B Betsr Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2016 332 140 103 21 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Betsr #1 Arkadaslar gecen ay kımyasal gebelık gecırdıgımde bu testler yapılmıstı. Anlayanınız yorumlayabılecek olanınız varmı herhangı bı sorun görünüyomu.bu ay tekrar kımyasal gecırdım sebebını merak edıyorm Eklentiler P_20161021_110256_1.webp 28,8 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaslar gecen ay kımyasal gebelık gecırdıgımde bu testler yapılmıstı. Anlayanınız yorumlayabılecek olanınız varmı herhangı bı sorun görünüyomu.bu ay tekrar kımyasal gecırdım sebebını merak edıyorm
SelanikMuhaciri Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2016 3.587 6.585 158 21 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Betsr #2 Hiç bir fikrim yok bu konuda ama konunuz üste çıksın görülsün bilenler yardım etsin diye yazıyorum bende takipteyim
Hiç bir fikrim yok bu konuda ama konunuz üste çıksın görülsün bilenler yardım etsin diye yazıyorum bende takipteyim
B Betsr Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2016 332 140 103 21 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Betsr #3 ilkemmmmm .!.: Hiç bir fikrim yok bu konuda ama konunuz üste çıksın görülsün bilenler yardım etsin diye yazıyorum bende takipteyim Genişletmek için tıkla... Canm benm cok tesekkr ederm dusuncen ıcın. Bugun dr a gıttım hıcbı skntı yok dedı cok mutlu oldummm =)dr yorumladı yanı cok sukur allahma =)
ilkemmmmm .!.: Hiç bir fikrim yok bu konuda ama konunuz üste çıksın görülsün bilenler yardım etsin diye yazıyorum bende takipteyim Genişletmek için tıkla... Canm benm cok tesekkr ederm dusuncen ıcın. Bugun dr a gıttım hıcbı skntı yok dedı cok mutlu oldummm =)dr yorumladı yanı cok sukur allahma =)
SelanikMuhaciri Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2016 3.587 6.585 158 21 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Betsr #4 Betbetus .!.: Canm benm cok tesekkr ederm dusuncen ıcın. Bugun dr a gıttım hıcbı skntı yok dedı cok mutlu oldummm =)dr yorumladı yanı cok sukur allahma =) Genişletmek için tıkla... Hadi gözün aydın o zman tatlım ❣
Betbetus .!.: Canm benm cok tesekkr ederm dusuncen ıcın. Bugun dr a gıttım hıcbı skntı yok dedı cok mutlu oldummm =)dr yorumladı yanı cok sukur allahma =) Genişletmek için tıkla... Hadi gözün aydın o zman tatlım ❣