• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınıza ihtiyacım var...

bende bu haziran memur olucam aynı teklif banada sevgilimden geldi ben kabul etmedim.. ikimiz aynı evde e malum neler olabilecegini herkes biliyo yanii bunları göze alabiliyorsan kal derim.... tercih senin...

ateşle barut yan yana durmaz diyorsun anlaşılan :D yok öyle bir şeyi kesinlikle istemiyorum , onaylamıyorum da.Zaten yazdığım gibi endişe duyduğum ilk konu da o.Teşekkürler :))

Ya yanina gelmek isterlerse? Bir sure sende kalmak isterlerse.

Valla burada cok sık denk gelmeye basladim sevgilisyle ayni evde oturan.Aİleleleri hic mi takipte degil anlamak guc.Yanlis anlama ama 6 sene ogretmenlik 4 senede ogrencilik hayatimda ailemden uzaktaydim su sevgiliyle aileden habersiz ayni evde yasamaya hayatta cesaret edemedim.Bi defa vicdan noktasinda takili kalirdim.1hafta tatile gitmek icin yalan soylemiyorsun sonucta hayati paylasiyorsun hergun yalan soyleyip annemi babami kandirmak ne bileyim vicdanimi yerinden oynatir benim.
Yinede karar sizin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vicdan noktasında rahatsız olduğum bir gerçek ama öncelikle kendime güvendiğim için bunu düşünüyorum ben.Ben istemedikten sonra yanlış bir şey olamaz aramızda.Yani onlara aynı evde yaşadığımı söylersem farklı şeyler anlarlar ki haklı olarak :) Çoğu insan öyle anlar hatta :) Ki dediğim gibi haklı olarak yani kızmıyorum o açıdan.Zaten bende cesaret edebilecek gibi durmuyorum ama bakalım daha önümde yaz tatili var karar vermek için.

25-26'dan önce kişilik oturmuyor maalesef hele bir erkeğin geç olgunlaştığı düşünülürse. Evliliği şuan düşünmüyorsan tek başına bir eve çık 1 odası olsa bile yeter sana. Çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmuş olursun. Birbirinizi gün içinde sık sık görmeyeceğiniz için birbirinizi özlemiş olursunuz. O heyecan, aşk dolu günler evlenince (aynı evde yaşarken) azalıyor maalesef. Aynı evde yaşarsanız karısıymışsın gibi yemek,çamaşır,ütü,temizlik bunların hepsini senden bekleyecek hee bir de cinsellik..Bunlar evliliğin içinde yaşanması paylaşılması gereken şeyler.İlişkinizi şimdiden tüketmeyin bence. Genç kızlığın güzelliğini yaşamaya bak bu günler bir daha geri gelmeyecek.Zamanı gelince tellli duvaklı çıkarsın evinden hem evi hem de hayatı paylaşırsınız zaten. Sevgisi gerçekse eğer düşüncelerine saygı duyar ve o günlerin gelmesi için bekleyecektir.

Vicdan noktasında rahatsız olduğum bir gerçek ama öncelikle kendime güvendiğim için bunu düşünüyorum ben.Ben istemedikten sonra yanlış bir şey olamaz aramızda.Yani onlara aynı evde yaşadığımı söylersem farklı şeyler anlarlar ki haklı olarak :) Çoğu insan öyle anlar hatta :) Ki dediğim gibi haklı olarak yani kızmıyorum o açıdan.Zaten bende cesaret edebilecek gibi durmuyorum ama bakalım daha önümde yaz tatili var karar vermek için.

Benim bahsettigim vicdan noktasi yanlis bisey yapmak degilki zaten ailenize karsi devamli surdureceginiz bir yalanin icinde olmak ve bence dediginiz yanlis benim takildigim noktadan cok daha onemli.Neyse karar sizin dedigim varmis daha iyi e dusunun tasinin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence sadece istemiyorum demek yerine her şeyin vaktinde güzel olduğunu düşünüyorum.
Bu yaşlarda seninle aynı evde evli olarak yaşamak nasıl olur diye hayaller kurmak istiyorum diyebilirsin.

