• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumu size bırakıyorum...

valla çok şey yazardım ama daha çok yeni evliliğin, o yüzden susuyorum...

ee hicmi tartismadiniz? ailenizin yanında hicmi laf soylemediniz. ben onun ailesiylede paylasirim bunun öğütle hakaretle alakasi yok burda paylastugim gibi fikir alisverisi yaptım. siz isterseniz cevap yazmayabilirsiniz..

tartışır elbet herkes tartışır ama ailelerin yanında değil..
sizin fikir alışverişi olarak gördüğünüz şeyi eşiniz şikayet etme olarak görüyor belki farkında değilsiniz..
varsa sizi üzen sinirlendiren bir durum evinize geldiğinizde istediğiniz gibi tartışırsınız..

ee hicmi tartismadiniz? ailenizin yanında hicmi laf soylemediniz. ben onun ailesiylede paylasirim bunun öğütle hakaretle alakasi yok burda paylastugim gibi fikir alisverisi yaptım. siz isterseniz cevap yazmayabilirsiniz..
Tabii ki tartışıyoruz. Yeni evlendigimiz zaman eşimde uyum sağlayamamış kendini hala bekar saniyodu. Surekli kankileriyle bulusuyordu:110: döve döve adam ettim,şimdi benden izinsiz tuvalete gitmez:KK70:
Ne ben onun ailesinin yaninda eşime laf ettim ne de o benm ailemin yaninda bana ters bisey söyledi.

Hatta kaynanam sorar hep siz hiç kavga etmezmisiniz? Bekarken benle hergün kavga ederdi bu huysuz oglan diye :KK53:

klasik evliliğin ilk zamanları kazak erkeğim ben davranışları bunlar.
ailenin yanında da burnundan kıl aldırmamış özellikle eniştenin yanında kendi erkeklik gururunu kurtarmış.
ama komik bunlar. kadınlar olarak bunu yer miyiz?
aslanım, kaplanımla başlar minim kuşumla evcilleştiririz değil mi aslanlarımızı :)
daha yeni evlisiniz, kırma eşinin erkeklik gururunu. onu sevgiyle yavaş yavaş alttan alttan minik kuşun yapmaya bak :)
evine dön ve özür dile aslanından, minik kuşundan.

aslan, kaplan, minik kuş kelimelerini erkeklerin değişim aşamaları için örnek olarak kullandım, lütfen alınmayın.
ahahaha harikasiniz bende hep aslanım koçum diye severim hoşuna gider ve genelde hep alttan alan ben olurum ama bu sefer pes ettim sözümü neyapsam dinlemiyor kendi halime bırak üstüme gelme diyor

tartışır elbet herkes tartışır ama ailelerin yanında değil..
sizin fikir alışverişi olarak gördüğünüz şeyi eşiniz şikayet etme olarak görüyor belki farkında değilsiniz..
varsa sizi üzen sinirlendiren bir durum evinize geldiğinizde istediğiniz gibi tartışırsınız..
sizin kadar sakin değilim işte o damarima bastimi çok degisiyorum ortamı bile unutuyorum maalesef

Niye annemde kalirim dedinizki gitseydiniz esinizle.Huyu degismez kocaman adamin inatciysa gelmez küçücük konu da uzar gider.Erkekler evliligi hemen kabullenemiyor o gec kalmalar duzelir merak etme benimki de oyleydi sonra kendi sıkıldı.Enistenize giciksa hava yapmistir onun yaninda.Huyunu biliyorsun boyle seyleri aile icinde bir daha paylasma ki tekrar su duruma dusmeyesin.

ahahaha harikasiniz bende hep aslanım koçum diye severim hoşuna gider ve genelde hep alttan alan ben olurum ama bu sefer pes ettim sözümü neyapsam dinlemiyor kendi halime bırak üstüme gelme diyor
haklı.
evlenince mucize olmuyor maalesef.
alışkanlıklar bir anda değişmiyor.
kendi haline bırakın ama bırakmayın. kadınların özelliğidir çaktırmadan istediğini yaptırmak.
eminim yol yöntem bilirsiniz de bazen konuşmadan halletmek gerekir.
ama zamanla hallolur bir ayda değil de bir yılda.
o yüzden biraz sabır, anlayış ve taktik :)

Tabii ki tartışıyoruz. Yeni evlendigimiz zaman eşimde uyum sağlayamamış kendini hala bekar saniyodu. Surekli kankileriyle bulusuyordu:110: döve döve adam ettim,şimdi benden izinsiz tuvalete gitmez:KK70:
Ne ben onun ailesinin yaninda eşime laf ettim ne de o benm ailemin yaninda bana ters bisey söyledi.

