Yorumlarınıza ihtiyacım var

Asi582

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
87
73
88
11 haftalık gebeyim daha önce rahmimde kanamam vardı ve bir önceki kontrolümde herşeyin normal olduğunu söyledi doktorum ama ilaçlarıma devam ediyorum. Oraları geçeyim pazartesi günü ikili testim var. Çok korkuyorum. Kontrollerden gerçekten nefret ediyorum bişey çıkacak diye karnımda ağrı var hafif hafif kendini hissettiren bir ağrı mesela yatakta döndüğümde uykumda daha çok ağrı giriyor. Bunlar normal mi ? Çok merak ediyorum aynı şeyleri yaşayanlar var mı varsa yorum yapmaları benim için önemli hala biraz biraz ağrı giriyor

Ben de 10. Haftamdayım benim de ağrılarım oluyor yatakta dönerken ayrıca benim de kanamam oldu 6. Haftadan 9. Haftaya kadar ama ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum çünkü bu test çoğu zaman yanlış çıkıyor bir de dogumuma kadar bunu düşünerek hayatı kendime dar etmek istemiyorum nasıl olsa çocuğumu da aldırmayacagım sakat olsa bile en önemlisi dua bence evlatlarımız hayırlı sağlıklı olurlar inşallah

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı o ilaçlar mahvediyor zaten bizi birde bu düşünceler daha da körüklüyor. İnşallah bu zamanlarda geçecek

Benim de son 3 4 gundur karin bolgemde agri var kizlar. Kasiklar zaten agriyordu ama karnim gun icinde surekli agriyor. Dayanilmaz degil ama korkutuyor insani. Normal mi acaba, korkmali miyim???

Benimde öyle çok şiddetli değil ama hissettiriyor kendini karnımın ağrıdığını biliyorum normal mi değil mi onu bilmiyorum.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bugün gidecegim kontrole. Normaldir insallah, tedirgin oluyor insan yine de:(

11 haftalık gebeyim daha önce rahmimde kanamam vardı ve bir önceki kontrolümde herşeyin normal olduğunu söyledi doktorum ama ilaçlarıma devam ediyorum. Oraları geçeyim pazartesi günü ikili testim var. Çok korkuyorum. Kontrollerden gerçekten nefret ediyorum bişey çıkacak diye karnımda ağrı var hafif hafif kendini hissettiren bir ağrı mesela yatakta döndüğümde uykumda daha çok ağrı giriyor. Bunlar normal mi ? Çok merak ediyorum aynı şeyleri yaşayanlar var mı varsa yorum yapmaları benim için önemli hala biraz biraz ağrı giriyor

benim de ilk haftalarda çok ağrım olurdu, regl ağrısı gibi, kimi zaman şiddetli olurdu hatta
kanama vs ile beraber olmadığı sürece normal diyorlar hep
inşallah 2 li test çok güzel geçer, benim ikili test ultrasonunda burun kemiğini göremedim dedi diye hayatı kendime zehir etmiştim
sonra kan sonucu normal çıktı, 4 lü test de normal çıktı
her biri ayrı stres gerçekten, keşke hiç yaptırılmasa ama bir yandan da gerekli olanı biteni bilmek için
beni de şimdiden detaylı usg stresi sardı

Gittim bugün de sıra yokmuş ultrasona yarına sıra aldım yarın gideceğim ama maşallah gördüm bebeğimi gayet iyi kalp atışınıda aldık ikili testide atlatırız inşallah

Var tabi. O agrilar hep oluyor. Rahim buyuyor bebek buyuyor. Kaslar vs esniyor. Cilt geriliyor. Vucut muazzam bir değişim yasiyor. Dayanilmaz olmadikca ve kanama olmadikca normal kabul ediliyor.

Ben bugün gittim kontrole. Çok normal dedi doktorum. Kivranmadigin ya da kanama yasamadigin surece bu agrilari olumlu yor dedi. Bebek büyüyor, yerine yerleşiyor bu agrilar iyi korkacak bir sey yok dedi. Bebeği de gördük kollar bacaklar büyümüş nasıl tatli geldi bana:KK68: darısı bekleyen herkese:dua:

Back
X