Ucretli yaparken ilk gorusmem cok iyi bir kolejle oldu.okulun muduru 30 yillik tecrubede ogretmeni 5 kisi derse girip sizi izlerken sakin kalmak zordu orada kaybettim ozguvenimi daha sonra etut merkeziyle cok iyi gorusme yaptim derken cagrilmadim sanirim orada da fiyat fazla geldi 1 500 istemistim.meslegimi cok seviyorum ama evde oturmak beni cok bunaltiyorNakite sıkıştınız mı? Değilseniz bir süre daha iş bakın derim ben.
Demo ders anlatırken, "olursa da vardır bir hayr olmazsa da " diye düşünebilirseniz daha sakin olursunuz inşallah.
1500'ün nesi çok ya. Bir fabrikaya çaycı girseniz alacağınız ücret bu.Ucretli yaparken ilk gorusmem cok iyi bir kolejle oldu.okulun muduru 30 yillik tecrubede ogretmeni 5 kisi derse girip sizi izlerken sakin kalmak zordu orada kaybettim ozguvenimi daha sonra etut merkeziyle cok iyi gorusme yaptim derken cagrilmadim sanirim orada da fiyat fazla geldi 1 500 istemistim.meslegimi cok seviyorum ama evde oturmak beni cok bunaltiyor
Ucretli ogretmenlik harici tanidik yoksa ozel artik cok zor.ucretlide de ne uzuyor ne kisaliyor donemlik isci gibi calisiyruz sigorta bile yarim yatiyorKEndi alaninizda is arayin derim. Hic bir sey olmadi ozel ders verin. Cagri merkezinde ne isiniz var?
Yine de cagri merkezinden iyidir. Evde ucret karsiligi ozel ders bile verseniz mesleki gelisiminize katkisi olur. Ama cagri merkezi size bir sey veremez. Atanamamis da olsaniz siz bir ogretmensiniz,egitimcisiniz,cocuklarin gelecegisiniz.Ucretli ogretmenlik harici tanidik yoksa ozel artik cok zor.ucretlide de ne uzuyor ne kisaliyor donemlik isci gibi calisiyruz sigorta bile yarim yatiyor
Ne yazik ki donem boyle.yalniz degiliz ama bir yandan da yapim degil evde oturmak.mezun olan arkadaslarimdan cogu issiz.hal boyle olunca surekli bir seyler yapmak istiyor vazgeciyorum.fotografcilik kurslari aldim misal.grafik tasarim bolumunu kazandim kaydimi sildirdim.simdi yine gittgimiz sehirde fotogrsf video okuyayim diyorum.polislik simavina girdim mulakatina ya kazanirsam diye gitmedim:)Ben de uni mezunuyum ogretmen degilim kpss olmayinca farkli islere tam el atacagim o kadar okudum yaaaa dedim.s elalalemin sozleri hep beni etkiledi o dur budur derken ben iki senedir evdeyim bir is sahibi olamadim herkesin kismetinde bir sey yatar gidin gorusun cagirildiginizda.
Cok tesekkur ederim ama cogu arkadasiminda bu sekilde hayallerini tukenip baska yerlere yoneliyor.bransciyim sozel ders ogretmeni oldugum icin ozel ders imkanimda cok olmuyor ama haklisiniz kendimi bu alanda gelistirmeliyim.onca emek verdim diyorum ben deYine de cagri merkezinden iyidir. Evde ucret karsiligi ozel ders bile verseniz mesleki gelisiminize katkisi olur. Ama cagri merkezi size bir sey veremez. Atanamamis da olsaniz siz bir ogretmensiniz,egitimcisiniz,cocuklarin gelecegisiniz.
Iyi bir sey olmadiginin farkindayim zaten.4 yil sinif ogretmenligi yaptim.sadece alanimda calismadigim icin 4 yil eksilmis hissediyorum kendimi.4 yıl ücretli öğretmenlik yapıtktan sonra hala iş görüşmelerinde ders anlatırken heyecan yapmanız iyi bşey değil. belki güzel iş fırsatları vardı ama kaçırdınız.
çok sıkışık değilseniz bence çağrı merkezinde çalışmayın. özel ders vs verebilirsiniz. en azından kendi mesleğiniz.
Evet emeklerinize yazik.Cok tesekkur ederim ama cogu arkadasiminda bu sekilde hayallerini tukenip baska yerlere yoneliyor.bransciyim sozel ders ogretmeni oldugum icin ozel ders imkanimda cok olmuyor ama haklisiniz kendimi bu alanda gelistirmeliyim.onca emek verdim diyorum ben de
Cok tesekkurler guzel yorumunuz icin :)Evet emeklerinize yazik.kendinizi ve kiymetli enerjinizi alaniniz olmayan bir iste calisarak bosa harcamayin. Benim resim ogretmeni bir arkadasim var atanamadi, simdi evde ilkokul ogrencilerine temel dersleri veriyor. Ilkokul matematigi yapamayacaginiz bir sey degil oyle degil mi yaparsiniz. Insallah hakkinizda hayirlisi olur, gonlunuzdeki gercek olsun
6 yil.. hayatimizin en guzel zamanlari.zaten zar zor birrlestik biz.goze alamiyoruz ayri kalmayi.esimde gelemiyor..heran degisecek diye bekleyen arkadsslar var ama bakan ya esinizi ya isinizi secin dedi bileBence ne olursa olsun kpss ye girin sozlesmelini sartlari her an degisebilir.bende sizin gibiydim 3 yil atanamadim.bu yil yeni atandim sansliydim ki yasadigimiz yere atamam geldi.bence calisin ve girin sinava secim yilinda hersey olabilir.sonra cok pisman olursunuz.bu seneki sinavda iyi yapmazsaniz bi dahaki secime atama hayal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?