• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.....

siyamarz

gölgem, duruşuma bağlı
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
526
3
96
Diğer
Ya nedir bu erkelerdeki istikrarsıklık anlamıyorum. Sözde 2 ay önce biriyle çıkmaya başladım. Birinci ay nerdeyse bıktıracak dozda ilgili olan bu şahıs şimdi dut yemiş bülbüle döndü. Hep yogun hep yogun, telefon ediyorum o an açmıyor daha sonra bana dönüyor. İlk ayda böyle olmuştu ama nerdeyse hemen dönüyordu, şimdi ise 2 saat sonra bile aradığı oluyor. Ben aramayayım diyorum bu seferde tüm gün sesi soluğu cıkmıyor, gec saatte arıyor az bişi konusyoruz o kadar. Ben soğuk konusyorum değişmiyor, sıcak konusyorum değişmiyor. Ve yüzyüze görüşmeyeli günler geçti, bir ara ben musait değildim ailem vardı yanımda, bilmiyolar çünkü. Şimdide ne zaman bulusacagız dediğimde yogunum yogunum su iş var bu iş var deyip duruyor. Sitem edince anlayışsız oluyorum. İnsan bir ayda bu kadar mı değişir..adamı zorla kanser ya da katil yapar bu erkekler.:(mafoldumben

Bu hersey olabilir.
Adam seni elde etmenin rahatligini yasayabilir.
Gercekten görüsmek istemeyebilir
Yada gercekten cok yogun oldugundan vakit ayirmakta zorluk cekebilir.
Yadaa yapi meselesi olabilir, kisilik olarak rahat biridir.

Ama 2 aylik bir iliskide hemen bu hallere bürünmek hos degil tabi.
Sen biraz kendi haline birak, aradiginda acma birgün, ondan sonra tavrina bak bakalim merakmi ediyor seni, yoksa umursamazmi davraniyor.

ya ben 2 hat kullanıyorum. dediğini de denedim onun operatorunden olan hattı kapadım, diğeri acıktı, aramış kapalı diye diğerinden aramadı ve su an da tek oldugumu biliyor. merak etmemiş yaniiii, sordugumda musait değil demekki ddiye dusundum dedi bana. ılk ay ise telefonu açmadım diye kapıma gelmişti, bir şey mı oldu diye korkmuş..pek inanasım yok artık ama.

life-city yaptıgını hazmedemiyorum, bu daha cok sinir ediyor beni. Ve leloss galiba sonumuz bu olacak..:(

Yol ver gitsin, insani stres yapar boyle tipler...

sana ayrılan sürenin sonuna gelmiş adam sinyal veriyor ...benim nişanlımda şu an bu halde aramasam aramıyor ama evimizin tadilatı bir yandan kendi işi bi yandan meşgul geçerli bir sebebi olmasına rağmen ben bile deliriyorum..ama senin durum farklı mecburmusun canım onu çekmeye gerçi ayrılsanda farkına varmaz gibi geliyor üzme kendini koy ver gitsin..:umursamaz:

elde etmenin rahatlığını yaşıyor olabilir,kimseyi silah zoruyla tutmuyosun,peşinden koşanda o olmuş,eğer istemiyorsa kapı zaten açık buyursunbuyrunnnnnnnnn
ama ben sanmıyorumki senden ayrılmak istesin,yada başka bişey..gerçekten yoğun olabilir,birde aile kızı olduğunu biliyor ya,nası olsa ailenle evdesin,yerimsenibenrahat yani..ama biraz kıskandırmanda fayda ver derim..dozunu aşmadan çeker giderim imajı ver bakalım..o zaman tutuşurgamyoncuiremsu

bel_sel Allah sabır versin sana da, ve dediğin gibi ayrılsamda farkına varmaz ise sinirmi nasıl çıkartırım bilmiyorum, ve ASO son bir çare dediğini deneyceğm. Teşekkür ederim yorumlar için.

benim de böyle davranan bir sevgilim vardı,ilk ay çok ilgiliydi,2.ay baktım eskisi gibi değil,bıraktım gitti,emin ol yapman gereken sadece bu:)

missilleme yap bence bakalım o ne hissedecek eğer yine tepkisizse zaten henüz iki ay olmuş canını sıkma boşuna

Ohoooo 2 ayda böleyseee 2yılda ne olaacak kımbılırr =)
Cicim ayları yoğunluk mu anlarmış hıhhhhh

Yol ver gıtsın canımcım yahuuuu 2ayda ne yasıdınkı baglanacann ..

herşey de olabilir, hiçbirşey de olmayabilir
bizim yorumlarımız da ihtimallerden öteye varamaz,
erkek arkadaşına dengesiz tavırlarının nedenini sormadan da onu anlayabilmen mümkün değil..
konuş.. konuşun.. anlaşın, yada anlaşamayın..
lakin netleşin..
en azından sen netleş..
çünkü o belki de nettir.. biliyordur ne yaptığını..
ama sen eksiltme kendinden ..

ya ben 2 hat kullanıyorum. dediğini de denedim onun operatorunden olan hattı kapadım, diğeri acıktı, aramış kapalı diye diğerinden aramadı ve su an da tek oldugumu biliyor. merak etmemiş yaniiii, sordugumda musait değil demekki ddiye dusundum dedi bana. İlk ay ise telefonu açmadım diye kapıma gelmişti, bir şey mı oldu diye korkmuş..pek inanasım yok artık ama.

yalnız olduğunuzu bilip merak etmiyorsa bu ilişki için kendinizi yormayın bence...:olmaz:

bence de hiççç uğraşma.değer mi 2 aylık bişi için kafa yorup uğraşmana.

Back
X