yorumlarınıza ihtiyacım var

gestapo

anneyim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
133
0
96
Kayseri
arkadaşlar buraya çok konu açtım.belki bilenler vardır beni.sadece içimi dökmek istiyorum.kaynanm kayınbabmla yaşıyorum.kaynanm beni istemyior.elinden gelen çabayı gösteriyor gitmem için.kayınbabamsa gitmememiz için çabalıyo.okadar şeyler yaşadımki şu 5 yıl içinde.eski ben gitti başka biri geldi sanki ne gülüyorum.ne sevinebiliyorum okadar sıkıldımki hayattan.eşim ise maddiyatı öne sürüyo borçları var ayrılamam diyo.ben böyle yaşamya mecburmyum.adım atsam kaynanmın dırdırı bıktım artık.herşeyi ortadan kaldırıp saklamsı bebelerimi sevmemesi.2 çocugum için katlanıyorum bunlara.en son dögüşte kayınababanın sopasınıda yedik ortada hiç birşey yokken.kolum morardı 2 hafta sonra geçti. kayınbaba kendi babmgili çagırdılar.al git kızını diye istemedi babam beni.sahip çıkmadı bana.üvey annem vardı.kabul etmedi.ben nası bi hayat yaşıyorum okadar bunaldımki yorumlarınıza ihtiyacım var.senağlama

iki ucu ...lu değnek buna deniyor herhalde... kendi babanız bile size kapılarını kapatmış... eşinizin ailesi zaten facia... eşiniz ile konuşun eğer sizi seviyorsa diyeceğim ama sevse bunların yaşanmasına göz yummaz çocuklarını bari seviyorsa sizi çeksin ayrı bir hayat kursun... kendinizi nasıl bu kadar ezdirebildiniz eşiniz hiç mi destek olmadı hiç mi kollamadı sizi... körü körüne nasıl hayatlar allahım çok üzüldüm ya... allah yardımcınız olsun ne denir başka bilemiyorum...

Kayınbabam gitmemizi istemiyor diyorsunuz ama bir taraftanda şiddet uyguluyormuş, bu nasıl gitmenizi istememek. Yanımda olsunlar ,her istediğimi yapayım diyor heralde oda.

Ben kimsenin köle olmak için evlendiğini düşünmüyorum, eşiniz bütün bunlara rağmen arkanızda durmuyorsa, sizin sağlınızla bu kadar oynanıyorsa, o ortamda durmanın anlamı yok. ınsan eşine biryere kadar katlanıyor ama ailesini çekmek zorunda değil.

Aileniz sahip çıkmıyorsa da , başka yollar bulmak lazım o zaman. Önce eşinizle bu konuyu ciddi boyutta konuştunuz mu, artık kaldıramayacağınızı, dayanamayacağınızı söylediniz mi. Para , borç filan bütün bunlar sizin sağlınız ve huzurunuzdan daha önemli değil. Gerekirse siz de çalışın ayrı biryere çıkın ,ama artık kendinizi tüketmeyin. Eşim ısrarla beni anlamıyor diyorsanız, üzgünüm o zaman çekin oturun diyemeyeceğim, o zaman kendi ayaklarınızın üzerinde durmak zorundasınız, yine bir iş bularak.

Bu forumu bulup konu açmasını becerebilen bir kadın nasıl kayınpederinden sopa yer inanın anlamıyorum. Kocanı bir şkilde ikna et ayrıl o evden ne diyeyim. Allah sabır versin arkadaşım.

kayınbaba ayrı eve çıkmamızı istemiyo oglundan ayrılmamak için.beni evden gönderiyo.eşim beni bırakmadı.kovduklarında bile.herz zaman teseli ediyo ama ayrılmaya pek niyeti yok gibi.dediniz gibi eşini seven insan ayryırı evini.eşim çalışmam izin vermiyo arkadaşlar.

kayınbaba ayrı eve çıkmamızı istemiyo oglundan ayrılmamak için.beni evden gönderiyo.eşim beni bırakmadı.kovduklarında bile.herz zaman teseli ediyo ama ayrılmaya pek niyeti yok gibi.dediniz gibi eşini seven insan ayryırı evini.eşim çalışmam izin vermiyo arkadaşlar.

Eşinizde ilginçmiş. Sizi evden kovuyorlar, sizin ne kadar yıprandığınızı görüyor, şiddet uygulandığını biliyor, ama hala o ortamda kalma taraftarı. İnsan ailesinin huzuru, eşinin sağlığı ve huzuru için, para şu bu dinlemez çıkar ayrı biryere.

Teselli cümleleriyle bu durum değişiyormuymuş. Biz de burda teselli edelim sizi bari, düzeliyorsa eğer. Durumun bu kadar vahim olduğunu nasıl göremez ki, göremiyorsa da ısrarla, artık dayanamadığınızı, sağlığınızın bozulduğunu, çocuklarınızı böyle bir ortamda büyütmek istemediğinizi anlatmalısınız.

ben olsam sığınma evine giderim.
ciddi söylüyorum,sonra da boşanırım
eş,eşin ailesi ve senin ailen nedir bu yaşadıklarınız?
nereye kadar çekeceksin?
neyi beklediğin bile belli değil.
evlere temizliğe gidersin,biraz biriktirip 1 odalı ev tutup hayatını kurarsın.

Eşinizde ilginçmiş. Sizi evden kovuyorlar, sizin ne kadar yıprandığınızı görüyor, şiddet uygulandığını biliyor, ama hala o ortamda kalma taraftarı. İnsan ailesinin huzuru, eşinin sağlığı ve huzuru için, para şu bu dinlemez çıkar ayrı biryere.

