- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kivircikmarul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdiniz mi? Ben bu şekilde gün gün test yaparken beta takibi de yapıyordum artıyordu aynı zamanda o yüzden kalınlaşıyordu çizgiNasıl ilerlemiş sizce, yorumlar mısınız lütfen..
Sabah yazanlar ilk idrardan sonra ortalama saat 11de yapıldı, akşam yazanlar ise 21.00da yapıldı.
Ovulasyon testi bunlar. Yani ben salı akşam ve çarşamba sabah pik gibi algıladım. Bugün de çatlamış mi oluyor o zaman diye düşündüm...Kan verdiniz mi? Ben bu şekilde gün gün test yaparken beta takibi de yapıyordum artıyordu aynı zamanda o yüzden kalınlaşıyordu çizgi
Aa pardon ben gebelik testi sandım. Ovulasyon testine dair hiç bilgim yok, yanıltmış olmayayımOvulasyon testi bunlar. Yani ben salı akşam ve çarşamba sabah pik gibi algıladım. Bugün de çatlamış mi oluyor o zaman diye düşündüm...
Teşekkür ederim yine de sağ olun, bu şekilde deniyorum da doğru gittiğimden emin olmak için fikir almak için paylaştım
iz mi? Ben bu şekilde gün gün test yaparken beta takibi de yapıyordum artıyordu aynı zamanda o yüzden kalınlaşıyordu çizgi
Aa pardon ben gebelik testi sandım. Ovulasyon testine dair hiç bilgim yok, yanıltmış olmayayım
Çarşamba pik olmuş Perşembe çatlamış diye yorumladım canım. Günaşırı değerlendirinNasıl ilerlemiş sizce, yorumlar mısınız lütfen..
Sabah yazanlar ilk idrardan sonra ortalama saat 11de yapıldı, akşam yazanlar ise 21.00da yapıldı.
Evet ben de öyle düşünerek hareket ettim. Ptesi çarşamba ve perşembe birliktelik oldu. Bugün de olması gerekir miÇarşamba pik olmuş Perşembe çatlamış diye yorumladım canım. Günaşırı değerlendirin
Çarşamba pik sabah ,akşam çatlamış görünüyorNasıl ilerlemiş sizce, yorumlar mısınız lütfen..
Ben de bu şekilde yorumlayarak hareket ettim. Pazartesi, çarşamba ve dün birliktelik oldu. Bugün de gerekir mi sizce acaba yeterli miÇarşamba pik sabah ,akşam çatlamış görünüyor
yeterli canım :)Ben de bu şekilde yorumlayarak hareket ettim. Pazartesi, çarşamba ve dün birliktelik oldu. Bugün de gerekir mi sizce acaba yeterli mi
Yeterli benceEvet ben de öyle düşünerek hareket ettim. Ptesi çarşamba ve perşembe birliktelik oldu. Bugün de olması gerekir mi
Bakalım bundan sonrası kısmet çok teşekkür ederim yorumunuz içinYeterli bencecuma da deneyebilirsiniz. Kaliteli spermler için günaşırı öneriliyor çünkü