Anlayışlı biri ise bu yetecektir. :34:

Evli biri olarak söylüyorum flört dönemi ne güzelmiş ahh ahhh
:ssz:

Güzel bir açıklama olur gerçekten , sağolun efendim :)) Herkes kendinde olmayana özeniyor diye boşuna dememişler , evlenmeye ilk karar verdiğiniz zamanlar da evlilik çok cazip gelmiştir eminim :D insanoğlu iştee:1: halbuki her şeyin güzel bir yanı var :)) tekrar teşekkürler :)

Ben aynı evde kalmam. İlişkiler laçkalaşıyor. Daha evlenmeden etmeden karşımdakinin her türlü halini görmek istemem
Oldu ki evlenmedik ayrıldık bunu kendime yakıştırmam açıkcası
Nikah olmasa da evlenip ayrılmakla eş değer düzeyde
Ben yapamam yapana da karışmam:ssz:

25-26'dan önce kişilik oturmuyor maalesef hele bir erkeğin geç olgunlaştığı düşünülürse. Evliliği şuan düşünmüyorsan tek başına bir eve çık 1 odası olsa bile yeter sana. Çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmuş olursun. Birbirinizi gün içinde sık sık görmeyeceğiniz için birbirinizi özlemiş olursunuz. O heyecan, aşk dolu günler evlenince (aynı evde yaşarken) azalıyor maalesef. Aynı evde yaşarsanız karısıymışsın gibi yemek,çamaşır,ütü,temizlik bunların hepsini senden bekleyecek hee bir de cinsellik..Bunlar evliliğin içinde yaşanması paylaşılması gereken şeyler.İlişkinizi şimdiden tüketmeyin bence. Genç kızlığın güzelliğini yaşamaya bak bu günler bir daha geri gelmeyecek.Zamanı gelince tellli duvaklı çıkarsın evinden hem evi hem de hayatı paylaşırsınız zaten. Sevgisi gerçekse eğer düşüncelerine saygı duyar ve o günlerin gelmesi için bekleyecektir.

Kendisi kararı tamamen bana bırakmış durumda o açıdan bir sıkıntım yok neyse ki :) Zaten kendi planlarımda tamamen küçük bir ev vardı.Belirttiğim gibi çok yakın olacak olmamız bu fikirleri doğurdu.Ama zaten bir aydır düşündüğüme göre cesaret edemeyeceğimin habercisi bu biraz da :D Açıkçası temizlik vs. beklemesi başlı başına problem olur çünkü malum stajyerleri nasıl çalıştırıyorlar herkes biliyordur :)) ben ondan çok daha sonra çıkacağım işten...cinselliği zaten evlenmeden önce istemediğimi belirttim yukarıda da.Sanırım en güzeli ertelemek bu fikri :)) Çok teşekkürler :))

Son düzenleme:
Ben aynı evde kalmam. İlişkiler laçkalaşıyor. Daha evlenmeden etmeden karşımdakinin her türlü halini görmek istemem
Oldu ki evlenmedik ayrıldık bunu kendime yakıştırmam açıkcası
Nikah olmasa da evlenip ayrılmakla eş değer düzeyde
Ben yapamam yapana da karışmam:ssz:[/QUOT

Açıkçası her türlü halini görmekten ziyade başka biriyle karşılaşmaktan endişe duyuyorum ben.Yani bi anda ilişkinin bütün büyüsü güzelliği bozulsun sürekli yanı başındaki insan olayım istemiyorum.Endişelerim hep bu yönde.Yaz tatilinin sonunda yurttan kaydımı aldıracağım için o zamana kadar vaktim var aslında ama kendi endişelerimi ve burda da yazılan tavsiyeleri düşününce kabul etmeyeceğim sanırım. Teşekkürler :)

Güzel bir açıklama olur gerçekten , sağolun efendim :)) Herkes kendinde olmayana özeniyor diye boşuna dememişler , evlenmeye ilk karar verdiğiniz zamanlar da evlilik çok cazip gelmiştir eminim :D insanoğlu iştee:1: halbuki her şeyin güzel bir yanı var :)) tekrar teşekkürler :)

Rica ederim:)
Elbette hepsinin güzel yanı başka.
Aynı evde olunca diğer odadan gelip gönlünü almaya üşeniyor adam.
Senin tribin bir yere kadar. Kırıldım de kapat telefonu ohh arasın açma süründür.
Aynı evde adamın o rahat haline bakınca sen sürünüyorsun neden gönlümü almıyor diye emin ol :)

Sonra bir kavgada, kızdığımda bu adam için mi evlendim, şehir değiştirdim.
Ailemden uzaktayım beni üzüyor ben bir de koynuna giriyorum diye düşünüyorsun.
Ağrına gidiyor mesela..

