• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınız?

Hiç o noktada zayıf olduğumu hissettirmemiştim açıkçası nasıl yakaladı ordan bilmiyorum
burada bildiğimiz/anlattığın kadarı ile sexting yaparak yakaladı, işin daha ne boyutları var bilemiyorum
sen sekse duygusal bakıyorsan sexting/seks yapacağın adamın tanımadığın biri olması da pek mantıklı değil bence

Mutlaka ondan uzak durun. Olur bir gün kanınıza girmek için iltifatlar eder özür diler sakın onunla görüşmeyin. Kusura bakmayın ama size söylediklerinden cinsel ihtiyacını tatmin etmek istediği anlaşılıyor. Onu gerekirse engelleyin ama şans vermeyin. Böyle konuşan insanların maalesef ki niyeti iyi olmuyor.

Kesinlikle ben iki aydır bu anın hayalini kuruyorum iki saatliğine bile olsa gidelim bir yere dedi birde utanmadan her şeyinle hayal kırıklığısın diyor bana
Kendisi sizden böyle karşılık beklemediği için size böyle sözler söyleyerek manipüle etmeye çalışıyor. Boş verin gitsin tabi siz böyle saygısızlık beklemediğiniz için haklı olarak üzülmüşsünüz ama üzülmeye değmez

Hanımlar merhaba benim size danışmak istediğim bir şey sizin fikirlerinize ihtiyacım var çünkü ben iki ay biriyle konuştum ama hiç görüşmedik kendisi askerdi sonrasında arkadaşın yedek hesaplarını gördüğüm için içimde bir güvensizlik oluştu o yüzden buluşmayı hep erteledim o da buluşmak istiyordu açıkcası cinsel muhabbetimizde vardı ama ben sürekli kaçıyordum ondan ama tam olarak kopamıyorduk sonrasında iki ay sonra kendisi yaşadığım şehre geldi dedim tamam buluşalım ama ayaklarım geri geri gitti oraya giderken içimden hiç görüşmek gelmedi son dakika vazgeçtim o da çok sinirlendi haklı olarak bir de ben uzun zamandır özgüven düşüklüğü yaşıyorum hepsi birleşince ya beni beğenmezse gerçekte diye de düşününce o duygu karmaşasıyla çocukça biliyorum ama gittim ben ordan tabi sonra vicdan azabı çektim dedim ki tamam yarn kesin buluşucaz tabi o bana baya bir saydırdı beraber kalalım gece dedi bende kalırız dedim sonra ertesi gün buluştuk geldi yanıma ilk buluşmamız bi anda sarıldı bana oturdu yanıma sonra bi anda omzumdan kendine çekti beni sarıldı öptü gidelim otelde kalalım falan dedi bende annemle konuşmuştum ama izin alamadım o yüzden kalamayacağım sanırım falan dedim tabi kızdı nasıl kalamazsın ben iki aydır bunun hayalini kuruyorum seni istiyorum falan dedi sonra o sıra o sosyal medyadan çok fazla kız takip etmişti aramız bozukken bende o kızları çıkarırsan kalırım falan dedim çıkartmaya başladı bu sonra izin alamayacağım aklıma geldi kalamam dedim sen benim sevgilisimsin başkasıylamı yapayım falan dedi dedim ki iyi misin sen neler diyorsun sonra kalamayacağımı söyleyince bi anda kalktı yalan konuştun sen dedi bana arkadaşını aradı onun yanına gitti o kadar bozuldum ve üzüldüm ki kızlar gece ne aradı ne yazdı ertesi günün öğleni sadece her şeyinle hayal kırıklığısın seni tanığım güne lanet olsun yazmış bende aynı şekilde dedim cevap falan vermedi ama o kadar kırıldım ki açıkcası her şeyinle hayal kırıklığısın diyince görünüş olarak da beklediğimi bulamadımı da kastetmiş olabilir mi diye düşündüm her şey dedi çünkü ama beğenmese yakınlık kurar mıydı bilmiyorum kendisi şuan sosyal medya da çok aktif muhtemelen umrunda bile değilim zaten özgüvenim düşüktü o öyle yapınca dedim ki demekki beğenmedi beni beğense böyle yapmazdı gibi bir sonuca vardım ve müthiş bir kırgınlık yaşıyorum ona karşı
Adamın tek derdi uçkuru az uyanık olun.

Doğru söylüyorsunuz uzun zamandır yaşadığım bir olaydan dolayı aşamadığım bir durum buluşmadan önce bile tek düşündüğüm şey umarım özgüvenimi zedelemezdi sonra böyle bir şey yaşanınca tetiklendim
Dua edin adam size zarar vermemiş. Umarım bu ders olmuştur.

Back
X