Yorumlarınıza ihtiyacım var..

poyrazinmelegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
2.821
4.195
448
Öncelikle evet yanlış yere ve ikinci kez açılmış bir konu bunu belirteyim ama mecburdum. :KK17: Mune Mune (Munee biraz kalabilir mi lütfen?:KK33: İnsanlık için küçük olsa da benim için büyük bir dert şu an :)))

İyi akşamlar hanımlar. Ben 31 Mayıs Antalya yolcusu ve tatilin son günleri maalesef regl günü ile çakışıyor. Geciktirmek için kullandığınız ilaçlardan aldığınız neticeleri öğrenebilir miyim? Sonrasında çok sıkıntı çektiniz mi?

Ayrıca Mayıs ayında kullansam geciktirsem bir 10 gün falan diğer regl periyodunda da aynı 10 günlük gecikme olur mu sizce? Yani Haziran ayına yansıyabilir mi? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Canım eczaneye sor o onerecek zaten. Ben kullandim tatil dönemi. Hic bir sorun olmadı. Günler yeniden takvimleniyor yani. Mesela 10 gün gecikti. Birdaha ay on gün atıyor gün.
Bir iki ay sasar belki ama vücut tekrar düzenliyor.
Eczacı verir en çok kullanilan ilacı.

Canım eczaneye sor o onerecek zaten. Ben kullandim tatil dönemi. Hic bir sorun olmadı. Günler yeniden takvimleniyor yani. Mesela 10 gün gecikti. Birdaha ay on gün atıyor gün.
Bir iki ay sasar belki ama vücut tekrar düzenliyor.
Eczacı verir en çok kullanilan ilacı.
Canım öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için. Ben de onu düşündüm işte hani bu önümüzdeki ay kullanayım atsın bir o gün diğer ay belki hiç kullanmama gerek kalmaz diye.

Mutlaka danışacağım da kullananlar en reel danışmanlardır diye bir konu açayım dedim. Çok iyi oldu cevabın.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/adet-geciktirici.920937/
Maalesef insanlık için küçük ama senin için büyük bir dert olan bu konuyu kapatmam şart:KK14:
Ayrıca bunu burdan sormanda sağlığın bakımdan son derece sakıncalı, üyeler şu ilacı kullandım dese hemen gidip onu mu alacaksın:KK67:
Adet geciktiriciler sigara içen, doğum kontrol hapı kullanan, kilo sorunu olan, karaciğer hastası kadınlarda tavsiye edilmiyor.
Burada ilaç isimleri de soruyorsunuz sonra bilinçsiz ilaç tüketimi oluyor.
Doğru jinekoloğa:KK14:

Son düzenleme:
Back
X