Hatta kaynanam sorar hep siz hiç kavga etmezmisiniz? Bekarken benle hergün kavga ederdi bu huysuz oglan diye :KK53:

işte banada taktik verin kafam durdu oyuzden yazdım buraya

çok tripli eşiniz neden geceleri başım ağrıyor bahanesi de varmı
özür dilerim ama ister yeni evli olun ister yıllardır sürekli dışarda vakit geçiren adam
çok bencil ayrıca ne demek üstüme gelme kendi halime bırak
sizde bir akşam o eve geldiğinde çantanızı alıp çıkın evden sorarsa nereye diye takılıcam üstüme gelme deyin
bakalım ne oluyor

Niye annemde kalirim dedinizki gitseydiniz esinizle.Huyu degismez kocaman adamin inatciysa gelmez küçücük konu da uzar gider.Erkekler evliligi hemen kabullenemiyor o gec kalmalar duzelir merak etme benimki de oyleydi sonra kendi sıkıldı.Enistenize giciksa hava yapmistir onun yaninda.Huyunu biliyorsun boyle seyleri aile icinde bir daha paylasma ki tekrar su duruma dusmeyesin.
haklısınız çok haklısınız..

sizin kadar sakin değilim işte o damarima bastimi çok degisiyorum ortamı bile unutuyorum maalesef

yeni evlisiniz daha öğrenirsiniz merak etmeyin.. böyle böyle birbirinizi tanıyacaksınız..
ama başkalarının yanında rencide etmeyin eşinizi bakın sonuçta aynı şeyi oda yapmış sizi rencide etmiş..hiç gerek yok bu durumların yaşanmasına..

haklı.
evlenince mucize olmuyor maalesef.
alışkanlıklar bir anda değişmiyor.
kendi haline bırakın ama bırakmayın. kadınların özelliğidir çaktırmadan istediğini yaptırmak.
eminim yol yöntem bilirsiniz de bazen konuşmadan halletmek gerekir.
ama zamanla hallolur bir ayda değil de bir yılda.
o yüzden biraz sabır, anlayış ve taktik :)
evet ya daha çok toyuz herkes istiyorki kendi dediği olsun ama biraz daha sabretmeliyim sanırım çünkü o gerçekten cook zor biri :)

çok tripli eşiniz neden geceleri başım ağrıyor bahanesi de varmı
özür dilerim ama ister yeni evli olun ister yıllardır sürekli dışarda vakit geçiren adam
çok bencil ayrıca ne demek üstüme gelme kendi halime bırak
sizde bir akşam o eve geldiğinde çantanızı alıp çıkın evden sorarsa nereye diye takılıcam üstüme gelme deyin
bakalım ne oluyor
ahh yok canimya ben o deliye uymam ya kolumdan tutup eve atar yada ne halin varsa gör der cikamayacagimi bildiği için:)

yeni evlisiniz daha öğrenirsiniz merak etmeyin.. böyle böyle birbirinizi tanıyacaksınız..
ama başkalarının yanında rencide etmeyin eşinizi bakın sonuçta aynı şeyi oda yapmış sizi rencide etmiş..hiç gerek yok bu durumların yaşanmasına..
evet sizde haklısınız bu sitede tek ofkeli benmisim gibi hissettim vallahi utandım şimdi:)

evet ya daha çok toyuz herkes istiyorki kendi dediği olsun ama biraz daha sabretmeliyim sanırım çünkü o gerçekten cook zor biri :)
kesinlikle.
o sizden değişmenizi istese, nasıl alevlenirsiniz değil mi?
sizi böyle görmüş, sevmiş, evlenmiş, neden bir anda değişmenizi istedi diye kırılırsınız belki.
ama zamanla zaten birbirinize uyum sağlayacaksınız, farkında olmadan değişeceksiniz. önemli olan olumlu yönde değişmeniz. hani kötüye değil de iyiye alışmanız, onun için çabalamanız.
öfkelenince "gelmezsen gelme" yerine ilerde "lütfen gel, sensiz olmaz o ev, kırılsak küssek de" şekline dönmeli cümleleriniz.
arkadaşın yazdığı gibi tatlı dil ve zaman.
ama sakın ezdirmeyin sadece akıllıca davranın.

evet canım bekarkende düşkündü turkiyede canı sıkılıyor birde, benide gezdirdigi olur ama geç saatlere kadar evde yalnız bırakması beni çok üzüyor
Evlenince insan değişmiyor işte!
Bu güzel bir örnek oldu.

Back
X