Hep aşk böcüğü gezmiyorsun ki.

Sen de ailenden gizli böyle bir şey yaptığın için seni üzdüğünde bu adam için mi ailemi kandırıyorum dersin.

Ya da hangi ilişkinin akıbeti belli.
İnsanlar nişan atıyor.
10 yıl aşk yaşamış ölürcesine, aldatılıyor.
Nikahtan dönülüyor.
İnsanoğluna güven olmaz.
Seni yarı yolda bıraktığında pişmanlık yaşamaz mısın?
Niye onunla aynı evde yaşadım, en özel anlarımı bu kişiye verdim demez misin?

Bunları düşünmen doğru kararı vermene yardımcı olur.:34:

ateşle barut yan yana durmaz diyorsun anlaşılan :D yok öyle bir şekalabilmek meniz mule istemiyorum , onaylamıyorum da.Zaten yazdığım gibi endişe duyduğum ilk konu da o.Teşekkürler :))

Beraber olmak sana tersse ayni cati altında yasamayi hic dusunme..cunku oyle kardes kardes kalabilmeniz mucize olur:)

Rica ederim:)
Elbette hepsinin güzel yanı başka.
Aynı evde olunca diğer odadan gelip gönlünü almaya üşeniyor adam.
Senin tribin bir yere kadar. Kırıldım de kapat telefonu ohh arasın açma süründür.
Aynı evde adamın o rahat haline bakınca sen sürünüyorsun neden gönlümü almıyor diye emin ol :)

Sonra bir kavgada, kızdığımda bu adam için mi evlendim, şehir değiştirdim.
Ailemden uzaktayım beni üzüyor ben bir de koynuna giriyorum diye düşünüyorsun.
Ağrına gidiyor mesela..

Hep aşk böcüğü gezmiyorsun ki.

Sen de ailenden gizli böyle bir şey yaptığın için seni üzdüğünde bu adam için mi ailemi kandırıyorum dersin.

Ya da hangi ilişkinin akıbeti belli.
İnsanlar nişan atıyor.
10 yıl aşk yaşamış ölürcesine, aldatılıyor.
Nikahtan dönülüyor.
İnsanoğluna güven olmaz.
Seni yarı yolda bıraktığında pişmanlık yaşamaz mısın?
Niye onunla aynı evde yaşadım, en özel anlarımı bu kişiye verdim demez misin?

Bunları düşünmen doğru kararı vermene yardımcı olur.:34:

Tabii ki akıbeti belli değil çok doğru.Evlenip ertesi güne ayrılanları bile duyduk sonuçta :) O tarz şeylerin benim de ağrıma gideceğine eminim.Herkesi rahatsız eder kesinlikle. Dikkate aldığıma , alacağıma emin olabilirsiniz :)

Tabii ki akıbeti belli değil çok doğru.Evlenip ertesi güne ayrılanları bile duyduk sonuçta :) O tarz şeylerin benim de ağrıma gideceğine eminim.Herkesi rahatsız eder kesinlikle. Dikkate aldığıma , alacağıma emin olabilirsiniz :)

:34: Mutlu ol, hiç pişmanlık duyacağın kararların olmasın inşallah..

Beraber olmak sana tersse ayni cati altında yasamayi hic dusunme..cunku oyle kardes kardes kalabilmeniz mucize olur:)

Herkes bu kadar kesin konuştuğuna göre böyle bir şey istemezken aynı çatı altında yaşamak ancak problem yaratacak herhalde.Böyle bir şey yüzünden kesinlikle aramız bozulsun istemem.Teşekkürler :)

