- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- 133
- Konu Sahibi Balkabugu04
-
Evet eğer gebeysen son adet tarihinden hesaplanıp gebelik haftan ona göre kabul ediliyoÇok haklısın canım.. Yarın eczaneden test alıcam sabah iş yerinde yapıcam umarım hayal kırıklığına uğramam.. Birde bi yerde okumuştum gecikme hesaplaması olunan en son tarihten itibaren sayılıyormuş sanırım doğru mu acaba?
Ee daha ne olsun yahu...butun belirtiler var bi test yap en azindan kafan rahatlar.varsa hrp beraber seviniriz yoksada daha zamani gelmemis deriz.Belirti sayılır mı bilmiyorum ama günlerce limon yedim hep burnuma limon kokuyordu.. Sonra iki kez uyandığımda kustum ama yatar halde olduğum için yuttum.. Sürekli uykum geliyor iş yerinde özellikle hep uyumak istiyorum.. Sol kasığıma batma şeklinde ağrı giriyor.. Öyle aman aman denecek şekilde değil ama mide bulantısı yaşıyorum.. En çok rahatsız edende sürekli tuvalete çıkmam uyumadan çıkıyorum gece sürekli uyanıyorum sabah resmen patlayacak gibi oluyorum artık uyuyamıyorum mecbur kalkıyorum.. Birde kızlar en son adet tarihim 17 Temmuz
Aslında çok sabırsızlıkla bi insanım çok basit konularda bile.. Bu konu 2 yıldır beni deli etti artık bende kendime inanamıyorum niye cesaret edemiyorum sonunda ölüm yok sonuçta ama.. Eşim heveslendi diye galiba korkuyorum.. Birde çok çabuk acıkma oluyor yarım saat önce yemek yedim şuan sanki sabahtan beri yememiş gibiyim sabahları felaket bi açlıkla uyanıyorum ben ki sabah asla birşey yiyemezdimEvet eğer gebeysen son adet tarihinden hesaplanıp gebelik haftan ona göre kabul ediliyo
Ne kadar sabırlıymışsın yaa :)
İşte sırf bu yüzden test yapıp neymiş öğrenmen lazımKızlar ya eşimde kesin hamileyim gözüyle bakıyor.. Nasıl üzülürüm bi bilseniz adam resmen baba olduğunu düşünüyor inşallah ikimizde üzülmeyiz.. İşe gitmeden gelip göbeğimi öpüyoradam iyice kaptırdı kendini
Aaa ama sende biz daha çok meraklı çıktik vallaKızlar günaydın testi aldım şuan işteyim ama cesaret edemiyorum.. galiba temiz bi dayak istiyorum off kendimi dövmek istiyorum
aç karnına yada tok karnına diye bişey duymuştum aç karnına yapılmalıymış doğru mu fark eder mi ki yapsam şimdiAaa ama sende biz daha çok meraklı çıktik valla
Korkunu burdaki herkes anlayabiliyor.ve sonucun ne kadr yipratici oldugunu.ama bu sekilde belkide bazi seyler icin gec kaliyorsun.onuda dusun.Kızlar günaydın testi aldım şuan işteyim ama cesaret edemiyorum.. galiba temiz bi dayak istiyorum off kendimi dövmek istiyorum
Fark etmez canım yapaç karnına yada tok karnına diye bişey duymuştum aç karnına yapılmalıymış doğru mu fark eder mi ki yapsam şimdi
Korkunu burdaki herkes anlayabiliyor.ve sonucun ne kadr yipratici oldugunu.ama bu sekilde belkide bazi seyler icin gec kaliyorsun.onuda dusun.[/QU
çok haklısın.. birazdan yapıcam ama yerime birinin bakması lazım arkadaşımı bekliyorum.. o geldiği gibi lavaboya koşa koşa gidiyorum tamamdırKorkunu burdaki herkes anlayabiliyor.ve sonucun ne kadr yipratici oldugunu.ama bu sekilde belkide bazi seyler icin gec kaliyorsun.onuda dusun.
E hadi. Çatlatcan yahuarkadaşım geldiği gibi yapıcam
BEN DAHA ÇOK HEYCANLANIYORUM SİZ BÖYLE YAPINCA YAAAE hadi. Çatlatcan yahu
Yahu ne yapıcan arkadaşını. Bir sen, bir test, bir de bikaç damla çişBEN DAHA ÇOK HEYCANLANIYORUM SİZ BÖYLE YAPINCA YAAAGELMEDİ DAHA YA ŞANSIMA
CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN İNŞALLAH İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRÜRÜM BU KEZinş hamilesindir cnm dualarım seninle Allah kimseyi bekletmesin çok zor beklemek anlıyorum seni..hadi inş güzel haberler verirsin.
YERİMDEN KALKAMIYORUM MALESEF BAŞKA BİRİ YERİME BAKMADAN ÇOK SIKINTI OLUYOR LAVABOYA GİTMEK BİLE SIKINTI YANİYahu ne yapıcan arkadaşını. Bir sen, bir test, bir de bikaç damla çiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?