yorumlar mısınız

numara el değiştirmiş ben ayşe diye birini hatırlayamıyorum. hatırlayamadıkça da kötü hissediyorum kendimi
Olayları hepmi bu kadar abartırsınız
Ortada aldatmalık birşey yokki ayşe sevgilisini de profil resmî yapmış olabilir 🤔

Bu kadar melankolik olmayın çabuk yaşlanırsınız

ben uzun süredir kendimi bir sebep yokken suçlu hisseiyorum. her an kendi açığımı bulacağım hissi var içimde. yaşadığım bi kaç olaydan kaynaklanıyor sanırım bu da.
Eğer imkanınız varsa bir psikoloğa görünün çünkü bu evham ve kuruntu çok fazla yıpratır sizi.

bugün whatsapp rehberime bakıyordum öylesine. Ayşe diye kaydettiğim biri vardı. profilinde erkek resmi vardı. daha önce görmemiştim ve küçük görünüyodu yaş olarak. böyle şeylerden hemen nem kapıyorum. aldatmış gibi hissediyorum kendimi. sordum normal bi şekilde rehberimde kayıtlı tanışıyor muyuz vs diye. numarayı 4 ay önce aldım falan dedi. yabancı numara kaydetmemişitm zaten ben de. saatlerdir öncesinde ayşe diye kimi kaydettim diye düşünüyorum çok moralim bozuldu. kuruntu yaptım. takıntılı biriyim kişilik olarak. başına gelen var mı. ne yapmalıyım?
Destek almanızı öneririm. Hiç normal değil.

Bence çok normal bir durum (10 senedir aynı hattı taşıyan biri olarak)
Rahatsız olduysanız silin engelleyin boşverin

Mantık yok.
Ama böyle bişey değil.
Paranoya desem o da değil, şizofreni belki
Gerçekten normal değil.
3E6ED0A8-67FE-4207-98A3-4E62995ABC58.webp

Yanlış anlamazsanız, psikiyatrist misiniz? 😊

Değilseniz rica ediyorum tanı koymayın, çünkü daha önce de dediğim gibi, insanları rencide edici şekilde kullanılıyor bu hastalıklar ve gerçekten kırıcı oluyor.
Evet zaten buraya derdimizi anlatıyoruz daha da dertleniyoruz

ben uzun süredir kendimi bir sebep yokken suçlu hisseiyorum. her an kendi açığımı bulacağım hissi var içimde. yaşadığım bi kaç olaydan kaynaklanıyor sanırım bu da.
Bu durumunuzun altında temelinde başka bir sebep var bu sebebi bulmak ve atlatmak için psikolojik destek almalısınız bence ilerde daha şiddetli bi şekilde bu sorunu yaşamamak için kendinize yardım edin

Back
X