Yorumlar mısınız lütfen 🩷

kivircikmarul

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
18
Nasıl ilerlemiş sizce, yorumlar mısınız lütfen..
Sabah yazanlar ilk idrardan sonra ortalama saat 11de yapıldı, akşam yazanlar ise 21.00da yapıldı.

Eklentiler

• 20260417_003817.webp
    20260417_003817.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 34
Nasıl ilerlemiş sizce, yorumlar mısınız lütfen..
Sabah yazanlar ilk idrardan sonra ortalama saat 11de yapıldı, akşam yazanlar ise 21.00da yapıldı.
Kan verdiniz mi? Ben bu şekilde gün gün test yaparken beta takibi de yapıyordum artıyordu aynı zamanda o yüzden kalınlaşıyordu çizgi

Kan verdiniz mi? Ben bu şekilde gün gün test yaparken beta takibi de yapıyordum artıyordu aynı zamanda o yüzden kalınlaşıyordu çizgi
Ovulasyon testi bunlar. Yani ben salı akşam ve çarşamba sabah pik gibi algıladım. Bugün de çatlamış mi oluyor o zaman diye düşündüm...

Ovulasyon testi bunlar. Yani ben salı akşam ve çarşamba sabah pik gibi algıladım. Bugün de çatlamış mi oluyor o zaman diye düşündüm...
Aa pardon ben gebelik testi sandım. Ovulasyon testine dair hiç bilgim yok, yanıltmış olmayayım

Teşekkür ederim yine de sağ olun, bu şekilde deniyorum da doğru gittiğimden emin olmak için fikir almak için paylaştım 🙏😊
iz mi? Ben bu şekilde gün gün test yaparken beta takibi de yapıyordum artıyordu aynı zamanda o yüzden kalınlaşıyordu çizgi
Aa pardon ben gebelik testi sandım. Ovulasyon testine dair hiç bilgim yok, yanıltmış olmayayım

Back
X