Yorumlarınıza ihtiyacım var

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Pro Üye
Anneler Kulübü
29 Kasım 2018
4.098
24.308
308
Merhaba arkadaşlar artık uykularım kaçıyor suan 6 haftalik hamileyim çok karışık bir durumdan geçiyorum kanamam var fakat doktor içeride kanama alani yok dedi affınıza sığınarak söylüyorum bir parça düşürdüm ve düşük yaptigimi düşünerek parçayı alıp hastahaneye gittim doktor baktı evet düşük yapmışsın USG ye uzan dedi birde ne görelim kese yerinde herhangi bir problem yok vajinal USG ye aldı bebeği de gördük ama 5 + 6 olmasına rağmen kalp atışı gozukmedi hamileligim geç döllenme normalde 7+2 olmalıydım ama günü gününe büyüyor sizce kalp atışı 1 hafta sonra gözükür mu umudumu kesiyimmi bir kaybı var zaten editörler lütfen konum biraz burada kalsın :(

Umudu kesmeyin o parcalardan ilk hafta bende duşurdum nedeni bilinmiyordu,hamileligimde surekli kanamali gecti Oglum 3.5 yasinda cok sukur...saglikla gelsin..kalp atisi icin stres yapmayin nolur,ben 7. Haftada kalp atislarini duydum...

Umudu kesmeyin o parcalardan ilk hafta bende duşurdum nedeni bilinmiyordu,hamileligimde surekli kanamali gecti Oglum 3.5 yasinda cok sukur...saglikla gelsin..kalp atisi icin stres yapmayin nolur,ben 7. Haftada kalp atislarini duydum...
Beklemeliyim demi bebeğim daha 3mm bana sımsıkı tutunmus umarım kalbi atar yorumunuz için çok teşekkür ederim :cry:

Merhaba arkadaşlar artık uykularım kaçıyor suan 6 haftalik hamileyim çok karışık bir durumdan geçiyorum kanamam var fakat doktor içeride kanama alani yok dedi affınıza sığınarak söylüyorum bir parça düşürdüm ve düşük yaptigimi düşünerek parçayı alıp hastahaneye gittim doktor baktı evet düşük yapmışsın USG ye uzan dedi birde ne görelim kese yerinde herhangi bir problem yok vajinal USG ye aldı bebeği de gördük ama 5 + 6 olmasına rağmen kalp atışı gozukmedi hamileligim geç döllenme normalde 7+2 olmalıydım ama günü gününe büyüyor sizce kalp atışı 1 hafta sonra gözükür mu umudumu kesiyimmi bir kaybı var zaten editörler lütfen konum biraz burada kalsın :KK43:
Ben iki cocugumun kalp atisinida 8.haftalarinda duymustum,sen stres yapma Allahin izniyle sende duyarsin 1 hafta sonra.

Beklemeliyim demi bebeğim daha 3mm bana sımsıkı tutunmus umarım kalbi atar yorumunuz için çok teşekkür ederim :cry:
Doktorunuz ne dedi?kanama oldugu icin hastaneyi su yolu etmistik,her gidisimde bitti deyip aglardim sizi cok iyi anliyorum ama nasibi varsa yiyecek ekmegi alacak nefesi emin olun zaten saglikla gelecekler.Hic unutmam haftasonu acile gittik usg de asagi dogru uzanmis yapabilecek birsey yok demisti doktor.Birgun sonra kendi doktoruma gittim usgde bakip avuc ici kadar parcalar dusmesine ragmen hersey yolunda deyip kalp atisi icin gun vermisti....Eger guclu bir melekse emin olun hersey yolunda olacaktir...

Doktorunuz ne dedi?kanama oldugu icin hastaneyi su yolu etmistik,her gidisimde bitti deyip aglardim sizi cok iyi anliyorum ama nasibi varsa yiyecek ekmegi alacak nefesi emin olun zaten saglikla gelecekler.Hic unutmam haftasonu acile gittik usg de asagi dogru uzanmis yapabilecek birsey yok demisti doktor.Birgun sonra kendi doktoruma gittim usgde bakip avuc ici kadar parcalar dusmesine ragmen hersey yolunda deyip kalp atisi icin gun vermisti....Eger guclu bir melekse emin olun hersey yolunda olacaktir...
Doktorum çok karışık cevaplar verdi kanamam nereden geliyo bilmiyor vajinal USG baktı kese ve bebek gayet yerinde günü gününe büyüyor kalp atışı duyulmuyo beklemeliyiz suan birsey söyleyemem dedi 1 hafta beklicez ve doktorumu degistiricem :(

Kanama hakkında bilgim yok ancak kalp atışını duymamanız normal. Biz de 7. Hafta içinde duymuştuk. 8e kadar acele etmeyin bence. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Doktorum çok karışık cevaplar verdi kanamam nereden geliyo bilmiyor vajinal USG baktı kese ve bebek gayet yerinde günü gününe büyüyor kalp atışı duyulmuyo beklemeliyiz suan birsey söyleyemem dedi 1 hafta beklicez ve doktorumu degistiricem :KK43:
Progestan kullaniyormusunuz birde haftalik igne verdi mi?

