Yorumlar mısınız?

ıkizdir di mi kızlar? ıkiz hamileliği olan bi arkadaşımla kıyasladık, benimki ondan çok daha fazla katlanmış...Üçüz mü diye panikledim...

üçüzse zaten redüksüyon önereceklerdir. valla olabilir maşşallah değerin çok yüksek ama inşallah ikizdir. neyse ne olursa olsun hayırlısı olsun a.s

benim 13. gün 673
15. gün 2024
ve ikizdi..
korkmaz üçüz olmayabilir..

ama tek olmadığına adım kadar eminim :)))

Serenanes seninle aynı imiş, güzel...Üçüz olursa reüksiyon beni çok üzer, o nedenle korktum...
Teşekkür ederim kızlar....

tebrik ederim arkadasim.allahim tamamina erdirsin.ikizler yada üçüzler geliyo :)

canım çok guzel.................inş ıkız ucuzde olabılır ...........tebrıkler......canım ..........inş kucağınada alırsın..........

muhtemelen ikiz canım.hayırlısı olsun alllah tamamına erdirsin inşallah.darısı basımıza inşallahh.

canımmm adına cok sevindimmmm ikisler geliyo galiba annesiiii canım ya kusura bakma acımdan sizin sevincinizi paylasamadım inan adınıza cok sevindim senin ve mualliminnn darısı basıma insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…