- Konu Sahibi kalbindESakli
Arkadaslar ciddi bir beraberligim var(bu sene soz yapmayi dusunuyoruz) ailelerle tanistik falan vs vs hersey yolunda ama benim bir sorunu var
arkadaslar ben cok seviyorum
gercekten cok seviyorum tum hayatim o oldu, onsuz birseyden zevk almiyorum sadece onu gorecegim zamani bekliyorum, onun aramasi, o hep o yani herseyde sadece o var benim icin.. arkadas akraba aile herseyi geri plana attim.. elimde degil isteyerek yapmiyorum bunu
hele ki son zamanlarda sanki ben daha cok deger verdigimi, onu nasil deli gibi sevdigimi hissettim o'da seviyor ama benim kadar degil bunu hissedebiliyorum, belkide sadece bunu bilmek bile yaraliyor beni zaten cok ince fikirli biriyim
lutfen bana yardim edin, bukadar cok sevmek istemiyorum, bukadar cok deger vermek istemiyorum, ne yapayim ne edeyim Allah rizasi icin birseyler soyleyin bana, cunku ben kendim hicbir yol bulamiyorum....
arkadaslar ben cok seviyorum

hele ki son zamanlarda sanki ben daha cok deger verdigimi, onu nasil deli gibi sevdigimi hissettim o'da seviyor ama benim kadar degil bunu hissedebiliyorum, belkide sadece bunu bilmek bile yaraliyor beni zaten cok ince fikirli biriyim
lutfen bana yardim edin, bukadar cok sevmek istemiyorum, bukadar cok deger vermek istemiyorum, ne yapayim ne edeyim Allah rizasi icin birseyler soyleyin bana, cunku ben kendim hicbir yol bulamiyorum....