Yorumlarınıza ıhtıyacım var!:(

solukbenizli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
72
1
36
İstanbul
Merhaba arkadaslarim,ablalarim yorumlariniza cok ihtiyacim var utandigim icin kimseye derdimi anlatamiyorum oyuzden burda beni tanimayan insanlara derdimi acmak daha kolay geliyor. Ben lise3 ogrencisiyim dersaneye gidiyorum ve dersanenin en basindan beri benden bir yas buyuk birinden hoslaniyorum ama toplasan en fazla 10kere falan gormusumdur ama gercekten cok hoslaniyorum onu gordugum nadir anlardan birinde gizlice fotografini cektim ozleyince bakiyorum surekli surekli onunden gecmeme onun girdigi yere girmeme ragmn beni hic farketmiyo takmiyo,ilgisini cekemiyorum ve cok kisitli bi zamanim var unv. Sinavina girecek ve belkide hicbizaman goremiycm onu bugun en kisa yoldan elde etmek icin buyu yaptirma fikri geldi aklima ama dinden cikmaktan korkuyorum nekadar seversem seveyim bierkek icin bunu yapmak pek icime sinmiyor simdi size cok cocuksu gelicek bunlar biliyorum ama yinede paylasmak fikirlerinizi almak istedim cok kisitli zamanim var ve biseyler yapmaliyim daha oncede baskalarindan hoslanmistim ama hicbirinin karakterlerini sevmemistim gorunuslerini sevmistim ama simdi hoslandigim kisinin hem karakterini hem gorunusunu seviyorum cok agir basli efendi birisi onunla olmayi cok istiyorum simdi size zamane abaza kizlari gibi gelebilirim ama daha once kimseyle cikmadim kimsenin eline elim degmedi ilk defa birisini bukadar cok istiyorum simdiden yorumlariniz icin tesekkurler..

Büyü gibi şeyler bana saçmalık geliyor. Düşünsene,büyüyü yaptırıyorsun ve sadece "büyü" sayesinde sana geliyor başka bir şey için değil.
Bu hataya sakın düşme. Madem bu kadar çok beğendin gidip yüzüne söyle,hoşlandığını söyle. Başka ne gibi bir çözümü olabilir ki bunun?

büyümü yaptıracaksın.
hey Allahım yarabbim,aklıma mukayyet ol.
kk keçileri kaçıracağım bunları okudukça. yapma bunu bana nolur

Kimsenin içine girmeden, konuşmadan ağır başlı olduğunu falan bilemezsin ve büyüymüş falan bunlara inanma, uğraşmada yani senin yaşındaki birinin yapabileceği şeyler değil olmuyorsa olmaz yaşın daha çok küçük sonradan pişman olucaksın söylemedi deme:))

Oyle cok basit olurum ve zaten benden hoslanmadini biliyorum soylemem butun sanslarimi yok eder onu etkilemem lazim:/

kısa yoldan elde etmek için aklına büyü yaptırmak mı geldi???

böyle bir fikir hayatta aklıma gelmezdi herhalde.

eğer gurur yapmam diyorsan git konuş.

Dikkat cekici birseyler giy kirmizi renkli filan saclarina ellerine ozen goster her zamankinden guzel olmaya calis ve guzel kokulu parfum sık ona carpar gibi yapip kitaplari dusur eski filmlerdeki gibi sonra konusmaya calis nasibinde kaderinde varsa ilgisini belli eder zaten buyuyu dusunme bile sevecekse sen oldugun icin sevsin tavsiyeler bu kadar aklima baska birsey gelmedi ben olsam birinin ilgisini cekmek istiyosam bunlari yapardim canim

büyü mü?
daha konuşmaya bile cesaret edememişsin, sana ne cevap vereceğini bilmiyorsun.
başka birisinin hayatına bu şekilde müdahale etmeye çalışma hakkını kendinde nasıl bulursun bu ne terbiyesizlik.
senin hiç mi saygın yok ona,
hadi ona yok ne olursa olsun beni sevsin diyorsun kendine de mi saygın yok?
seni sen olduğun için sevecek birisiyle birşeyler yaşamak varken asla seni gerçekten seviyor mu bilemeyeceğin birisini hayatında istiyorsun.. ki bu senin suçun olacak, bence mantıklı ol biraz.
insanların kendi hayatlarını yaşamalarına da saygı göster, ayıp denen birşey var sana yapılsa ne hissedersin.

