti :nazar: darısı başına canım :38: :49:

mrb bende bebeğimimin cinsiyetini merak ediyorum ama şöyle bir sorun var eşimin doğum tarihini net bilmiyorum köyde zmanında 5 sene geç yazdırmışlar gün ay yıl hepsi yanlış gerçek doğum tarihini bilemiyoruz.benim doğum tarihin 22.12.1980 sabah 10,30 civarı doğmuşum 26.06.2012 sat periyot 28 günde bir olurdu.inşallah bu bilgilerle sonuç bulunabilir çok tşk.

mrb bende bebeğimimin cinsiyetini merak ediyorum ama şöyle bir sorun var eşimin doğum tarihini net bilmiyorum köyde zmanında 5 sene geç yazdırmışlar gün ay yıl hepsi yanlış gerçek doğum tarihini bilemiyoruz.benim doğum tarihin 22.12.1980 sabah 10,30 civarı doğmuşum 26.06.2012 sat periyot 28 günde bir olurdu.inşallah bu bilgilerle sonuç bulunabilir çok tşk.

Erkek gözüküyor canım :nazar:
Rabbim gönlüne göre sağsağlim kucağına almayı nasip eylesin...:emir_bebek:

canım

benim dogum tarihim : 30.05.1985
eşimin ki : 18.11.1986

11+6 haftalık

yorumunu bekliyorum

Canım ben eşli olarak bakamıyorum ki ama linkini atıyorum ordan bakarlar
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-bebeklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister.html

Ben yorumcu üzerinden aşağıdaki şablonlara göre bakabiliyorum

1. şablon

doğum Tarihiniz ve doğum saatiniz :
Son adet tarihinin ilk günü :
hamile kalmayı planladığınız ay :
adet döngünüzün Uzunluğu :

yada 2.şablon

Hamilelik Tarihi ve saati :

Son düzenleme:
Canım ben eşli olarak bakamıyorum ki ama linkini atıyorum ordan bakarlar
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-bebeklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister.html

Ben yorumcu üzerinden aşağıdaki şablonlara göre bakabiliyorum

1. şablon

Son adet tarihinin ilk günü :
hamile kalmayı planladığınız ay :
adet döngünüzün Uzunluğu :

yada 2.şablon

Hamilelik Tarihi ve saati :

Canım

dogum tarihim:30.05.1985 ogleden sonra 2 gibi dogmusum.

sat:28 nisan
adet dongum :40-45 civarı (doktor bugun ıtıbarıyle bebek 11+6 haftalık dedı geç yumurtlamışım mayıs sonunda)
hamilelik istemeye baslaıdıgımız ay : şubat

yeterli midir?

Erkek gözüküyor canım :nazar:
Rabbim gönlüne göre sağsağlim kucağına almayı nasip eylesin...:emir_bebek:

ay canım inşallah ya sağlıklı bi oğluşum olsun .seninde Allah muardını versin benim ilk bebeğim cinsiyet çok önemlideğil ama küçük adamlara bayılıyorum.ya çok çok sağol.

Canım

dogum tarihim:30.05.1985 ogleden sonra 2 gibi dogmusum.

sat:28 nisan
adet dongum :40-45 civarı (doktor bugun ıtıbarıyle bebek 11+6 haftalık dedı geç yumurtlamışım mayıs sonunda)
hamilelik istemeye baslaıdıgımız ay : şubat

yeterli midir?

Canım baktım ama yumurtlamayı 40-45 gün diye kabul etmiyor otomatik 28 gün diye bakıyor oda erkek diye çıkıyor:49:
Sağlıkla al kucağına bebişiniii tatlımm:nazar::nazar:

Arkadaşlar merhaba bana da bakar mısınız ben 28.08.1984 eşim 02.03.1984 doğumlu sat 01.05.2012.acaba ne çıkacakkk ricaa etsemmm

Eksik bilgim var mı ona göre yazayım tatlımmmm ADET DÖNGÜM DE 27 GÜN OLUYOR

Son düzenleme:
Back
X