• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Yorumlarmisiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
test sonucunu aldığınız yerde doktora gostermiyor musunuz sonucu?gercekten merak ettigim icin soruyorum.burada bir cok insan test sonucu soruyor.doktorlar sonucu verip yolluyorlar mi?

Burası doktorlar sitesi değil ki..testlerinizi doktor görmeli ve sadece o "yorumlamali"sizin tabirinizle..yorumlamakta değildir zaten o çünkü bu kahve falı değil..
Neyse..:işsiz:

Yorumlasak ne yapacaksin. Yorum alti ustu. Dr sana ne oldugunu soykemesi gerek. Saglikla ilgili konular yorum yapilacak mevzular degil.

test sonucunu aldığınız yerde doktora gostermiyor musunuz sonucu?gercekten merak ettigim icin soruyorum.burada bir cok insan test sonucu soruyor.doktorlar sonucu verip yolluyorlar mi?
Belki dr ne oldugunu soylemistir. Insanlar test sonuclarini 2. Dr gosterir acaba ayni seyleri mi soyleyecek diye. Arkadas daha genis bir kitleye ulasmak istedi sanirim.

Sperm sayisi guzel. Sanki hizi yavas gibi. Tabi dr daha iyi bilir. İleri hiz 60 olmali diye biliyorum.

Oradaki esinizin adi soyadi mi? Faceden birisi bulup cevabi kendileri verirlerse?

Kocanızı herkese afişe ettiniz tebrik ederim ismi falan her şeyi gözüküyor. Adam sorulmasını istedi mi bakalım? Burada alacağınız bilgilerin doğruluğu da meçhuldür, en iyisi gidip uzman doktorunuza sormanızdır.

Canm.sedece hiziniz biraz düşük gorunuyor okadar. Digerleri gayet guzel bence. Keciboynuzu kuruyle bu sorunu kolayca asabilirsiniz diye dusunuyorum. Birde iliskiye girmeden sekersiz turk kahvesi icir eşine. Onunda hiza faydasi oluyormus. Bol sanslar :halay:
Bu arada burada ilk defa spermiyogram yorumu istenilmis gibi garip yorum yapanlari da hic anlamadim. Forumda yuzlerce baslik var herkes sonucunu gosterip dr a gostermeden ön bir fikir almak istiyor. Tabiki doktor degiliz ama yaşadığımız tecrubelerimizi paylaşıyoruz.
Tek yapilan hata sonucu isim vs silmeden direk paylasilmasi olmuş.

Back
X