yorumlarınıza ihtiyacım var

esin seni sevse herseye gozlerini kapamaz sahip cikardi..el kardirmak ne demek sahipsiz bulup vurdukca vurmuslar..ooffffff

bende arkadaşlara katılıyorum.ortada katlanılacak bir durum yok canım
eşinde ne seni ne de çocuklarını düşünüyor:kızgın:
bir sığınma evine git devletten yardım iste yeni bir hayata başla daha iyi canım
kimsede senden çocuklarını alamaz bu blöfede inanma
yazık hem sana hem de çocuklarına :teselli:
o evde ancak psikolojiniz bozulur :bbo:
allah yardımcın olsun canım

esin seni sevse herseye gozlerini kapamaz sahip cikardi..el kardirmak ne demek sahipsiz bulup vurdukca vurmuslar..ooffffff

evet aynen! sahipsiz buldukca vurmuslar ve esin seni kuru kuru teselli ediyor. Iki cocuk yaptiriyorsa evinide ayiracak bu cefayi sana cektiremez. Bence kabugunu kir ve yapman gerekenleri yap sen sordun paylastin biz soyledik. Bunu yapamacaksan CEKECEKSIN ama sunu bilki sen dayagi hak etmiyorsun ve bu durumda yasamayi hic haketmiyorsun. Mucadele etmen gerek. Cocuklarini elinden alamazlar siddet varsa. Darp raporu alacaksin ve sikayet edeceksin

ustelik ailen sahip cikmiyorsa sen basinin caresine bakacaksin kimseye eyvallahin olmasin.. Hizmetci yada samar oglani degilsin!

arkadaşım kadın sığınma evine nasıl başvurulur? diye önce bir muhtara sorabilirsin.
yani böylesi kolayına gelirse.

canim o evden kurtulamaktan baska caren yok senin.sorun sadece esinin ailesi ise bir bodrum kat bari tutup ayrilin o evden..ona gucu yeter heralde kocanin..maddiyati bahane etmesin..eger esin ilede aran iyi degil ise ve mutlaka siginma evlerine muracet etmek zorundayim diyorsan eger google'den kayserideki siginma evleri diye aratarak da bulabilirsin sanirim siginma evlerinin adres ve telefon numaralarini..

diğer konularını okudum
çok zor bir hayatın var
keşke 2 çocuk yapmasaydın canım ya bir tane bebek bu evliliğe yeterdi:sm_confused:
çok acılar çekiyorsun çekmişsinde ama ben en çok dayak konusunda sinirlendim hemde kayınbabadan insan eşinden bile dayak yediği zaman bile iplaer kopuyor sen halan onun evindesin
ama senin babanda da var anlamıyor başka bir kadınla evliysen evlisin ama o evlat senin evladın niye sahip çıkmıyorsun benim babam beni böyle yüzüstü bıraksa o an benin için bitmiştir.
eşin ona diyecek tek bir kelime bile bulamıyorum yazık acıyorum
böyle kişiği oturmamış insanlardan nefret ediyorum ana babasının sözüyle yaşıyanlara benimde eşim bu konuda farksız değil ama ben kendimi ezdirmiyorum sende ezdirme.

inşşallah birgün kendi evine çıkarsında huzura kavuşursun bunu ne kadar istediğini çok ama çok iyi anlıyabiliyorum
allah yardımcın olsun
bol bol dua et:Saruboceq::Saruboceq:

K.peder nasıl el kaldırır aklım almıyor eşiniz biliyormu bu durumu söyledinizmi hem gitmeyin diyor hemde geline vuruyor bu hakkı nereden buluyor acaba ne terbiyesiz insanlar varya ..
Koca koca değilki karısına sahip çıksın vurun abalıya misali seside çıkmıyor..
Kendi babanızada sadece yuh diyorum nasıl sahip çıkmaz evladına vicdanı çok rahat herhalde umusamıyor belli..

kadın kendi evine çıksa ne huzuru kalacakki gençliği sabrı sağlığı elinden gittikten sonra ...
Allahım kimseyi çocuğuyla sınamasın ama polise gitsen poliste bişey yapmaz karı kocasınız der kocan iki tatlı söz söylerse polisin yanında barıştırır gönderirler sizi.. eve gelince daha beter olursunuz...
sen en iyisi mi kararlı ol biraz kocanın karşısında çocuklarınla tehdit edemez şiddet varsa velayeti sana verir mahkeme.. sende bunu söyle.. eğer bir daha şiddet olursa eşine cephe al bakalım bunu denedin mi denemedin mi bilmiyorum ama bi dene yinede.. anasına babasına mecbursa oda seni ezdirmesin kimseye... Allahım kimseyi vicdanından yoksun etmesin kardeşim...
ama beklediğin şey mucize sen dert yanmadan kimse aha bunun derdi varmışta elinden tutalım demez...
ne annesi ne babası anlar ne de kocan onun için güvenini kazanman gerek kendine...

