Rüya Yorumları Yorumlayacak var mı?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Çarşamba sabaha karşı br rüya gördüm rüyamda br kedi yüzümü tırmalamaya çalışıyordu.kolumla yüzümü kapatıp kendi etrafımda dönüyorum. kaçıyorum brakmyr beni apartmana giriyorum kapıyı kapatyrm sevnyrm kaçtım diye o sırada merdivenleri çıkıyrm kulağıma ezan sesi geliyor arkamda br adam. adam kapıyı açıyor merdivenlerden arkamdan çıkıyor o sıradan kedide yanıma doğru geliyor. orda uyanıyorum ve sabah ezanı okunuyor o sırada.
ertesi günde yine ezanla brlkte uyanıyorum kalkıyorum dua ediyorum ama nasıl uykm var anlatamam gözlerim kapanıyor yarı uyur vaziyette duamı ediyorum ezan btyr yatıyorum. 2 gün üst üste oldu bu.

Uyanik olmaniz acisindan ihtar almissiniz. Pesinizden gelen erkek -taniyip tanimadiginiz ve yuzunu gorup gormediginiz onemli bir unsur- Bu erkegin ya hayatinda biri var ya da onun size ulasmamasini saglayan bir kisinin size zarar verme durumu soz konusu. Konumuz itibariyla yukselise gececeksiniz.. Ezan sesine gelince bu da sizin koruma altinda oldunuzu anlatiyor bana. :)

Kedi, kopek gibi canlilar icin hangisine daha sempati duydugunuzu ve bu canlilarin gerek reel yasamda gerekse uyku halinde iken sizde biraktigi duygu durumunu inceleyin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…