Teselli cümleleriyle bu durum değişiyormuymuş. Biz de burda teselli edelim sizi bari, düzeliyorsa eğer. Durumun bu kadar vahim olduğunu nasıl göremez ki, göremiyorsa da ısrarla, artık dayanamadığınızı, sağlığınızın bozulduğunu, çocuklarınızı böyle bir ortamda büyütmek istemediğinizi anlatmalısınız.

haklısın arkadaşım ne diyeyim.bana diyorki:gittigi yere kadar gidecemiş bu durum

haklısın arkadaşım ne diyeyim.bana diyorki:gittigi yere kadar gidecemiş bu durum

Hay Allahım ya
böylelerini baba yapıyorsunuz ya
çok kızıyorum kadınlara çoooooooooooook
sen dayak ye,küfür işit adam gittiği yere kadar desin
gitmesin bu böyle artık
lütfen bişeyler yap
kendini düşünmüyorsan çocuklarına acı be arkadaşım

Gittiği yer gayet açıkta, nasıl olsa sizin gideceğiniz yer yok ya, umurunda değil pek sanırım.
Yoksa bu iş böyle bir adım biryere gitmez.
Bu laftan sonra da eşiniz içinde bunca şeyi çekmenize değmez yani.
Gerçekten kaldıramıyorsanız, belli ki size kimseden fayda yok,ancak siz yardım edebilirsiniz size.
Allah yardımcınız olsun.

gestapo senin ayrılmaktan başka çaren yok çalış tut evini bak çocuklarına çünkü eşin ve ailesi çok dengesiz onların ipiyle kuyuya inilmez.

yahu ben bu forumdan hiç bir şey anlamadım
konu sahibine yazıyoz
bu adamda iş yok,ailesi seni dövüyor sövüyor,kendi ailen istemiyor
git sığınma evine hayatını yeni baştan kur diyorum
bir cevap bile yok
boşa mı yazıyoruz bu kadar mesajı yav?

Ne demek gittiği yere kadar gider. Nereye kadar gidecekmiş. Bunun sonu yok.
Eşinize baskı yapacaksınız ve oradan ayrılacaksınız.
Böyle vurdumduymazlık olur mu?
Beraber çalışıp borçları ödersiniz.
Ayrıca çalışmak için kadının eşinin iznine ihtiyacı yok.
Çocuklar küçük değilse çalışabilirsiniz veya evde elişi vs. yapabilirsiniz.

konu sahibine yazıyoz
git sığınma evine hayatını yeni baştan kur di yorum
bir cevap bile yok

arkadaşım tamam gidiyim ama 2 tane bebm var.ben annesiz büyüdüm benim beblerimde öle olsun istemiyorum.evladın varmı senin bilmem .onlar benim canım .eşim gidersen bir yere çocukları göstermem diyor.adalet var kimse öle bişiy yapamazda cesaretim yok.ya çocuklarımı kaybedersem...

konu sahibine yazıyoz
git sığınma evine hayatını yeni baştan kur diyorum
bir cevap bile yok

Evet canım maalesef çoğunu boşa yazıyoruz.
Dediğin gibi herkese cevap veren konu sahibi 1-2 tane ya çıkar ya çıkmaz.
. Bazıları hiç cevap vermez bazıları da seçip seçip istediklerine cevap verir. Gerisi ööööyle konu mankeni kalır.

(Yazdıklarım geneldir. Konu açılmışken yazmak istedim. Konu sahibi kusura bakma)

arkadaşım tamam gidiyim ama 2 tane bebm var.ben annesiz büyüdüm benim beblerimde öle olsun istemiyorum.evladın varmı senin bilmem .onlar benim canım .eşim gidersen bir yere çocukları göstermem diyor.adalet var kimse öle bişiy yapamazda cesaretim yok.ya çocuklarımı kaybedersem...

yahu adam seni kandırıyor
küçücük çocukları nasıl alıyormuş elinden hele ki şiddet olan bir aileye hangi hakim verir?
sığınma evlerinin adresleri zaten gizlidir gelip seni bulamaz bile.
madem elinde internet var burada dert yanacağına azıcık araştır
hakların var,sığınabileceğin arayabileceğin yerler var.
bağlı olduğun belediyeyi ara,polisi ara ya da kalk git karakola
anlat derdini
bir sabah toparlan ve git.
evdekilere haber bile verme,çarşıya çıkar gibi git
ya da ara polisi gelsin evinden alsın
adam seni sopayla dövmüş ya
öldürsün mü artık onu mu bekliyorsun?

Evet canım maalesef çoğunu boşa yazıyoruz.
Dediğin gibi herkese cevap veren konu sahibi 1-2 tane ya çıkar ya çıkmaz.
. Bazıları hiç cevap vermez bazıları da seçip seçip istediklerine cevap verir. Gerisi ööööyle konu mankeni kalır.

(Yazdıklarım geneldir. Konu açılmışken yazmak istedim. Konu sahibi kusura bakma)

bende birkaç gündür bakıyorum yazıyorum ama
hiç cevap yok
insan anlamıyor
madem yardım istiyorsun öneri veriyoz ama dinleyen yok
yazan gidiyor yada dediğin gibi istediklerine cevap veriyor
yazdıklarımı beğenmediyse bari onu söylesin
kime kırıcı bişey yaptım anlamadım

Back
X