• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumu size birakiyorum..!

hoscakal onemlı bır konuya degınmıssın ve gercekten aıle ıcerısınde ozellıkle anneye bagımlı olunan o donemde cocuk herseyden etkılenıyor. Boyle bır durum cok uzucu cok kotu. Ama ben su noktada sana katılamayacagım. Ulkemızde kadına deger verılmıyor. Bu sıte bunun pek cok orneklerıyle dolu. Ben sunu dıyeyım evet bu yapılan cok kotu bır sey ama o bayan neden boyle bir sorabılırmıyız. Ya o bayan yasadıgı sıkıntılar yuzunden artık fizyolojısı bile degısmıs durumdaysa. Ben bir bayan arkadasımı bılıyorum yası buyuk, cocukları var ve o sınır hastalıgı var dıyorkı cocuklarıma hep kızıyorum. Ama elımde degıl. Bu durumda binlerce anne var sımdı onlar kotu anne mı? Onlar keyıflerınden mı oyle yapıyorlar. Bu anne evet orda kotu davranmıs uygun degıl yaptıgı ama o cocugu ıcın kım canını verebılecek kadar sevebılır? Bunlarıda dusunelım dıyorum.

Evet arkadaslar, her biriniz düsüncesi ile hakli elbette...ben olaya anneligini iyi yapip yapmadigi acisindan bakmadim ki zaten...sadece toplumun icinde (otobüs duraginda) cocugunun ne konuma geldigini hatirlatmak istedim...! Tabiki bu davranisini evinde, kendi dört duvari arasinda yapsin demiyorum ama böyle bir davranisi kimse yokken yasamak var, birde ulu orta baska insanlarin arasinda yasamak var..!

Cocugun´da gururu vardir...ne kadar ufacik olsa bile..!

Bu arada kadin, esi ile zaten ayrilma noktasindaydi...özür dileyerek yaziyorum...unutmusum ilk yazimda belirtmeye..! Kadin esine "Hayatimizdan cik git..." vs. gibi bir cok agir seyler konusuyordu...sonrada küfürler vs..!

Hakkimiz´da HAYIRLISI!!!

sen insanlık görevini yapmışın canım
insanlar niye böyle yaparki.
toplum içinde çoçugun yanında kavga ediyorlar.
nekadarlı hısrlılarki gözleri birşey görmüyor.

Canım benim sen kısmen vicdanını rahatlaşmışsın ama ne yazık ki bu örnekler gittikçe artıyor.senağlama
Evlatlarımıza sahip çıkmamız lazım.Bu çocuklar geleceğin anası babası olacak mafoldumben ve ailelerinde ne görürlerse evlatlarına aynısını yaşatacaklar.Lütfen arkadaşlar etrafımızda dağılmaya doğru giden aileler varsa bu noktaya gelmeden aralarında hakem olup yuvalarını kurtarmalarına birbirlarine karşı daha uygun bir uslupla konuşmalarına yardımcı olalımvereliniortak

Back
X