- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Bu ruh halinizin bir adım sonrası depresyon, o adımı atmayın bence. Ayrıca kendinizi değerli hissetmek için birine ihtiyacınız olmamalı, öyle olursa o kişi hayatınızdan gittiği an yine değersiz hissedersiniz kendinizi, bu döngü böyle devam eder. Kendinize inanın, istedikten sonra her şeyi yapabileceğinizi bilin yeterCanlar
Girdigim her ortamda bu genelde toplu yerler oluyor 2.planda oluyorum. Ses tonum kisiktir yani gür bir sesim yok. Ve girisken biri de degilim. Bu duruma dusmek hosuma gitmiyor.
Cevremde herkesin sevgilisi,nisanlisi var benim yok. Surekli muhabbet dönüyor benim anlatacak bir seyim yok. Kendimi daha önceleri begenirdim artik begenmemeye basladim. Oz guvenimde bitmek uzere.
Ve kucuk seylerde mutlu olan biri degilim. Kendimi gelistirmekte istiyorum ama bu ertelemekle kaliyor. Önumde bir yol var ama bilinmez kim biliyor ki ben de bileyim. Ama ben bu akistan memnun degilim. Bir seyler degissin istiyorum. Hayat bana degil ben hayata yön vermek istiyorum.
Gecmis aklima geliyor hayal kirikliklari ama ilerisi iyi olmadi ki gecmisi sileyim oldugum yerdeyim sanki her sey ayni.
Belki cok karisik yazdim ama bu hissettiklerim ne sizce ,ben mi gereksizce takiyorum ¿ Oylesine yasayayim mi hayati ama mutlu degilim bu sekilde, ben ne istiyorum tam olarak mutlu olmak .
Kendimi gelistirmek ve beni degerli hisettirecek biri olsun istiyorum hayatimda. Mutlu olmak ve mutlu etmek ..
ben tipki sizin gibi biriyle evliyimeger yapiniz boyleyse hayatiniza birinin girmesi bunu degistirmeyecek demek icin geldim. kendinizle barisik olmayi deneyin. ilgi alanlarinizi kesfetmeye calisin.
nasil bir ailede buyudunuz, nasil yetistirildiniz? bunlar cok onemli
Bunu biraz erteliyorum kitap okuyorum ama surekli degil ewet okumam lazimBol bol kitap okuyun.Kişisel gelişim kitapları mesela.İlgi alanları bulun onlarla uğraşın.Doğru kişi zamanı geldiğinde sizi bulur. :)
27 yil boyunca hic mi dogru kisi karsima cikmaz ama bunu kafaya ister istemez takiyorum hem fiziksel olark hem de ruhsal olarak etkiliyor beni.Bu ruh halinizin bir adım sonrası depresyon, o adımı atmayın bence. Ayrıca kendinizi değerli hissetmek için birine ihtiyacınız olmamalı, öyle olursa o kişi hayatınızdan gittiği an yine değersiz hissedersiniz kendinizi, bu döngü böyle devam eder. Kendinize inanın, istedikten sonra her şeyi yapabileceğinizi bilin yeter
Burum ameliyatınızın sonucundan hoşnut olmamak da insanda sürekli husursuzluk ve karamsarlığa yol açıyor, 7 ay anlattığınız gibiydim, revizyondan sonra çok daha mutluyum.
Kucuk seylerle mutlu olmayi nasil ogrenecegim bu biraz yapi meselesi sanki. Evet haklisinz kendimi bosta buluyorum bunun etkiside var. Ama demek istedigim su kalabalik bir arkadas grubunda sohbet ediyoruz ben bir sey soyluyorum ya da soruyorum ya duyulmuyor arada kayniyor ya da lafim kesiliyor. Boyle olunca icimdeki ses sus, bosver, konusma diyor. Onlara da kendime de kiziyorum icimde . Ikili konusurken sıkınti yok ama toplu olunca boyle oluyor. Sordugumda ise ya da sessizlestigimde arkadaslarimim sordugu oluyor bir seye mi alindin diye durumu anlattigimda "bilerek yapmiyoruz kb sesin cok kisik o yuzden arada kayniyor" dedikleri olmustuİnsanlar gür sesle konustukları ıcın degıl kayda deger seyler anlattıkları ıcın dinlenirler.
Kucuk seylerle mutlu olmayı ogrenırseniz hatta mutlu olmak ıcın ikinci bir kısıye ihtiyaç duymaz kendinize yetersenız mutlu da olursunuz huzurlu da.
andrey tarkovski ne demıs : kendinizi kendinizle vakit geçirmeyi yalnızlık sanmayacagınız sekılde yetıstırın.
Cok severım bu sozu.
esim tam olarak icine kapanik biri. sikintisini benimle bile paylasmaz herseyi o kadar cok kendi icinde yasamaya alismis ki... surekli kendini gelistirmek icin cabalar, arastirir, cok cok cok calisir, sahane fikirleri vardir ama toplum icinde hep geri plandadir. bazen arkadaslarla disari cikariz saatlerce otururuz sesini bile duymadan kimse eve doneriz. ama bir arada oldugumuz icin cok mutludur. kariyerli, mesleginde cok iyi bir yerde, cok cok cok bilgilidir.esin tam olarak nasil biri ,siz nasilsiniz bilmiyorum ama ben kendimi degistirmek ,gelistirmek isteyen biriyim en azindan kendimin farkindayim yani nasil biri oldugumun. Ve hayatima girecek olan kisinin benim zittim olsun istiyorum konuskan (bos ve gereksiz kafa sisiren degil tabi :)) ,girisken, sakaci biri olsun istiyorum .yanimdakini seversem ve yakin hissedersem ben de zaten daha neseli ve konuskan oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?