Merhaba ,rica etsem rüyamı yorumlar mısınız?
Ben bekarım,rüyamda bebeğimi emziriyorum,ilk önce içmek istemiyor ama sonra içiyor,analık ne güzel bir hismiş hiç huylanmıyorum bebeğimi emzirirken diye düşünüyorum...
pınarcım benimkinide yorumlarmısın
dün gece rüyamda birisi gelinlik almış evleniomuş bende gelinliğe çok meraklı olduğum için hep giymek istediğim için denemeliğine giyip geri vermeliğine alıodum ondan eve getiriyodum giyiyodum falan sonra birisi parmağıma hediye bir yüzük taktı ama muhteşem gösterişliydi yeşilmiydi mavimiydi orayı pek hatırlayamıyorm böle bi rüya gördüm
selam...bende rüyamı yorumlamanı istiyorum canım..rüyamda 2 göğüs ucumda yarılmış 3 e ayrılmış.hele sağ göğsümün ucu çok belirgin bir şekilde üçe ayrılmış ve bende aynaya bakıp görüyormuşum bunu.
bu rüyayla alakalımı artık bilmiyorm ama aynı gece tekrar bir riya daha gördüm gene gögüslerim açıkta ve uclarına diş macunu sürüyorum..daha sonra yıkanıp güsul abtesti alıcakmışım..
yalnız gögüslerim öle çırkin değil düzgün olarak gördüm ama uçlarında vardı bi problem..yorumlarsan çok sevinirim.
Tuvaletle ilgili bir yorum yapmışsın ama ben yinede soracağım.Dikkat ediyorum uzun zamandan beri aralıklarla rüyamda tuvalet görüyorum ve genelde temiz oluyor tuvalet ama en son gördüğümde kan vardı biraz ve tavandanda kan damlıyordu.Benim için yorumlarsan sevinirim:)
3 gün arka arkaya gördüğüm 3 ilginç rüyam var..
ilki izmirde yaşıyor oluyorum (şunu söylemeliyim aldatildım aldatıldığım o...yu tanıyorum) o kızı gördüm, kumsaldaydık ve denizde yüzdük, daha doğrusu yarış yaptık ben kazandım. sonra eve döndük o kızda bizimle geldi, eşimde vardı. eşimden onu göndermesini istedim. eline valizini verdi gönderderdi. onunla gitmedi ama o kız kendi memleketine dönmedi. bizim olduğumuz şehirde kaldı. eşim gitti biliyordu..
ikinci rüyamda da denizde oluyoruz. köpek balıklarından kaçıyoruz. sonra sanki büyük bi dalga bzi bi binanın en üst katına bırakıyo.sonra kocam 16 katlı binadan düşüyor. yere çakılıyor. ben ardından bakıyorum. ne olur ölmesin kırıklarla kurtulsun diye dualar ederek bir solukta yanına iniyorum merdivenlerde. akıbetini göremedim uyandım o esnada.
üçüncü rüyamda da kalabalık vardı. tam ayrıntısı nı hatırlamıyorum. bu üç rüyayı üç gün de gördüm. yorumlarsanız sevinirim
iyi geceler pınar..
ben evliyim ve geçenlerde çok kısa gördüğüm eşimin aramasıyla yarıda kalan rüyamı yorumlar mısınız lütfen öle çok uzun deil kayınvalidem beni istememişti onun gözüne kestirdiği başka birisi vardı ve bira benzeyen biraz başkası biri kayınvalidem istediği için baskı yaptığından dolayı eşim kuma olarak üstüme getiriyordu eşimle cinsel olarak bi bağı yok sadece evdeki bütün işleri yapıyordu ama bi yandanda sadece mutfaktaki düzenimi değiştiriyor kendine göre ayarlıyordu bilmem neden ama çok etkisinde kaldım bu rüyanın hayır mı deil mi bilemedim kısacası üstüme kuma geliyordu...
çok iyi niyetlisin ama karşına senin bu iyi niyetini suistimal edecek potansiyelde tipler çıkıyor hep, çok dürüstsün temiz kalplisin, ama bu kötü niyetli kişiler yüzünden bir günah işleyeceksin ve bunun cezasını da almaya hazır olmalısın, ya ilahi ya da başka birinden ceza alıyorsun, biraz şanssızlıklar var peşinde, böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?