Yorumlarınıza ihtiyacım var :((

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Kizlar lütfen yardim edin, 9 ay önce erkek arkadasimla iliskimiz bitti ortada bi neden yokken, ama ben hep onu düsündüm o ara, sevgililer gününde duygularim o kadar agir basti ki mail attim ama ben o ara nefretle sevgi arasinda bogusup duruyordum o da cvp verdi, sasirdim, (bana herseyimi sil daha hiç birsey duymak istemiyorum diyen adam cvp verdi) neyse 1 daha yolladim onun cevaba göre yine cvp geldi, sonra eklemeye karar verdim 3-4 gün önce ve dün beni kabul etti biraz konustuk kiz arkadasi varmis hata sanirsam nisanli iste çok üzüldügünü falan filan (erkeklerin klasik sözcükleri) ve birden bana neten çikmadan seni görebilirmiyim dedi inanilmaz sasirdim açtim hep bakiyordu, içim çok tuhaf oldu :=(

Benim anlamadigim insan biriyle beraberken eski kiz arkadasiyla tekrar konusur mu? (ki benim sayfami kapatmisti) mailere cvp verir mi? tekrar msne ekleme talebini kabul eder mi? ve de görmek için cam ister mi ? Kafam karisti iyice, lütfen yorumlarinizi bekliyorum

Bacım bu erkek milletinden herşey beklenir
Bunlar öyle arsız şeylerki oda yantarafta dursun die bile düşünür bunlar.
Belki duygularında gelgitler yaşıyordur. Sen heba olursun ortada boşver snede kapa sayfayı.
Hayatta kimse olmazsa olmaz değildir...

Haklisin ama bazen duygular gerçekten çok agir basiyor onun korktugu da beddua almak, hergün evet allaha hakimi helal etmiyorum ve benim çektigimin iki mislisini çekmesini diliyorum diye dua ediyorum ama yinede onunla konusunca içim eriyor =(
sagol yorumunun için

cnm yapar bunlar (erkekler) hemcinsine acı sen yapma[ umutlanma hem sen tekrar yara alırsın hemde o kıza yaşatırsın /COLOR]

bence de çok normal. senin bu davranışın onu bir kat daha önemli ve paylaşılamaz duruma getirdi. bi elimde bi şeker bi elimde bi şeker modunda şuan.... her ne olursa olsun yapmışsın bi hata ki bana göre bu hata adam sana herşeyimi sil dediği halde sen silememiş ve tekrar bi atakta bulunmuşsun sana tavsiyem bu nokta dan sonra sil ve diğer kız arkadaşının yerine kendini koy. sen istermiydin sevgilinin eski sevgilisi ile görüşmesini. giden gitmiş sende kendin için yeni adımlar at ama attığın adımlarda o insan olmasın sevgiler

Güzelim adamin bir sucu yokki...erkekler bu konuda zayif yaratiklar zaten...10 kiz ona mail atsa görüselim dese hepsine tamam diyecek..:delphin:

Burda aslinda kendine eziyet eden sensin...niye görüsüyorsunki daha onunla...neden kendine bu eziyeti yapiyorsun?:delphin:

Herseyimi sil birsey duymak istemiyorum diyen bir adama mail atmayi birak parmagmin ucunu göstermem bir daha...ayrica simdi nisanli gibi birseymis araya girmen hicte etik degil...:kahve:

Kizlar lütfen yardim edin, 9 ay önce erkek arkadasimla iliskimiz bitti ortada bi neden yokken, ama ben hep onu düsündüm o ara, sevgililer gününde duygularim o kadar agir basti ki mail attim ama ben o ara nefretle sevgi arasinda bogusup duruyordum o da cvp verdi, sasirdim, (bana herseyimi sil daha hiç birsey duymak istemiyorum diyen adam cvp verdi) neyse 1 daha yolladim onun cevaba göre yine cvp geldi, sonra eklemeye karar verdim 3-4 gün önce ve dün beni kabul etti biraz konustuk kiz arkadasi varmis hata sanirsam nisanli iste çok üzüldügünü falan filan (erkeklerin klasik sözcükleri) ve birden bana neten çikmadan seni görebilirmiyim dedi inanilmaz sasirdim açtim hep bakiyordu, içim çok tuhaf oldu :=(

