esin tam olarak nasil biri ,siz nasilsiniz bilmiyorum ama ben kendimi degistirmek ,gelistirmek isteyen biriyim en azindan kendimin farkindayim yani nasil biri oldugumun. Ve hayatima girecek olan kisinin benim zittim olsun istiyorum konuskan (bos ve gereksiz kafa sisiren degil tabi :)) ,girisken, sakaci biri olsun istiyorum .yanimdakini seversem ve yakin hissedersem ben de zaten daha neseli ve konuskan oluyorum.
esim tam olarak icine kapanik biri. sikintisini benimle bile paylasmaz herseyi o kadar cok kendi icinde yasamaya alismis ki... surekli kendini gelistirmek icin cabalar, arastirir, cok cok cok calisir, sahane fikirleri vardir ama toplum icinde hep geri plandadir. bazen arkadaslarla disari cikariz saatlerce otururuz sesini bile duymadan kimse eve doneriz. ama bir arada oldugumuz icin cok mutludur. kariyerli, mesleginde cok iyi bir yerde, cok cok cok bilgilidir.
neden boylesin dedigimde kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum diyor. boyle olmak istemiyorum diyor ama ne yapacagini tam kestiremiyor. onun en buyuk sorunu ailesinin yetistirme tarzi. bu halde olmasi onlarin eseri kesinlikle.
ben de aksine civil civil bir insanim. fikir fikir konuskan paylasmayi seven duygularini disa vuran bir insanim. cogu kez benim
enerjimi de dusuren odur:) cunku siz fikir fikirken karsinizda size notr enerjiyle bakan biri olunca dogal olarak hevesiniz kiriliyor. cogunlukla etkinliklerimizi ben planlarim, ben onu surekli sosyallestirmeye calisirim, kesin sever dedigim aktiviteleri kovalarim. ama bu cok yorucu, bazen ne yaparsam yapayim anlik mutlu sadece. mesela 4 yil antalyada okumus, biz evlendikten sonra antalyaya tatile gittik ben tatil planina bir gun rafting ekledim. o nerden cikti filan sasirdi, gittigimizde ise hayatimin en guzel gunuydu ben bunu 4 yil burda okurken neden yapmadim acaba dedi...
bu karsi taraf icin cok yorucu birsey, benim icin yani. surekli ama surekli onun ic dunyasina ulasma cabasindayim, keyif alsin azicik hareketlensin neselensin diye... bir sorunumuz olur, ben anlatirim anlatirim anlatirim sen ne dusunuyosun diye sordugumda far turulmus tavsan gibi kalir ben seni cok iyi anladim ama ifade edemiyorum der, uc bes kelimelik bir cumle kurar, ben ne dusundugunu cozmeye calisirim gunlerce sonra....
cok keyiflidir, huzur verir, ama enerjik degildir benim gibi. ve onun enerjisini yuksek tutmak icin benim de hep enerjik olmam gerekiuor. azicik depresyona girsem bizim ev cenaze evi gibi olur:)