Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazaydın sende yorumu " o kar buraya gelcek !!"
Sevgiliniz face de kiz arkadaslari ile yorumlassa.
Kiskanir misiniz?
Yada bu yaptigii yanlis midir sizce?
Ben kiskanip kizinca bana bunda bisey yok. Sen guvensizsin diyo.
Ornek vereyim; iste kar yagmis bunu paylasmis erkek arkm.
digerleride ne guzel burda yagmiyo. Burayada gonder felan demisler
Arge çalışmalarına başlıyorum. Paşabahçeyle görüşeyim kaliteli olsun.Bu sektör hiç bitmez, iyi fikir![]()
Erkek arkadaşınız, siz dururken, neden ve niçin kendi sayfasında burada kar yağıyor diye birşey yazıyor ki?
Dikkat çekmek için? İlgi toplamak için ? Kızlarla konuşup kendisine bir ortam yaratmak için ?
Kızlarla konuştuğunu diğer erkek arkadaşlarına ispatlamak için?
yada sadece o an içinden aklından o nu yazmak istediği için mi?
benim kafam çok karıştı canım .
bana da yardımcı olun.
:)
Ooo desenli renkli falan da olsun, kıyafetle uyumluArge çalışmalarına başlıyorum. Paşabahçeyle görüşeyim kaliteli olsun.
Tabi tabi, ince belli fanus bile yaptırırz.Ooo desenli renkli falan da olsun, kıyafetle uyumlu![]()
Elektriklisi de olabilir mi bunun? Hani biri yanaşmaya filan kalkarsa, yesin 100.000 voltu da aklı başına gelsin.Tabi tabi, ince belli fanus bile yaptırırz.
Yargılamıyoruz ayol, eğlendiriyoruz seni. Ne kadar gereksiz bir şey için kendini üzdüğünü anlatıyoruz.yorumlarınız çook hoşumaa gitti :) her ne kadar yargılar şekilde olsada :))
o buraya gönder diyene mesela demiş ki görmek isteyen gelir misafirim olur yazmış. şimdi bunu yazdıgım içinde taşlıcaksınızda neyse yazdım yinede :)
bu da mantıklı, fikir gittikçe gelişiyor.Elektriklisi de olabilir mi bunun? Hani biri yanaşmaya filan kalkarsa, yesin 100.000 voltu da aklı başına gelsin.
Senin erkek arkadaş niyeti bozmuş o zaman kızın yorumunda bişey yok, sevgilinin dediği garip.yorumlarınız çook hoşumaa gitti :) her ne kadar yargılar şekilde olsada :))
o buraya gönder diyene mesela demiş ki görmek isteyen gelir misafirim olur yazmış. şimdi bunu yazdıgım içinde taşlıcaksınızda neyse yazdım yinede :)
sıkıntı yok bu kadarında, cıvık cıvık yazanları kıskanabilirsin:) ayyyy canııııığğğm vs
şimdiki eşime o zamanlar sevgilimken bi bayan arkadaşımız yapışmıştı. yanımıza gelior sevgilime abuk subuk sorular sorardı gidince kahkahalar atardım. kıskanmıom die sevgilim bozulurdu sanırım içten içe.