Benim anlamadigim insan biriyle beraberken eski kiz arkadasiyla tekrar konusur mu? (ki benim sayfami kapatmisti) mailere cvp verir mi? tekrar msne ekleme talebini kabul eder mi? ve de görmek için cam ister mi ? Kafam karisti iyice, lütfen yorumlarinizi bekliyorum

kişiliksizse yapar elbet:delphin:
adamın niyeti 2 kızı aynı anda idare etmekse ,amacı buysa,gayet te kolay yapacaktır.
sizin neden kafanız karışıyor ki. bunu yapan adama bakmayacaksınız herhalde... yoksa bakacakmısınız tekrar:kahve:.....

O seni düşünmemiş yeni birisini bulmuş hem de nişanlanmış.O kıza da yazık hiç bir suçu yok bu konuda.Bence de düşünme canım.Sil ve engelle konuşma bir daha.Değmez bence.Vakti zamanı gelip mutlu bir birliktelik yaşadığında anlayacakksın hiç değmediğini.Kendini boşa üzüp düşündüğünü.Hatta bence sevinmelisin başkasıyla nişanlıyken seninle görüşen seninle birlikteyken de başkasıyla görüşebilirdi.....Eminim seni çok daha mutlu edecek kişi çıkacaktır karşına.Belki seni düşünenler varr ve sen ona öyle kaptırmışsınki kendini görmüyorsun bile etrafınıyerimseniben

Son düzenleme:
bence sen kendini o nişanlı kızın yerine koy bakalım bi.
nişanlın eski sevgilisine mail atıyor, msn de konuşuyor, cam açıyorlar birbirlerine falan... ne hissedersin?
işte o kız tam da şu anda bunu hissediyor.

burada bir arkadaş gelip nişanlım bunları bunları yapıyor diye konu açsa; herkes karşıdaki kıza saydırır.
çocuğun nişanlı olduğunu bile bile niye böyle davranıyor diye; değil mi?

bence herşeyi geç ama kendini bu pozisyoma layık görmemelisin.

adam bana seni görmek istemiyorum herşeyimi sil diycek bende onla barışmaya çalışıcam ha:1closedeyes: çok zorr... hata sende ne kadar sevsende onun özür dilemesi lazımdı üstelikde nişanlanmış hala ne bekliyosun ki bu adamdan :sm_confused:

valla hata sizde adam sil demiş mail atıyosunuz, msn e ekliyeyip nişanlı olduğunu öğreniyorsunuz.
tamam duygularınız ağır basmış olabilir ama sakın görüşmeyin.. sizin nişanlınız eski sevgilisiyle görüşse ne hissedersiniz bunu başka birine yaşatmayınız..derim ben..

bakalım cidden doğrumu nişanlandığı belkide acı vermek için öle demiştir sana.benim anladığım gıcık ve sert bi tip senin bu eski sevgili.ne kadar görüşmeden kaldınız ve gene görüştünüz.kısa bir süreyse o kadar kısa sürede zaten böle tip hemen nişanlanmaz.madem nişanlanacaktı senle ni,şanlanırdı.ama süre uzunsa bilemem.yapacağın en akıllıca şey pası bi kere atmışsın.şimdi sessiz kalıp napacak bekle bakalım.o şimdi senin gene aramanı sormanı ilgini beklicek.bulamazsa o arayacak ve belki af dileyip geri dönmek isteyecek.zaten nişan yalanıda varsa çıkacak.yok eğer istemiyorsa ve sahiden nişanlıysa bitti demektir ne sen görüşerek acı çek nede karşısında küçül...

