Kizlar lütfen yardim edin, 9 ay önce erkek arkadasimla iliskimiz bitti ortada bi neden yokken, ama ben hep onu düsündüm o ara, sevgililer gününde duygularim o kadar agir basti ki mail attim ama ben o ara nefretle sevgi arasinda bogusup duruyordum o da cvp verdi, sasirdim, (bana herseyimi sil daha hiç birsey duymak istemiyorum diyen adam cvp verdi) neyse 1 daha yolladim onun cevaba göre yine cvp geldi, sonra eklemeye karar verdim 3-4 gün önce ve dün beni kabul etti biraz konustuk kiz arkadasi varmis hata sanirsam nisanli iste çok üzüldügünü falan filan (erkeklerin klasik sözcükleri) ve birden bana neten çikmadan seni görebilirmiyim dedi inanilmaz sasirdim açtim hep bakiyordu, içim çok tuhaf oldu :=(
Benim anlamadigim insan biriyle beraberken eski kiz arkadasiyla tekrar konusur mu? (ki benim sayfami kapatmisti) mailere cvp verir mi? tekrar msne ekleme talebini kabul eder mi? ve de görmek için cam ister mi ? Kafam karisti iyice, lütfen yorumlarinizi bekliyorum
Benim anlamadigim insan biriyle beraberken eski kiz arkadasiyla tekrar konusur mu? (ki benim sayfami kapatmisti) mailere cvp verir mi? tekrar msne ekleme talebini kabul eder mi? ve de görmek için cam ister mi ? Kafam karisti iyice, lütfen yorumlarinizi bekliyorum