yorumlarınıza ihtiyacım var.

bendegilim

Heryerden Çıkan Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
581
336
ya kızlar ben aşırı agresif stresli bi tartışma anında bağıran, küfreden birine döndüm.

sakin kalıyım diorum ama haksızlığa uğrayınca fevri çıkışlarım oluo. buda beni olumsuz etkilio. sabahlara kadar ağlıyorum. yemek yiyemiyorum. kendi kendime konuşuyorum vs vs.

işin kötüsü rezil oluyorum. dün tlfnda öyle bi bağırmışımki hem karşımdakine hem komple binaya rezil oldum polis çağırmışlar. sakinleşince ayıp ettiğimi farkediyorum ama yüzlerine bakıcak yüzüm olmuyo.

doktora gidicem illaki ama ilaçla vs ile değil kendi kendimi düzeltmek istiyorum.
siz nasıl sakin kalıyorsunuz ?
öfkenizi nasıl kontrol altına alıyorsunuz.
lütfen fikir verin bütün hayatımı etkiliyor bu hal :KK43:

walla seni bilmiyoz ki nesin nasıl birisin ne iş yapıyorrsun evli misin bekar mısın çocuk var mı mutlu musun agresifliği direkt etken edecek faktörler bunlar.

genellikle kimse beni çok fazla ilgilendirmiyor
eşim bile böyle benim için

öte yandan bu kadar sinirlenecek şeyler kolay kolay olmuyor , olmaz.

biraz rahatım biraz geniş öyle yani

Zor birsey degil kendini kontrol etmek
Yoga yap mesela kitap oku
Sessiz ortamda bulun kutuphaneye git biraz kafa dinle kendine gel ve dusun
Insanlara rahatsizlik vermeye hakkim yok daha da otesi sinirden kendime de zarar vermemeliyim seklinde kendi kendine telkinlerde bulun her zaman ise yarar
Bir de sakinlesmek icin bagirmak yerine yaziya dok icindekileri bir defter tut cantanda elinin altinda olsun dusuncelerini bu deftere yaz
Seni sakinlestirecek olan yine sensin
Bagirip cagirmak kufur etmek medeni bir davranis degil neticede

walla seni bilmiyoz ki nesin nasıl birisin ne iş yapıyorrsun evli misin bekar mısın çocuk var mı mutlu musun agresifliği direkt etken edecek faktörler bunlar.

23 yaşındayım bekarım. çalışıyorum. 1 yıllık gelgitlerle dolu bi ilişkim var. genellikle ilişkimden dolayı agresifleşiyorum. düne kadar sakindim aslında. bişi oldu ve benim ani çıkışım oldu.

sakinliğimi korumak ve kendimi rezil etmemek adına yol istiyorum işte :/

Zor birsey degil kendini kontrol etmek
Yoga yap mesela kitap oku
Sessiz ortamda bulun kutuphaneye git biraz kafa dinle kendine gel ve dusun
Insanlara rahatsizlik vermeye hakkim yok daha da otesi sinirden kendime de zarar vermemeliyim seklinde kendi kendine telkinlerde bulun her zaman ise yarar
Bir de sakinlesmek icin bagirmak yerine yaziya dok icindekileri bir defter tut cantanda elinin altinda olsun dusuncelerini bu deftere yaz
Seni sakinlestirecek olan yine sensin
Bagirip cagirmak kufur etmek medeni bir davranis degil neticede

evet bunları 1 buçuk aydır yapıodum. derin nefes alıp amaaaan diyip geçiodum. ama olmuomuş. eskisi gibi çirkefleşmeye başladım sanırım diorum. herkese böyle değilim. dışarıya sakinim ama birine olamıyorum. kışkırtıo gibi sanki. ona karşı sakin olmak istiyorum birtek

23 yaşındayım bekarım. çalışıyorum. 1 yıllık gelgitlerle dolu bi ilişkim var. genellikle ilişkimden dolayı agresifleşiyorum. düne kadar sakindim aslında. bişi oldu ve benim ani çıkışım oldu.

