• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınıza ihtiyacım var :((

canım seni duygularından dolayı kmse yargılayamaz en başta sen içinden geleni yapmışsın.
fakat şu da war ki sen onun eski sewgilisisin we bişiler paylaşmışsınız onun da sana zaafı olabilir fakat yeni birile çıkmış hatta nnişanlanmış yani seni hayatından silmiş demektr bu=(
sana üzgün gelmiş olabilir çnkü o an öyle hissetmş weya öle dawranmış olabilir ne yazık ki erkekler bzm kadar saf ve masum düşünmüyor..
bir de bnm takıldığım bi nokta war sadece senn için değiş genel sewgililer gnü,doğum günü,bilmem tanışma gününde his yapıp da msj atarak sadece kendimizi salak yerine koyuyoruz..tamam sewgililer günü oalbilir de adam senn sewgilin değil ki,yada aman doğumgünü içimden geldi diye düşünmek de yanlış..
biten bişeyin ardından çok genell olan sewgililer gününde dayanamadım olayı bana garip gelio

gunaydin turkuazz, evet içimden gelenleri yaptim o anda insan bazi seyler yapinca o an farkinda olamiyor içinden çok guçlu birsey seni yapmaya itiyor, ama daha hiç birsey yapmiyacagim kiz arkadasi var sadece allahindan bulsun ve çektigimin iki mislisini çeksin bunu hakkediyor sonuna kadar da hakkimi helal etmiyorum..Insanlar ettigini bulurlar o yuzden benim vicdanim rahat.. Ne yazik ki çok ii niyetliyim ki oyle birsey yapabildim :(

canım seni anlıtorum çok seviyorsun kendine söz geçiremiyorsun ama onunla bi daha görüşmemeni yazışmamanı tavsiye ederim.merak etme zaman herseyin ilacı,insan ölüm acısına bile dayanıyo,alışıyo...güçlü olmalısın,kafanı dağıtacak uğraşlar bulmalısın zamanla acın hafifler,bu kadar düşünmezsin...zaten o yanlış bi insanmış belli yoksa nişanlısı warken seninle görüşmezdi,cam açmanı istemezdi...onu çok sevsende bunu belli edip onu mutlu etme derim ben...allah yardımcın olsun:teselli::teselli:

Back
X