Bunun az yaş farkıyla, dışlanmakla falan hiç ilgisi yok , tamamen bencillik, şımarıklık, aşağılık kompleksi, kıskançlık, her şey benim olsun en önemli en akıllı benim, diye düşünmekle alakası var. Biliyorum çünkü aynı abladan bi tanede bende var. Aynen bunun gibi bir gün melek sonraki gün tanıyamıyoruz. Hadi biz yanlış davranıyoruzda bize bunları yapıyor diyelim ama sadece bize karşı değil akraba, komşu herkese karşı böyle. Bi tek kendi istediği kişilere ( ki onlarda muhakkak kimsenin sevmediği, absürd kişiler olur ) olağanüstü iyi davranır. Benimle arasında 8 yaş var kimse ezmemiş dışlamamış ben küçük olmama rağmen hep o el üstünde olmuş yani sorun bizde değil kendisinde. Sende nerdeyse bu kızcağızı sorunlu ilan edeceksin, ne alakası var ya üzülme hiç o ablaya ona bi şey olmaz hiç merak etme olan onunla yaşamak zorunda kalanlara oluyor.
Canss hiç boşuna dr falan uğraşmayın seninde dediğin gibi kendisinde bir sorun görmüyorki gitmez yani. Ben en çok aileme kızıyorum o böyle yapınca , annemin üzerine yürüyünce anneme diyorum ya sen de bağır çağır yada patlat tokadı diyorum ama yok annem yapmıyor susuyor oturuyor bi köşede.... ablam değişir falan diye de hiç umutlanma benimki hiç değişmedi aksine daha kötü oldu. Diyeceğim o ki sen hiç bi şey yapamazsın annen baban tavrını koyacak hoopp bi dur kendine gel diyecek gerisi boş...