• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlar

Bak saat 3 oldu sekizde gitti insan bi nasilsin ne yaptin diye arar demi o aramiyo bende aramiyorum aramayinca insan baskasimi var diye aklina getiriyo valla
yok be canım hemen aklına en kötüyü getirme biz ilk evlendiğimizde bile beni işten aramazdı çalışırken rahatsız etmek istemem diye
eee eşin çalışıyor çalışırken fırsat bulamaması o kadar normal ki bunu sadakatsizliğe bağlama nolur

Ben evlenirken bole hayaletmemistim valla mesaj hakkimi bile dondurdu dusun yani neymis o ole lise bebesi gibiymis ama baska biri mesaj atinca dort kose oluyolar

Ben evlenirken bole hayaletmemistim valla mesaj hakkimi bile dondurdu dusun yani neymis o ole lise bebesi gibiymis ama baska biri mesaj atinca dort kose oluyolar
ne yazık ki aynı eve girince bütün hayallerimizi yıkmak da onların üzerlerine yok zzaten :(
niye bilmiyorum ben çabuk kabullendim bu tarz ilgisizliklerine, bu da kötü bişe aslında ya kendi isteklerimi hep ertelemiş oldum dolayısıyla
arkadaşlarıyla saatlerce mesajlaşır bana gelince 2 kelime sonra ok deyip kapar konuyu

ne yazık ki aynı eve girince bütün hayallerimizi yıkmak da onların üzerlerine yok zzaten :KK43:
niye bilmiyorum ben çabuk kabullendim bu tarz ilgisizliklerine, bu da kötü bişe aslında ya kendi isteklerimi hep ertelemiş oldum dolayısıyla
arkadaşlarıyla saatlerce mesajlaşır bana gelince 2 kelime sonra ok deyip kapar konuyu
Aynen ole

Aman ne yaparsa yapsin bigun olur bisey olursa hic dusunmem giderim benim icin cok degerli ama kendi degeriyle yasar

Back
X