O kadar kanıksamış durumdayım ki artık bu tür vahşetleri. Afakanlar basıyor. Kaç kurtul yaa beş yıl beşşş bir insan periyodik olarak nasıl bıkmadan eziyet eder bir başkasına valla kızdığım insana bile sürekli laf söylemekten bıkarım ben, bunlar nasıl insan.Eşin de sen dayak yerken ne tepki veriyordu. Ne hakla döver o herif seni.

haklısın arkadaşım ne diyeyim.bana diyorki:gittigi yere kadar gidecemiş bu durum

Benim anlamadığım gittiğ yere kadar gidecek de gitmediğinde ne olacak?
Eşinin tuzu kuru..... Babanın tuzu kuru, üvey anne kendine bir düzen kurmuş, şimdi sen o düzene ortk olacaksın.
Hayat adil değil arkadaşım, kader deyip beklemekle hiçbişey olmuyor. Sakinleş ve ne yapman gerektiğine neyin doğrun olduğuna karar ver. Nasıl bir gelecek iastediğini düşün, eşinin elecekden beklentisini düşün. Ortak olan ve olmayan düşünceleriniz karşılaştır. Artık hareket zamanı gelmemiş mi sence?

allah yardımcın olsun canım çok zor şeyler yaşıyorsun ...
olay eşinde biter biraz daha baskın olup seni ezdirmemesi lazım gerekirse resti ç.ekmesi lazım

Birseyden nefret ediyorsam oda evlenip coluk cocuk sahibi olup hala daha ana babasinin evinde yan gelip yatan erkeklerdendir....

Yahu bu ne akla hizmet.....evlenmeyi biliyorsun, cocuk yapmayi biliyorsun neden sorumluluguda tam olarak almiyorsun be adam....

Tüm suc esinde arkadasim, o kicina güvenemiyor diye sen bu eziyeti cekiyorsun, o anne babasinin dizinin dibinden ayrilamiyor diye sen ve cocuklarin mahf oluyor....

Babasi gitmesini istemiyormusda, borclar varmista bilmem ne.....hadi ordan.....
Birde utanmadan seni teselli ediyor....sen babasindan dayak ye, annesinin suratini cek, beyfendi icin hava hos nasil olsa.

Esine cok güzel bir ders vermen lazim....ailen sana destek ciksaydi al cocuklarini cek resti diyecem, ama babandada is yokmus malesef.
Güvendigin sevdigin bir yakinin akraban varmi bilmiyorum, varsa oraya git arkadasim, ayri ev istiyorum diye diret, sen sessiz kaldikca bu durum böyle devam edecek.....

Birseyler yapman lazim.....5 yil az uz bir zaman degilki...ne zamana kadar onlarla bir evde yasayacaksiniz?:1no2:

Umarim esinin akli basina gelir......

kayinbabanin sana vurmasina karsi esinn tepkisi ne oldu.yani esin bu durumu kabulleniyosa ondan es falan olmaz derim ben..

kayinbabanin sana vurmasina karsi esinn tepkisi ne oldu.yani esin bu durumu kabulleniyosa ondan es falan olmaz derim ben..

çok doğru ya bunları görüpde eşin hala o evde kalıyorsa pes doğrusu
maddi durumunuz el vermiyorsa bile siz de çalışın çocuğum var diyorsunuz halk eğitimin kayseride çocuk kreşleri var anaokulu gibi ve parasız oraya gönderin

hakkin karsina cikardigi degisimlere direnmek yerine teslim ol.
birak hayat sana ragmen degil, seninle beraber aksin.
duzenim bozulur!
hayatim alti ustune gelir diye endise edip korkma...
nereden biliyorsun altinin ustunden daha iyi olmayacagini...!!!
arkadasim allah yardimcin olsun ben 35 yasinda 3 cocukla 18 yillik evliligimin altinin uustunden daha hayirli olacagini gordum!! kendine bunu yapma>>
kimse kocanda dahil senden kiymetli degil...
benim esim 18 yil olmus duracagi yeri bilemedi benim yanimda degil ailesinin yaninda oldu! kolay degil biliyorum bende yalnizim kimsem yok sadece teslim ol hayatinin alti ustunden daha hayirlidir belki kimbilir???

inanamıyorum ya eşin nasıll hala onların yanında durmak için sizi zorlayabilir Allah sabır versin valla aklıma eşinizi öyle ya da böyle ikna etmeye çalışmaktan başka çare gelmiyor

Back
X