Kanama hakkında bilgim yok ancak kalp atışını duymamanız normal. Biz de 7. Hafta içinde duymuştuk. 8e kadar acele etmeyin bence. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Inşallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz hepiniz :KK200:

Progestan kullaniyormusunuz birde haftalik igne verdi mi?
Progestan kullanıyorum 3 veya 4 iciyorum iğne maalesef kullanamam iğne fobim var kan bile aldiramiyorum aslında dün doktor yatış vermişti sırf iğne fobisi yüzünden o halde eve gelip yattim:KK12:

Hakkınızda hayırlısı olsun , çok zor ama maalesef güçlü durmak zoundasiniz.
Arkadaşların dediği gibi eğer varsa yiyecek ekmeği,içecek suyu zaten doğacak. Benim annemde bana hamile iken benim ikizimi düşürmüş, doktor benim içinde düşecek demiş hep, ama canlı olduğum için alamam demiş (Allah razı olsun). Annem hamileliği boyunca adet kanaması gibi kanama yaşamış. Ve 8 aylıkken 1400gr ben doğmuşum. Şu anda 30 yaşında sağlıklı bir anne adayıyım :KK200:
Demem o ki , umudunuzu kaybetmeyin. Bebeginiz gerçek bir savaşcı!:nazar:

Ben de iki Bebeğimin de kalp atışlarını 7 haftada duymuştum 7+5 di hatta..

Hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle bebeğinizi

Hakkınızda hayırlısı olsun , çok zor ama maalesef güçlü durmak zoundasiniz.
Arkadaşların dediği gibi eğer varsa yiyecek ekmeği,içecek suyu zaten doğacak. Benim annemde bana hamile iken benim ikizimi düşürmüş, doktor benim içinde düşecek demiş hep, ama canlı olduğum için alamam demiş (Allah razı olsun). Annem hamileliği boyunca adet kanaması gibi kanama yaşamış. Ve 8 aylıkken 1400gr ben doğmuşum. Şu anda 30 yaşında sağlıklı bir anne adayıyım :KK200:
Demem o ki , umudunuzu kaybetmeyin. Bebeginiz gerçek bir savaşcı!:nazar:
Öyle tabiki tevekkül etmekten başka çare yok bekliyorum

Ben de iki Bebeğimin de kalp atışlarını 7 haftada duymuştum 7+5 di hatta..

Hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle bebeğinizi
Inşallah teşekkür ederim benim kafamı karistiran vajinal USG ile bakıp duymamisim olmasi daha erken tespit ettiği için endişe ediyorum sanırım

Progestan kullanıyorum 3 veya 4 iciyorum iğne maalesef kullanamam iğne fobim var kan bile aldiramiyorum aslında dün doktor yatış vermişti sırf iğne fobisi yüzünden o halde eve gelip yattim:KK12:
Bol su tuketin ,agir iş ve ani hareketlerden kaçınin Allahin izniyle bu gunleri tebessumle anarsiniz...Ama hazirlikli olun cok nazli olacak:)

Bol su tuketin ,agir iş ve ani hareketlerden kaçınin Allahin izniyle bu gunleri tebessumle anarsiniz...Ama hazirlikli olun cok nazli olacak:)
:anne: annesi gibi Nazlı olacak suan rahatsız olduğum için annemin dibinden ayrilmiyo rum ben bebegime Ağlıyorum annem bize ağlıyor anlaşılan bana Çekicek kurban olurum ben ona

Merhaba arkadaşlar artık uykularım kaçıyor suan 6 haftalik hamileyim çok karışık bir durumdan geçiyorum kanamam var fakat doktor içeride kanama alani yok dedi affınıza sığınarak söylüyorum bir parça düşürdüm ve düşük yaptigimi düşünerek parçayı alıp hastahaneye gittim doktor baktı evet düşük yapmışsın USG ye uzan dedi birde ne görelim kese yerinde herhangi bir problem yok vajinal USG ye aldı bebeği de gördük ama 5 + 6 olmasına rağmen kalp atışı gozukmedi hamileligim geç döllenme normalde 7+2 olmalıydım ama günü gününe büyüyor sizce kalp atışı 1 hafta sonra gözükür mu umudumu kesiyimmi bir kaybı var zaten editörler lütfen konum biraz burada kalsın :KK43:

arkadaşım Allahtan ümit kesilmez. benim genel olarak bildiğim kalp atışları 7. haftadan önce duyulmuyor. bir çok kanaması olan kişinin bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldıklarını gördüğüm gibi hiçbir sıkıntı çekmemelerine rağmen bebeklerini kaybedenler de oldu. diyeceğim sakin kal, olacağın önüne geçilmez. inşallah bir sıkıntı yoktur ama olursa da kendini üzme. her şey insanlar için.

arkadaşım Allahtan ümit kesilmez. benim genel olarak bildiğim kalp atışları 7. haftadan önce duyulmuyor. bir çok kanaması olan kişinin bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldıklarını gördüğüm gibi hiçbir sıkıntı çekmemelerine rağmen bebeklerini kaybedenler de oldu. diyeceğim sakin kal, olacağın önüne geçilmez. inşallah bir sıkıntı yoktur ama olursa da kendini üzme. her şey insanlar için.
Çok sağol önceden burayı dışarıdan olurdum suan üyeyim ve destek görüyorum çok mutluyum tesekkurler kk:KK15:

Bence hicbir sorun yok. Baska bir doktora daha git. Gec döllenme ise 5+6 da kalp atisi olmamasi normal. 8 haftaya kadar endise etme. Moralini yuksek tutmalisin. Her sey olacagina varir. Daha once baskalarinda da parca dustugunu ama bebegin saglikli buyudugunu duymustum. Baska bir doktora daha git ve icini ferah tut.

Back
X