Büyümü canım daha yaşın kaç Allah korusun ya böyle şeylere girme sakın o olmazsa başka biri olucaktır. belki daha iyileri çıkıcaktır bu kadar kör aşık olma sonu kötü biter maneviyat olarak. O büyünün etkisi bitince ne olucak seni zorla seven biriyle mi beraber olucaksın en basit yolu konuşmayı dene böyle saçmalıklara deyinme lütfen.

tatlım ne büyüsü saçmalama nolur...
diyelimki büyü yaptın ve tuttu sonra ne olacak seni normalde farketmemiş biri büyü ile sana bağlansa ne olur ?
yaşın daha küçük. bu küçük yaş muhabbetinden hoşlanmıyorsundur heralde bana dediklerinde bende hoşlanmazdım ama öyle ne yazık ki...
tanımadığın birinin karakterinden bile eminsin o denli saçma yani içinde bulunduğun durum...
sen otur derslerini çalış üniversiteyş kazan üniversitede sevgilinde olur arkadaşlarında ama şmdi sırası değil diye düşünüyorum öyle büyüye falada bulaşma hiç yazık günah gençliğine aklını bulandırma

Bak evladım...

Kadın olmanın bir onuru vardır.
Sevgiden aşktan vs. den çok daha önemlidir.
Seni istemeyen birini ha kafasına silah dayayarak yanında tutmuşsun ha senin aciz yöntemini uygulamışsın ne farkı var?

Farzet ki işe yaradı. Ne olacak başın göğe mi erecek..

Git işine.. Bırak elin evladını.. Dinden imandan çıkacaksın haberin yok..

Nerden aklınıza geliyor büyü falan ya

Tanımadığın etmediğin adam, belki tanısan sevmeyeceksin

Hoş seni büyü ile sevse içine sinecek mi ? Nasıl bir vicdandasın

Tanışmayı dene, oluruna bırak olacağı varsa zaten olacaktır

Bu yaşta çocukların aklına büyüydü, muskaydı bunları kim sokuyor cidden çok kızgınım, ne biçim bir toplum olduk yahu
Büyü gerçek bir şey olsaydı akıl, mantık, beyin, irade, karakter, eğitim, koşullar ve bunun gibi yüzlerce etken değil büyücüler etkili olurdu yaşamlarımıza. Evimize bile gidemezdik, kararlar alamazdık, sorumluluk almazdık, herkes canının istediği konuda büyü yaptırırdı ve kara büyülerle ak büyülerin yarattığı bir kaosta kuklalar gibi bir o yana bir bu yana savrulurduk.
Sana gelince genç kardeşim, yaşın aşk-meşk için pek uygun bir yaş değil ama yine de soracağım hoşlandığın çocuğu zombi gibi sana bağımlı mı yapasın var, seni tanımasın, seni sevmesin, seni istemesin ama kendiliğinden, iradesizce, şuursuzca sürüklenerek yanına mı gelsin, yanında mı dursun robot gibi? Bunun neresi aşk olacak peki?
Akıl, fikir...

sakın büyü deneme sakın!!! kazanacağın varsada sonunda kaybedersin. istersen önce gizli hayranı olarak konuşmayı dene. mail filan at. sonra açıl derim ben.

Ay kızlar bazen çok saçma olabiliyor ya.
Neden işleri kendin için bu kadar zorlaştırıyorsun?
Sadece git ve konuş yani büyüden daha mı zor?

Büyümü yaptırmak istiyorsun..

Evladım sen kendindemisin bunu düşüneceğine üniversite sınavlarına odaklan sen ...

En fazla 10 kere gördüğün konuşmadığın bir insanın karakterini nerden biliyorsun da karakterini sevebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…