Yorumlarınıza ihtiyacım var

Bence hicbir sorun yok. Baska bir doktora daha git. Gec döllenme ise 5+6 da kalp atisi olmamasi normal. 8 haftaya kadar endise etme. Moralini yuksek tutmalisin. Her sey olacagina varir. Daha once baskalarinda da parca dustugunu ama bebegin saglikli buyudugunu duymustum. Baska bir doktora daha git ve icini ferah tut.
Teşekkür ederim doktorumuz değiştirecem insallah

İnşallah hemen iyileşirsiniz.
Sağlıkla ve mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

kalp atışı içim henüz erken zaten.benimde hamileliklerim çok kanmalı geçer hatta dediğn gibi parça dahi düşürdüm oğlumda iki gece hastanede yattım,doktor kese bozuk bu bebek yaşamaz dedi ama oğlum 8 yaşında.8.haftaya kadar bekle

kalp atışı içim henüz erken zaten.benimde hamileliklerim çok kanmalı geçer hatta dediğn gibi parça dahi düşürdüm oğlumda iki gece hastanede yattım,doktor kese bozuk bu bebek yaşamaz dedi ama oğlum 8 yaşında.8.haftaya kadar bekle
Maşallah Rabbim evlat acısı göstermesin insallah suan stres yapmadan bekliyorum ve umutluyum

Merhaba arkadaşlar artık uykularım kaçıyor suan 6 haftalik hamileyim çok karışık bir durumdan geçiyorum kanamam var fakat doktor içeride kanama alani yok dedi affınıza sığınarak söylüyorum bir parça düşürdüm ve düşük yaptigimi düşünerek parçayı alıp hastahaneye gittim doktor baktı evet düşük yapmışsın USG ye uzan dedi birde ne görelim kese yerinde herhangi bir problem yok vajinal USG ye aldı bebeği de gördük ama 5 + 6 olmasına rağmen kalp atışı gozukmedi hamileligim geç döllenme normalde 7+2 olmalıydım ama günü gününe büyüyor sizce kalp atışı 1 hafta sonra gözükür mu umudumu kesiyimmi bir kaybı var zaten editörler lütfen konum biraz burada kalsın :KK43:
Umudunu kesme canım bazı hamileliklerde 10 haftayı buluyor kalp atisi bnm bu hamileliğim de öyle oldu inşallah sağlıklı haberlerini alır sağlıcakla kavuşursun bebegine

Umudunu kesme canım bazı hamileliklerde 10 haftayı buluyor kalp atisi bnm bu hamileliğim de öyle oldu inşallah sağlıklı haberlerini alır sağlıcakla kavuşursun bebegine
Inşallah kuzum inşallah :KK200:

Ben ilki kaybettim 9.haftada kalp atımı yoktu. 2.de senin gibi parçalar geldi, değerler düşük, günde 3 vajinal progestan aldım. Doktorum dedi ki sırt üstü yatacaksın. Oturmak yok, tuvalet banyo en hızlı şekilde olacak. Uzun süre yan yatmak yok, sırtın ağrırsa sola döneceksin. 12 hafta yattım Çok şükür düzeldi. Şimdi 7.5 aylık sapasağlam kızım var maşallah. Sende yat, kımıldama

hayırlı cumalar dilerim. Rabbimden hiçbir zaman ümidimizi kesmemeliyiz o her an herşeye gücü yetendir dua ve sabırla inşalalh bu zorlu süreci atlaticaksınız. Bu sizin imhitanınız belli ki sabır ve sükunetle duayla ilerleyin.

Benim şuan 2 aylık bi oğlum geçen sene aralıkta hamile kaldım nisana kadar kanamam hep devam etti. Çok dua ettim kalp atışını biz 8. haftada anca duyabildik. Doktorum bana hep kanamanın nedensiz olduğunu bünyesel olabileceğini yada genişleyen rahmin kılcal damarları zorlayıp kanatabileceğini söyledi. Her defasında kalbim ağzımda gittim hiç sebep bulamadılar ama bebeğim bana tutuntu. Rabbim sabrımın ve dualarımın karşılıgını verdi. Bende sizinle aynı yoldan geçtim unit etmeyi bırakmayın dediğim gibi ben 8. haftada duydum yani belki görünmemiş daha erken olabilir.

inşallah şu mübarek cumalar hürmetine rabbim siz ve sizin gibi dört gözle evlat bekleyenlerin kucağını doldursun.

hayırlı cumalar dilerim. Rabbimden hiçbir zaman ümidimizi kesmemeliyiz o her an herşeye gücü yetendir dua ve sabırla inşalalh bu zorlu süreci atlaticaksınız. Bu sizin imhitanınız belli ki sabır ve sükunetle duayla ilerleyin.

Benim şuan 2 aylık bi oğlum geçen sene aralıkta hamile kaldım nisana kadar kanamam hep devam etti. Çok dua ettim kalp atışını biz 8. haftada anca duyabildik. Doktorum bana hep kanamanın nedensiz olduğunu bünyesel olabileceğini yada genişleyen rahmin kılcal damarları zorlayıp kanatabileceğini söyledi. Her defasında kalbim ağzımda gittim hiç sebep bulamadılar ama bebeğim bana tutuntu. Rabbim sabrımın ve dualarımın karşılıgını verdi. Bende sizinle aynı yoldan geçtim unit etmeyi bırakmayın dediğim gibi ben 8. haftada duydum yani belki görünmemiş daha erken olabilir.

inşallah şu mübarek cumalar hürmetine rabbim siz ve sizin gibi dört gözle evlat bekleyenlerin kucağını doldursun.
Güzel dualariniz icin cok sağolun bende tevekkül edip bekliyorum ama sormadan edemiyorum acaba duyulacakmi diye Rabbim hayirlisini versin her iki sonuca da şükürler olsun ..

Güzel dualariniz icin cok sağolun bende tevekkül edip bekliyorum ama sormadan edemiyorum acaba duyulacakmi diye Rabbim hayirlisini versin her iki sonuca da şükürler olsun ..
bu parça dediğiniz şey nasıldı 7. haftamda bende baya koyu kanla karışık parça geldi. 3 4 farklı doktora gittim bitanesi şey demişti bazen ikiz gebelikler oluyor keseye ilk baktıgımızda göremiyoruz ikiz olduğunu lakin 7 8 ve 9 haftalarda birtanesi düşebiliyor böyle bir durum olabilir demişti.

bu parça dediğiniz şey nasıldı 7. haftamda bende baya koyu kanla karışık parça geldi. 3 4 farklı doktora gittim bitanesi şey demişti bazen ikiz gebelikler oluyor keseye ilk baktıgımızda göremiyoruz ikiz olduğunu lakin 7 8 ve 9 haftalarda birtanesi düşebiliyor böyle bir durum olabilir demişti.
Deri parçasıydı doktora sordum ikiz olabilirmi diye olsa görürduk dedi oysa daha küçük belli olmayabilir

Back
X