Konu benim diye tedirgin olmayin istediginiz gibi konusabilirsinizBenm fizigim guzel arkadaxlrimda guzel ve slimli oldugumu soyluyo ama nebiliyim esim begenmiyo heralee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu benim diye tedirgin olmayin istediginiz gibi konusabilirsinizBenm fizigim guzel arkadaxlrimda guzel ve slimli oldugumu soyluyo ama nebiliyim esim begenmiyo heralee
Bilmiyorum takmiyorum artik iklo al diyoya ondn dedimyahu beğenmese niye evlensin seninle
evlendikten sonra mı çok zayıfladın
bu kadar seviyorken zamana bırak demek belki acımasızca gelecek ama emin ol yarın şükredeceksin bittiğine
böylesi bir aileyle çok zorlanırdın
şimdi üzül ağla ama zamana bırakmaya parmağındaki yüzüğü çıkararak başla
peki merak ettiğim baban ne dedi kayınvalidenin o lafları karşısında?
bilemedim kiBilmiyorum takmiyorum artik iklo al diyoya ondn dedim
ahhhh ben canım yaaa o kadının pisliği yüzünden bi de tokat mı yedinhicbisey diyemedi eve gelince sinirini benden cikardi iki tokat atti bana. benden nasil saklarsiniz siz diye. kaynananinda içi sogumustur heralde sirrimi ortaya dokerek. canimi yakan o tokatlar degilde nisanlimin iyi yapti annem iyi oldu sana. soyleyecektin zamaninda babana demesi cok canimi yakti.biliyorum onunla olmayacak belki ama onu cok seviyorum yinede. onunla tekrar barissak yine uzulcem barismasak yine uzulcem ve su an cok cikmazlardayim napicami bilmiyorum
ahhhh ben canım yaaa o kadının pisliği yüzünden bi de tokat mı yedin
o nişanlın olacak adam da utanmadan resmen hakettin demiş yazıklar olsun ona
canım üzül üzül ama evlenirsen daha çok üzülrsün emin ol
acın geçince seni gerçekten seven birini bulunca iyiki bitmiş diyeceksin emin ol
Ahhhh be canım daha genceciksin yaa kıyamam ki ben sanaBana cok deger veriyo zannediyodum. tirnagina zarar gelse ortaligi filistine ceviririm diyodu hep bana. ama simdi annesini hakli buluyor saklamasaydin soyleseydin sende diyor. ona soylemedim tokat atti babam diye cunku bu sozleri duyduktan sonra soylemenin bi anlami kalmadi malesef. ve bide dediki deger verdim sana (kufur ettide onu yazmayim) basima ciktin dedi nazikcesi bu yani. bu kadar soz demesine ragmen ben her an her saniye onu dusunmeden edemiyorum. yurtdisindayiz biz fransada. beyefendi konusmayi kestikten bi ay sonra tatile gitti bodrumlara guzel tatil yerlerine bi ay tatil yapti plajlarda diskolarda... ben naptim anca agladim. 22 yasindayim saclarima ak dustu inan bana. konusacak anlatacak kimsem yok anca dusun dusun agla baska bisey yapamiyorum dua ediyorum sabrediyorum ama sonu nolcak cozemiyorum ben
Ahhhh be canım daha genceciksin yaa kıyamam ki ben sana
baksana hemen tatile gidebilmiş ona sorsan kafamı dağıtmaya gittim der ya da daha da terbiyesizce benim hatam yok ki ağıt mı yaksaydım arkandan der
bol bol ağla dök içini ferahlarsın
bol bol da dua et Allah yardımcın olsun
annende sana üzülüyor işte ne yapsınyok o daha baska senaryo kurdu : içim kan aglasada cigerim yansada disariya belli etmem guler oynarim benim huyum bu dedi. ama beni ozlerken yanina gidemedigim zamanlarda bana kizardi agzimdan burnumdan getirirdi suratini asardi goremiyorum seni ozledim derdi. ama kavgamizda nedense ici kan aglasada gulup oynamayi tercih ediyor !!
agliyorum zaten durmadan bu kezde annem kiziyor o keyfinde sen kendini harap ediyosun kendini bilmez biri icin diye. ama tutamiyorum kendimi cok uzuluyorum
annende sana üzülüyor işte ne yapsın
sen ağla kimseyi dinleme anneni bile, ağla ki içindeki zehri boşaltabilesin ki, o zehir aktıktan sonra hayata kaldığın yerden daha güçlü devam edebilirsin
umarım o nişanlın bin pişman olur seni mumla arar
en tehlikeli ilişki annenin ağzına bakan oğlanne arayacak adam yuzume bakmiyor beni gorunce. daha benden annesine babasina ozur bekliyormus. gidip ozur dileyecekmisim. babamda iki dunya bi araya gelse gondermem kapilarina kizimi dedi. ne sacmalik bu beni delirtmeye ugrasiyolar heralde. sevgiliyken hic kimse sana bisey yapamaz bisey diyemez karsilarinda beni bulurlar diyodu yuzugu bi taktik kendinden baska herkes bana karisir oldu ailesinde.
etek giy topuklu giyme pantolon giyme basini kapat, calisma. kadin calisirsa haram para getirir eve. ben zannediyodumki nisanlimdan geliyo bu fikirler ama oyle degilmis annesi nisanlimdan daha cok duruyo bu konularin uzerinde. beni oldugum gibi kabul edemediler bi turlu
en tehlikeli ilişki annenin ağzına bakan oğlan
onun ağzıyla hareket edecek kadar mı fikri yokmuş nişanlının
evet bi süre daha burnu diklik yapacak, annesinin dolduruşuyla senin aramanı bekleyecek ama emin ol bi süre sonra anlayacak ortada yapılan yanlışın kendileri tarafından yapıldığını o zaman gör pişmanlığını
canım bak bunu anlaması belki yılı bulacakdort aya yaklasti ne zaman anlayacakki. sence daha beklemem gerekiyormu ? zaten beklemekten baska biseyde yapamiyorumda neyse ...
annesinin doldurusu diyosunya haklisin onda. duyduguma gore nisanlimi hic yalniz basina bi yere gondermiyolarmis ya kaynim ya gorumcem kaynanam yada kayinbabam hep yaninda geziyormus tek kalmasin diye.
burnu surtsun falan diye istedigim yok naz yaptigimda yok inan bana. ama yeterki bi anlasin yanlis oldugunu. suc tek tarafli diyemem bendede vardir elbet suc ama annesinin agzina bakarak onu destekleyerek sucun buyugu onda ama anlatamadim bi turlu kabullenmiyor
canım bak bunu anlaması belki yılı bulacak
şu da var ne zaman beklemekten vazgeçersen o gelecek niyeyse hep öyle oluyor
emin ol er ya da geç anlayacak
ama sen de şunu anlayacaksın ki sen onsuz çok çok daha mutlu olacaksın