Doğuma Hazırlık Yorumlarinizi bekliyorum anneler..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cupcup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
413
157
36
5 bucuk aylik hamileyim arada bi burnum kaniyor bu normlmidir acaba yoksa hemen doktora gitmelimiyim?

5 bucuk aylik hamileyim arada bi burnum kaniyor bu normlmidir acaba yoksa hemen doktora gitmelimiyim?
doktora gitmelisin. bende de iki hamileliğimde burun ve diş eti kanamaları olmuştu özellikle ilkinde çok oldu. benim trombosit değerim baya düşüktü ondan kaynaklanıyormuş

Normal olduğunu okumuştum ben. İçine sinmiyorsa doktoruna danış tabi.

Bende hamileliğin ilerleyen aylarında normal olduğunu okumuştum.hatta ilk hamileligimde iki kez yaşadım.canınızı sıkmayın.ilk randevunuzda sorun tabiki

Benimde kanıyor bu Cumartesi gittim normal dedi doktorum. Sümkürmemeye çalış odanın havasının kuru olmamasına dikkat et ve hapşırırken ağzını burnunu tıkama dedi bunlarda kanamayı sıklaştırıyormuş.

canım basınctan oluyodur bi stres falan yapıyorsan da olur hamilelikte vücut çok değişiyor ama doktoruna sor degerlerine falan bakar bnce sen doğumu stres yapıyodun galiba bak sıkma kendini vücudunda hassasa yoruyosundur bünyeni :KK66:

bende de diş eti ve burun kanaması oldu 5. ve 7. aylar arasında. şimdi kendiliğinden geçti. normal olduğunu duyduğum için hiç doktoruma da sormak aklıma gelmemişti.

X