yorumlarınızı bekliyorum...

xxferidexx

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
60
8
slm kızlar.benim 7 yaşında bir kızım var.ondan önce bir düşüğüm oldu.kızım 2 yaşındayken de hamile olduğumu öğrendim.aldırdım.17 yaşındayken pco teşhisi konmuştu.ben de evlenince korunmadım.30 yaşındayım kızım kardeş istiyor.diena 35 i 12 sene kullandım.tam 8-9 aydır kullanmıyorum.ama hamile kalamadım.en son gittiğim kadın doğumcu infertilite bölümüne gönderdi.gittim.4 aydır bi sonuç bekliyorum.rahim filmi istediler.temiz çıktı.tüpler açık.18 mart 2015 adetimin 3.günü tahlil yaptırdım.
FSH:5,10
LH:8,88
PROLAKTİN:23,52
çıktı.kadın doğum doktoru normal dedi.21.günü bekliyorum progesteron için.tüp bebek merkezinden arandım.yarın uzun zaman sonra doktorumla tanışacağım.izmir bornova ege üniversitesi ege hanım doktorum
muayene edecekmiş.amh diye bi hormon istendi bu da yeniymiş.daha yaptırmadım.ama şimdiye kadar tüp bebek merkezinden istenen bütün sonuçları götürdüm ve hepsi temiz.bakalım doktor yarın ne diyecek.hayırlısı artık.bu arada soğan kürü,incir ve havuç kürü,testeredişli aslan pençesi, hayıt otu,civan perçemi gibi otları da içtim ve içiyorum.daha ne yapmam gerekir bilmiyorum ama.sizce bu fsh lh değerlerim nasıl?neden olmuyor ki acaba...

sonuçların pco lehine. ama çok da sorun değil. başka bir sorun yoksa büyük ihtimalle ilk basamak tedavi olarak yumurta geliştirici ilaç verilecektir. yaşınız genç inşallah olur bebeğiniz

X