şekerim sen tez zamanda bu kişi ile irtibatını kesmelisin.üzülen sen olma.nişanlanmış...iş bitmiş şimdi kendine macera arıyor, bu gaflete düşüpte ilişkini sürdürme.ınternette gezen bir fenomen video var ''benden ötürümü,senden ötürümü''bu olayın benzeri senin de başına gelmesin.iyi düşün

bakalım cidden doğrumu nişanlandığı belkide acı vermek için öle demiştir sana.benim anladığım gıcık ve sert bi tip senin bu eski sevgili.ne kadar görüşmeden kaldınız ve gene görüştünüz.kısa bir süreyse o kadar kısa sürede zaten böle tip hemen nişanlanmaz.madem nişanlanacaktı senle ni,şanlanırdı.ama süre uzunsa bilemem.yapacağın en akıllıca şey pası bi kere atmışsın.şimdi sessiz kalıp napacak bekle bakalım.o şimdi senin gene aramanı sormanı ilgini beklicek.bulamazsa o arayacak ve belki af dileyip geri dönmek isteyecek.zaten nişan yalanıda varsa çıkacak.yok eğer istemiyorsa ve sahiden nişanlıysa bitti demektir ne sen görüşerek acı çek nede karşısında küçül...

Arkadaş sevgilisinden ayrılalı 9 ay olmuş, yani uzun bir süre.
Bence siz görüşmeyi kesin, zaten beni sil diyen birini aramanız ilk hata olmuş, ikinci ve en büyüğü ise nişanlı olduğunu söyleyen birine karşı hala görüşmeye devam etmek olmuş. Bence size yakışmamış bu durum. Eski sevgilinizde bu zaafınızdan yararlanmaya başlamış.
Karşıdaki kızcağızı düşünüp bir an önce hayatınızdan silip atın.

sen niye ayrıldığın adama mail atıp kafasını karıştırıyosun ki.üstelik nişanlıymyş.kıza yazık ya.bence sen aradan çekil ve bi daha arayıp sorma.ondan başka adam mı yok.etrafına bakarsan görürsün.kafanı karıştıracak bişi yok.bitmiş bitmiştir

Yine bir "istemem yan cebime koy vakası" ...

Ben bu tür tavırları bu şekilde değerlendiriyorum... Malesef bazı zayıf kişilikler egolarını tatmin etmek

için kendilerine karşı duyguları olan kişilerin bu yanından çok da iyi faydalanmaya çalışıyor ...

Sevgilisi de olabilir , nişanlısı da , hatta yalan da olabilir... Lakin burası sizi hiç ilgilendirmemeli , çünkü

bu şahıs artık sizi ilgilendirmemeli ...Bitmiş ilişki tekrar başlamaz , hele ki sizin çabanızla veya

adımınızla başlayacaksa zaten o ilişkiden de bir hayır gelmez ! Bence siz onu msn den silin ,

engelleyin ! Bir daha da bu hataya düşmeyin...Onun amacını da boşverin, memleket dengesiz insanlarla

dolu , amaçları olduğundan değil , olmadığından dengesizler zaten !:1closedeyes:

erkek milleti bu her şey beklenir
benim anlamadığım sizi istemeyen birinin peşine niye bu kadar düştüğünüz
bi kere istemiyorum demiş ayrılmışsınız mail atmışsınızda
aradan bu kadar zaman geçtikten sonra yanlış bence
az bir zaman değil dokuz ay bir iki ay deseniz hadi neyse benneyaptımkibenneyaptımki
her şeyi geçtim nişanlı olduğunu söylediği halde niye konuşmaya devam ettiğiniz
sizin nişanlınız eski sevgilisi ile konuşsa hadi bana kamera aç son bi kez göreyim dese tepkiniz ne olurdu
bence nişanlanmış eski erkek arkadaşınıza bu konuda pirim vermeyin :1closedeyes::1closedeyes:

hadi o erkek yapar diyelim sen kız arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra neden hala konuşmaya devam ettin :delphin:

bence de hoş olmamış... hatta en kötüsü ne olmuş biliyormusun ; onun gözünde her şartta ondan vazgeçemeyecek biri olmuşsun...
biri senden vazgeçemiyorsa sen ondan çok kolay vazgeçersin ... bu böyledir... artık ne kadar onu düşünmekten ; özlemekten ; beklemekten ya da sevmekten kendini alamıyorsan da boşuna ...

Back
X