Gebeliğe Hazırlık Yorumlarınıza ihtiyacım var.!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet eğer gebeysen son adet tarihinden hesaplanıp gebelik haftan ona göre kabul ediliyo
Ne kadar sabırlıymışsın yaa :)

Kızlar ya eşimde kesin hamileyim gözüyle bakıyor.. Nasıl üzülürüm bi bilseniz adam resmen baba olduğunu düşünüyor inşallah ikimizde üzülmeyiz.. İşe gitmeden gelip göbeğimi öpüyor adam iyice kaptırdı kendini

Ee daha ne olsun yahu...butun belirtiler var bi test yap en azindan kafan rahatlar.varsa hrp beraber seviniriz yoksada daha zamani gelmemis deriz.

Evet eğer gebeysen son adet tarihinden hesaplanıp gebelik haftan ona göre kabul ediliyo
Ne kadar sabırlıymışsın yaa :)
Aslında çok sabırsızlıkla bi insanım çok basit konularda bile.. Bu konu 2 yıldır beni deli etti artık bende kendime inanamıyorum niye cesaret edemiyorum sonunda ölüm yok sonuçta ama.. Eşim heveslendi diye galiba korkuyorum.. Birde çok çabuk acıkma oluyor yarım saat önce yemek yedim şuan sanki sabahtan beri yememiş gibiyim sabahları felaket bi açlıkla uyanıyorum ben ki sabah asla birşey yiyemezdim

İşte sırf bu yüzden test yapıp neymiş öğrenmen lazım
Ola ki yoksa boşa daha fazla heveslenmemiş olursunuz kendinizi ona alıştırırsınız çünkü şuan istediğiniz için mutlu hayallerdesiniz :)

Kızlar stres konusunu da şöyle anlatayım ben aslında bi süredir çocuk olayını rafa kaldırmıştım yani beklemiyordum bile biraz kendime zaman verip kafamı dinlemeliyim çok kafaya takıyorum dedim ve gerçekten başardım adetim gecikti diye hemen heveslenmezdim evlenmeden önce nasılsa günü yaklaşınca çantamda hazırlılıklı bulunurdum sadece işte son tarih 17 Temmuz ağustosta da olacak zaman yaklaşınca yine sadece çantama bir kaç ped atıp işe giderdim tamamen unuttum bile ama sol kasığımda batma lar oldu çok kötüydü yolda yürürken bile zorlandım sonra takvime bir baktım 15 gün geçmiş çok şaşırdım neyse umutlanma dedim kendi kendime öyle öyle derken 25 gün oldu yani

Kızlar günaydın testi aldım şuan işteyim ama cesaret edemiyorum.. galiba temiz bi dayak istiyorum off kendimi dövmek istiyorum

inş hamilesindir cnm dualarım seninle Allah kimseyi bekletmesin çok zor beklemek anlıyorum seni..hadi inş güzel haberler verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…