- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
- Konu Sahibi Kahveseverw
Diğer çocuklarının evliliğinde de sorun çıkarmış ama evlenmişler başarılı olamamış:) onu bir engel olarak görmeyin huysuzluk etse de bu işte muaffak olamadığını görsün.gösterin.sonra karışmayacakDaha önce açtığım konular da belirtmiştim sevgilim 24 ben 21 yasindayim babasi başka sebepler den dolayi beni istemiyor ama annesi abisi ablasi herkes çok istiyor zaten onlar göstermiş beni sevgilime evlilik için . Herneyse biz 9 aydır beraberiz birbimizi çok seviyoruz ve babasiyla 2 gün önce son kez konuştu adam kesinlikle olmaz diyor ve inat ediyor sevgilim çok şey yaptı bizim için ama belli olmayacak anladık ikimiz de dün ayrolma kararı aldık ama olmuyor en fazla 5 6 saat ayrı kalabildik hemen aradık birbimizi konuştuk ne yapacaz bilmiyorum bana söylebilecek tavsiye veya yorumlarinizi bekliyoruz. Ve bizim için dua bekliyorum. Sebebi az önce de yazdım buraya da yazayım sebep şu ki sevgilim in yengesi ve ben akrabayiz babasi yengesi ni pek istemedi sevmedi aralarında sorun oldu ailesiyle o yuzdun tekrar bu tarafla muhattap olmak istemiyor. Ama zaten çok inatçı ve huysuz diğer çocuklarinin evliliğin de de aynı sorunlar i çıkarmış