Yorumsuzlarimiz...

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
Ust komsumun yeni:asigim: bebegi oldu.
Yarin gidip kiyafet alacaz bebise, esimle.
Cam sakizi, coban armagani.

Yanliz icimizi acitan bi durum var.
Bizim 4.5 yildir bebegimiz olmuyor.:1ninca:

Boyle iste arkadaslar.buyrunnnnnnnnn
Burasida hayatin bizi yorumsuz biraktigi anlar olsun mu?

Hayirli bir zamanda insallah gelecek meleginiz :asigim:
Komsunuzun bebegine aldiginiz o minik tulumlar,patikler en kisa zamanda cifter cifter döner insALLAH size.

Allah inşallah size de nasip eder.

bir arkadaşmız işe girer terfi alır hayırlı olsun deriz.biz iş bile bulamamışken.

biz çok zor şartlarda bir evde otururken bir arkadasımız şahane bir villa yaptırmıştır ev hediyesi götürürz.

yaşımız 40'ları geçmiştir. hayallerimizde ki aşkı bulamamışızdır. ama 17 yaşında ki yeğenimiz büyük bir aşkla evleniyodur. düğününe gideriz bir de güzel oynarız:)

bebeği olana gideriz. bizim olmasa bile. bunlar bizim iyi niyetimizin sağlıklı ruhumuz güzel yanlrıdır. komplekse girmeden isyan etmeden hareket edebilmek. onların var bizim yok dememek.

bizden 1-2 ve 3 hafta sonra düğünü olan 3 komşumuzda hamile. doğumlarına gün sayıyorlar. biz ise hala düşünmüyoruz. düşünmeye başladığımızda belki çok geç olacak.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bende bütün arkadaşlarıma sevgilileri için orjinal fikir bulmakta yardım ediyorum..
Ama üç hafta önce aldatıldım ve üzücü bi ayrılık yaşadım...
Ama hayat bu herkesin bi derdi bi sorunu vardır mutlaka..

Bende bütün arkadaşlarıma sevgilileri için orjinal fikir bulmakta yardım ediyorum..
Ama üç hafta önce aldatıldım ve üzücü bi ayrılık yaşadım...
Ama hayat bu herkesin bi derdi bi sorunu vardır mutlaka..

ah canım ya. üzülme. her şeyde bir hayır aramak lazım.

benim yorumsuz durumum da şu:

hayatımda ilk defa karşılıklı aşk yaşarken, arkadaşımın araya girip, bana "o sana uygun biri değil. onu bırak." demesi, hatta ona da gidip aynı şeyi demesi. aramızı açması. sonra o çocukla ayrılmamıza sebep olması. ama onunla hala arkadaşlığını sürdürmesi. hatta ona yeni bi kız ayarlaması.

şimdi işte bu eski arkadaşım, evlendi. hamile. evlendiği eşini de ben tesadüfen internette tanışıp, bu kızla tanıştırmıştım.

öyle işte.

o beni eski sevgilimden ayırdı. ama benim tanıştırdığım adamla evlendi.
hala bize gelip gider. çünkü babamın arkadaşının kızı. yapabileceğim bişey yok.

eskiden yani beni erkekle arkadaşımla ayırmadan önce beraber bile uyurduk. içtiğmiz ayrı gitmezdi. şimdi yüzüne bakmıyorum. eskisi gibi olmak istiyo. ama yalvarmıyo. "ben sana mecbur değilim" gibi tavrı var. ama umrumda değil.

hayat işte...

neyse iyi ki o çocukla ayrılmışım. çünkü gerçekten serserinin biri olduğunu gördüm. arkadaşımla da iyi ki bozuşmuşum, onun ne kadar kıskanç ve içten pazarlıklı olduğunu gördüm.

neyse, "her şeyde hayır vardır." o hayrı farketmek lazım.

cnm benimm dilerimm hayırlısıyla o heyecanı o mutluluğu o güselliği sizde yaşarsınızz.
dualarımm seninle güselimm:Saruboceq:

canım inşallah bu iyi niyetıni yüce ALLAH kat kat güzelliklerle sana verir .. ALLAH yardımcın olsun..

güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.
Çok istenilen bişeyde başkasının sahip olduğunu bilmek,bunu mutlulukla karşılamak,rahmanın bize vermesi içinde dua etmekten başka çaremiz yok.

Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Benim yorumsuzlarım daha farklı.Mesela;
Maddi sıkıntılar yaşadığı halde gösterişi elden bırakmayan insanlar...
Mutsuz bir evlilik yaşadığı halde mutluyu oynayanlar çevresini de inandırmaya çalışanlar..
Olmayan bir şeyi anlatıp aslında herkesin bildiği durumu saklayıp kendini o olmayan şeylere inandıran insanlar..

Yorumsuzum valla...:delphin:

öncelikle Allah herkesin kalbine göre versin...size de en yakın zamanda hayırlı bebek nasip etsin.
hayat böyle işde kimimiz bişeyler için uğraşırken bir başkası başka bir şey için
bir diğeri bir başka şey için uğraşır....
yani hepimizin derdi, hayattan beklentileri türlü türlü ...bu zaman içinde de yakınlarımızın sahip oldukları şeylere bizimde katkımız olur...belkide sevinçler paylaşdıkça çoğalırken üzüntülerimizin de azalması
bu yüzden değilmi...

Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Benim yorumsuzlarım daha farklı.Mesela;
Maddi sıkıntılar yaşadığı halde gösterişi elden bırakmayan insanlar...
Mutsuz bir evlilik yaşadığı halde mutluyu oynayanlar çevresini de inandırmaya çalışanlar..
Olmayan bir şeyi anlatıp aslında herkesin bildiği durumu saklayıp kendini o olmayan şeylere inandıran insanlar..

Yorumsuzum valla...:delphin:
beynimi okusan ancak bu kadar birebir uyabilirdi
a.s.

Moonlight Rabbim kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşım

benim dayımların 17 sene bebekleri olmadıı ve gerçekten 17 sene bıkmadan pes etmeden istediler ama olmadı
EN SONUNDA PES ETTİLER VE TATİL PLANLARI YAPMAYA BAŞLAMIŞLARDIKİ yengem hamile kaldıı Demek istediğim bu tarz şeyler etrafımdada çok denk geldim psikolojide bitiyor insanlar vazgeçtiği anda oluyor... tabiii özel bir sağlık sorunu yoksaaaa...
inşşşşş en kısa zamanda Allah hayırlı bi evlat veriirr....

bir arkadasiminda bebekleri olmuyordu 4 sene filan ugrastilar...en sonunda dedi spiral taktiricam bu inkenceye dayanamiyorum...reglini bekliyordu spiral taktirmak icin gelmedi hamile kalmis....

herkesin hayata pozitif bakmasını vurgulayan biri olarak hayatında olumlu hiçbir şey olacağına inanmamak da benim yorumsuzum herhalde....

güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.
Çok istenilen bişeyde başkasının sahip olduğunu bilmek,bunu mutlulukla karşılamak,rahmanın bize vermesi içinde dua etmekten başka çaremiz yok.

Böylesine temiz duygular besleyen sizi İnşallah Rabbim hayrılı bir evlatla taçlandırır canım.

Off Patronumun :umursamaz:
"bu devirde geçinmek zor yeni evlisiniz daha bir zor olur .Kiranzda var vay halinize " Demesi ve üstüne zam yapmamasına yorumsuz kalmak istiorummmm ama kalamıorummm guclubacismile

Back
X