• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.....

bunu bende yaşadım
aynısıdır demek ıstemıyorum ama benım yogun oldugum bı donemde sehır dısına gıtmıstı o zamankı erkek arkadasım
ve 10 gun hıc aramadı benım sınavım var dıye sonunda sınavımdan oncekı gun aradı bende benım oldugum sehre donunce ona asık olmadıgımı zaten ona baglanmadıgımı soyledım, sana alısamadım en ıyısı bıtırelım demıstım
megersem buna o donemde baska bı kız kulp takmıs sonra ortaya cıktı ama ben onemsemedım sevmıyordum cunku, sımdı benım sevgılım oldu 5,6 aydır o benım peşimde hıc umrumda deıl
oda o zamankı kulp takan kıza döndü ama ben dırek umarım mutlu olur felan dıyorum o derece takmıyorum yanı

bu ne bee.salla gıtsın oldu ben lutfedıp bulusmak ıstıcem karsımdakı ıstemıcek
nas canım uza de gıtsın.yorgunmus beyfendı.bolelerının kaprısını cekcegıne baskasını bul o senın
kaprısını ceksın.hangınız kızsınız ben anlamadım senınkı senden nazlıymıs.

Benimde yakın arkadaşımın başına böyle bir durum geldi.Kızı tavlayana kadar bir ilgi, alaka,dil dökmeler.Arkadaşım başta istemiyordu ama bu yoğun ilgiye kayıtsız kalamadı.ıki üç ay sonra çocuk arayıp sormamaya,attığı mesajlara cevap yazmamaya başladı.Neyse işte arkadaşım bu dengesizle bir iki ay daha çıktı.Sonrada yol verdi..hatta arkadaşımı ilgisizlikle suçladı ve ilişkinin bitmesinin nedeni olarak arkadaşımı gösterdi.
Erkeklere gram güvenim kalmadı.

Birbirinin görüşlerine saygılı olmalı çiftler diye hep söylüyorum.

Yani telefonla konuşmayı sevmiyor belki. Hem banada çok saçma geliyor hergün telefonda konuşmak vs.. Bence mektuplaşın :) Konuşacak şeyleriniz olur , birikir. Aksi taktirde çok sıkıcı olur, ne anlatacaksın ki? Günlük rapor mu bekliyorsun? :)

al karşına nasıl bir ilişki yaşamak istediğini açık açık anlat..

benim de 2 yıl süren ilişkimin 2. ayı bu şekildeydi... gerçi çok alakasız değildi amailk ay gibi değildi... arkadaşlarına daha çok zaman ayırıyordu filan... ben de uzun bir mail attım... nasıl birilişki yaşamak istediğimi ama onu yaşayamadığımı ; onun ne istediğini sordum... sonra ertesi gün uzun uzun konuştuk...

bizim sorunumuz onun askere gidecek olmasıydı... çözdük... ve 2 yıl gayet güzel bir ilişkimiz vardı...

öenmli olan karşılıklı net olmak bence de... ama senin bu davranışına karşı hala düzelme olmuyorsa ; ya da onun ilişki anlayışı sana uymuyorsa o zaman noktayı koymalısın... aksi takdirde hep senin üzüldüğün bir ilişki yaşamak zorunda kalırsın...

önemli olan senin ne istediğin...

Birbirinin görüşlerine saygılı olmalı çiftler diye hep söylüyorum.

Yani telefonla konuşmayı sevmiyor belki. Hem banada çok saçma geliyor hergün telefonda konuşmak vs.. Bence mektuplaşın :) Konuşacak şeyleriniz olur , birikir. Aksi taktirde çok sıkıcı olur, ne anlatacaksın ki? Günlük rapor mu bekliyorsun? :)

yorumuna teşekkür ederim ama telefonda konusmayı sevmiyor değil, hatta gereğinden fazla seviyor. Ben sevmedigim halde ilk ay sürekli arayıp duruyordu saati önemsemeden. Mesaj cekmekten nefret ettiğini söylüyor ki hiç mesajlasmadık diyebiliriz yine ilkk ay gecenin körleri mesaj atıyordu kendi rızasıyla. Rapor felan istedigim yok sıcaklık arıyorum. 15 günü gecti görmüyoruz birbirimizi 1 haftadır ben musaidim ama hep işi var.

Ve diğer arkadaslar yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim.

seninle çıkmaya başlamışya şimdi onun gururu belkide onuruyla sözde sana çok gevşek davranıyor..

Ben senin yerinde olsam ona kaybetme duygusunu yaşatır.......kedi gibi uysallaştırırdım..

Yada belki başka biriside olabilir...hani vaktini ona harcayıp sende artık yoruluyordur...

Bu erkeklere ölüm ölüm..

bunlar hep böyle kesin gözüne başka birini kestirmiştir...elde edince hopp başka zor kim var etrafta onlara..aşık olup sevmeye gelmiyo haketmiyorlar çunkuu

hepsi böleler ki bunların, bu dengesiz erkekler yüzünden bende dengesiz oldum çıktım vallaha, fabrika çıkışlı böleler hepsi heralde:roflol:

yorumuna teşekkür ederim ama telefonda konusmayı sevmiyor değil, hatta gereğinden fazla seviyor. Ben sevmedigim halde ilk ay sürekli arayıp duruyordu saati önemsemeden. Mesaj cekmekten nefret ettiğini söylüyor ki hiç mesajlasmadık diyebiliriz yine ilkk ay gecenin körleri mesaj atıyordu kendi rızasıyla. Rapor felan istedigim yok sıcaklık arıyorum. 15 günü gecti görmüyoruz birbirimizi 1 haftadır ben musaidim ama hep işi var.

Ve diğer arkadaslar yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim.

arkadaşım sanırım ilk başta senden beklentisi yüksekti, ardından aradığı şeyleri sende bulamadığını yada bulmayacağını anladı yada aradıklarını buldu fakat beklentileri değişti ve yükseldi, hiçkims ne yazık ki azla kanaat etmiyor ondan şaşırmam. İşallah daha hayırlı birini bulursun. Ama tavsiyem uzun bir tanıma sürecinden sonra bir ilişkiye başlarsan, bşlaması kadar bitmesidekısa sürmez

Back
X