sakinliğimi korumak ve kendimi rezil etmemek adına yol istiyorum işte :/

açık olalım o zaman gel gitlerle yaşamaktansa seni üzenleri çıkar hayatından gel gitler zarar verir sana

evet bunları 1 buçuk aydır yapıodum. derin nefes alıp amaaaan diyip geçiodum. ama olmuomuş. eskisi gibi çirkefleşmeye başladım sanırım diorum. herkese böyle değilim. dışarıya sakinim ama birine olamıyorum. kışkırtıo gibi sanki. ona karşı sakin olmak istiyorum birtek
Disariya sakinsin de tek bir kisiye bagirip cagiriyorsan o kisiyi hayatindan cikarman lazim

seninki kadar olmasa da benzer sorun bende de var.
iş yerinde, sosyal hayatta insanlara sabredip yumuşak olup evde eşime patlıyorum.
aslında gerçekten eşime karşı daha anlayışlı daha sakin olmak istiyorum ama olmuyor.
adamın en ufak harekinde sinir tepeme çıkıyor.

O tek insan senin kriptonitin olmuş demek ki.

Diğer insanlarla iletişiminde zaman zaman sorunlar olsa bile onlara kelimelerin yetiyordur. Oysa bu insanla konuşurken kelimelerin yetmiyorsa, derdini anlamamakta ısrar ediyorsa zıvanadan çıkmakta haklısın. Vardır öyle insanlar. Aranızdaki sorunlar senin öfkenden daha derin demek ki. Değişmesi gerekenin sen olduğuna emin misin?

açık olalım o zaman gel gitlerle yaşamaktansa seni üzenleri çıkar hayatından gel gitler zarar verir sana

Disariya sakinsin de tek bir kisiye bagirip cagiriyorsan o kisiyi hayatindan cikarman lazim

ya özümüzde iyiyiz çoğu tartışma düzgün bi şekilde kapanıo. ama öfkemi kontrol altına alamadım dün. ve ben sizler nasıl kontrol ediyosunuz onu merak ediyorum. bi taktik bi yol işte

seninki kadar olmasa da benzer sorun bende de var.
iş yerinde, sosyal hayatta insanlara sabredip yumuşak olup evde eşime patlıyorum.
aslında gerçekten eşime karşı daha anlayışlı daha sakin olmak istiyorum ama olmuyor.
adamın en ufak harekinde sinir tepeme çıkıyor.

yok bende öyle değil. sinirlenmiodum normalde. ama dün artık patlama derecesine geldim. o düzgünce konuşurken ben çok abarttım. sakinleştim ama çok geç oldu. o kadar laf söyledimki. şimdide böyle bunalım bunalım takılıyorum. her an ağlamaklıyım.

O tek insan senin kriptonitin olmuş demek ki.

Diğer insanlarla iletişiminde zaman zaman sorunlar olsa bile onlara kelimelerin yetiyordur. Oysa bu insanla konuşurken kelimelerin yetmiyorsa, derdini anlamamakta ısrar ediyorsa zıvanadan çıkmakta haklısın. Vardır öyle insanlar. Aranızdaki sorunlar senin öfkenden daha derin demek ki. Değişmesi gerekenin sen olduğuna emin misin?

değişmesi gereken ben değilim. ama benimde var illaki hatalarım eksiklerim. konuşuyorum onunla anlatıyorum. anlıyo gibi oluo ama bazen olmuo işte. bilmiyorum neresinden tutulurda yoluna sokulurki ?

ya özümüzde iyiyiz çoğu tartışma düzgün bi şekilde kapanıo. ama öfkemi kontrol altına alamadım dün. ve ben sizler nasıl kontrol ediyosunuz onu merak ediyorum. bi taktik bi yol işte

duygusal yönde aç değilsen şımartılmamış bir kızsan hoşgörülü olacaksın :)

Ben sinirlendigimde sesimi yukseltmek yerine tam tersini yapar alcaltirim :KK66: korku filmlerindeki psikopatlar gibi sessiz sessiz soylerim soyleyeceklerimi karsimdakini dinledikten sonra tabiiki :KK66: sonra da arkami doner giderim karsimdaki gercekten uyuz olur ama en azindan saygimizi karsilikli olarak muhafaza etmis oluruz
Bir de millet bizim bagirtimizi dinlemek zorunda kalmaz

X