Açıkçası her türlü halini görmekten ziyade başka biriyle karşılaşmaktan endişe duyuyorum ben.Yani bi anda ilişkinin bütün büyüsü güzelliği bozulsun sürekli yanı başındaki insan olayım istemiyorum.Endişelerim hep bu yönde.Yaz tatilinin sonunda yurttan kaydımı aldıracağım için o zamana kadar vaktim var aslında ama kendi endişelerimi ve burda da yazılan tavsiyeleri düşününce kabul etmeyeceğim sanırım. Teşekkürler :)

en doğru kararı vermiş olursun. evlensen ayrılsan bir yerde neyse ama dünya hali sonradan çok koyar insana
bir de erkekler genel olarak ev işlerinin falan bayana yaptırıyor
kadının görevi gibi kalıyor yani, bunları yaptırmayan erkek istisnadır azınlıktır :)
hadi 3 5 ay beraber olmadın daha sonrasında isteyecektir diye düşünüyorum
araya soğukluk sokabilir bu durum
ayrıca tutupta sevgilimin kirli donlarını yıkamakta istemem şahsen:1:

en doğru kararı vermiş olursun. evlensen ayrılsan bir yerde neyse ama dünya hali sonradan çok koyar insana
bir de erkekler genel olarak ev işlerinin falan bayana yaptırıyor
kadının görevi gibi kalıyor yani, bunları yaptırmayan erkek istisnadır azınlıktır :)
hadi 3 5 ay beraber olmadın daha sonrasında isteyecektir diye düşünüyorum
araya soğukluk sokabilir bu durum
ayrıca tutupta sevgilimin kirli donlarını yıkamakta istemem şahsen:1:

haha bilen bilir stajyer her şeyin yaptırıldığı ama para alamayan yegane insan tanesi oluyor:1: o halde onun işlerini yapmam zaten imkansız bir hal alır ondan çok daha geç çıkacağım işten :D ki aynen istemem de tabii :)) Araya soğukluk girmesine vs. hiç gerek yok o zaman.Sonuçta yolunda giden şeyleri yıkmaya gerek yok kesinlikle. Kadının görevi gibi görülmesi de aslında doğru değil ama işte ülkedeki bakış açısı sağolsun :))

Okuldan yeni mezun genç bir hanımsınız, bence hiç girmeyin aynı ev olayına, önce nasıl bir hayat yaşamak istiyorsunuz ona bakın , kendi eviniz kendi düzeniniz olsun kendinize özel bir hayatınız olsun yalnız kalmak istediğinizde yalnız kalın ,istediğiniz kanalı izleyip istediğiniz zaman çamaşır yıkayıp istediğiniz yemeği yiyin bazen yalnızlıkta bir lükstür bundan mahrum bırakmayın kendinizi şimdiden , zaten istediğiniz her an birlikte olabilirsiniz ama tersi bir durumda saydıklarım söz konusu olmayacak ailenize karşı duyacağınız rahatsızlıkta cabası..
Genç sevgililerken bir anda evlilik hayatının içinde bulmayın kendinizi ve aynı evde yaşamanın mutlaka getireceği zorlukları evli olmadığınız halde yaşamak zorunda bırakmayın kendinizi

Okuldan yeni mezun genç bir hanımsınız, bence hiç girmeyin aynı ev olayına, önce nasıl bir hayat yaşamak istiyorsunuz ona bakın , kendi eviniz kendi düzeniniz olsun kendinize özel bir hayatınız olsun yalnız kalmak istediğinizde yalnız kalın ,istediğiniz kanalı izleyip istediğiniz zaman çamaşır yıkayıp istediğiniz yemeği yiyin bazen yalnızlıkta bir lükstür bundan mahrum bırakmayın kendinizi şimdiden , zaten istediğiniz her an birlikte olabilirsiniz ama tersi bir durumda saydıklarım söz konusu olmayacak ailenize karşı duyacağınız rahatsızlıkta cabası..
Genç sevgililerken bir anda evlilik hayatının içinde bulmayın kendinizi ve aynı evde yaşamanın mutlaka getireceği zorlukları evli olmadığınız halde yaşamak zorunda bırakmayın kendinizi

Sanırım aynı evde yaşamak bir takım özgürlükleri de kısıtlayacak , haklısınız.Zaten bende bu nedenlerden dolayı çekingen yaklaşıyorum.Güzel giden bir şeyin bir yanlış karar uğruna bozulmasını istemem.Çok teşekkürler :)

Back
X