• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum?

Ashley_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
502
11
46
Bursa
Bir erkek boşandığının üzerinden 2 yıl gectikten sonra,boşandığı karısının en iyi arkadaşıyla neden sohbet etmek ister?(eski eşinin arkadaşı nişanlı)

bence eski eşini özlüyordur ya da onu merak ediyordur..onun hakkında konuşmak isteyebilir..
ya da eski eşine terbiyesizlik olsun diyedir..umarım bu değildir..

belkide eski eşine ulaşmak için ilk başta onun en iyi arkadaşıyla iletişime geçer

eski karısının arkadaşına asılıyo olabilir, erkek milletinden her şey beklenir ne de olsa..

eğer eski eşi ile iletişime girmek istemiş, ancak eski eşi postayı koymuş ise : eski eşi ile arayı yumuşatmak için arkadaşı kullanıyordur, arkadaş üzerinden eşe ulaşacaktır.

eğer eski eşi ile en ufak bir iletişim çabası olmadan direk arkadaş ile iletişime geçtiyse : arkadaşa asılıyordur. mevzunun eski eş ile ilgisi yoktur.

arkadaşlar iş yerinden bir arkadaşım anlattı benden yorum istedi ben fikir yürütemedim acıkcası,eski eşinin arkadaşı olan kız nişanlı ve o tarz bir yaklaşımının olmadığını söyledi.daha önceden de tanışıyorlarmış,ilginc yani yıllar sonra sebep ne ola ki

Bir erkek boşandığının üzerinden 2 yıl gectikten sonra,boşandığı karısının en iyi arkadaşıyla neden sohbet etmek ister?(eski eşinin arkadaşı nişanlı)

eger bosanma kararini veren kadin ise.. ve bu ayrilik doneminde ve daha sonra erkek bazi girsiimlerde bulunupta sonucsuz kaldi ise,,eski karisi butun yollari kapatip gorusmeye imkan birakmamissa..eski karisinin hayatina dolayli yonden sizmak icindir ,haber almak icindir,,affedersin arkadas arkadasin p.. diye bi laf vardr,,tabiri caizse tabi ama bi kizi tavlamayi basaramayan erkek arkadasi vasitasiyla yakinlasmaya calisirya...o bakimdan..

eger erkek bosanmak istedi ve bu kararindan hic geri donmedi ise, sadece su an merak icinde oldugu icin ama eski karisina yuzu olmadigi veya umut vermek istemedigi icin ''sadece'' haber almak icin sohbet ediyordur.

ayrilir ayrilmaz sohbete baslasa kiskandirmak icindir diyecegim ama 2 yil gecmis..

Son düzenleme:
şuan ne alemde olduğunu öğrenmek için arkadaşından bilgi almaya çalışıyor olabilir? bunun sonrasında barışmak için herhangi bir şey yapar mı bilemem ama ihtimaller dahilinde.

Olasılık: Kıskandırmak istiyordur

Gerçek: Bunu başarmış :61:

kızlar eski konularıma bakarken bu konuyla ilgili gelişmeyi yazayım dedim.bu nişanlı dediğim kız benim arkadasım ve sürekli zaten haber alıyorum.
bu dediğim bayanın eski eşi benim arkadasımı daha sonradan tekrar msj yazmıs ve eski eşine ulaşabileceği bir numara istemiş.bende kalan bi kaç şeyini vericem demiş.çünkü kadın tüm iletişim yollarını kapatmış.sonra tabiki arkadaşımda sormuş kadına o da asla bana dair hiçbir bilgi verme demiş.bunun üzerine arkadaşımda olumsuz cevap yazmış.bir daha da ulasmamasını söylemiş :)
yani olay böyle oldu.şuan ses seda yok.bilmiyorum neden 2 yıl sonra böyle bişey yaptı.kaldı ki vermesi gereken bişey varsa adrese de kargoyla yollayabilir.tlf nosuna ne gerek var onu da anlamış değilim

Back
X