- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
yanlışlıkla oldu ...kızım yanımda ona bakarken....bilgisayar kaydı...nispet yapıyor değilim...iyi misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlışlıkla oldu ...kızım yanımda ona bakarken....bilgisayar kaydı...nispet yapıyor değilim...iyi misiniz?
pekâlâyanlışlıkla oldu ...kızım yanımda ona bakarken....bilgisayar kaydı...nispet yapıyor değilim...
komik olan ne...pekâlâ![]()
kızınız varmış hoşuma gitti, yeğenim geldi aklıma:komik olan ne...
darısı başına....yastıkları dizmiş üstüne atlıyordu düşecek diye bir anda kalkınca bilgisayar da özgürlüğünü ilan etti...kızınız varmış hoşuma gitti, yeğenim geldi aklıma:
ee hicmi tartismadiniz? ailenizin yanında hicmi laf soylemediniz. ben onun ailesiylede paylasirim bunun öğütle hakaretle alakasi yok burda paylastugim gibi fikir alisverisi yaptım. siz isterseniz cevap yazmayabilirsiniz..
:) Allah bağışlasın size, kız çocuklarını çok severimdarısı başına....yastıkları dizmiş üstüne atlıyordu düşecek diye bir anda kalkınca bilgisayar da özgürlüğünü ilan etti...
evet ben hatami kabul ediyorum ama umarım kendiliğinden düzelir ben karismiycamfana ailelerin arkadaşların yanında eşin kötü yanları eksiklikleri söylenmez
ne bu canım şikayet eder gibi
eşin de ilk aydan dışarılara dadanmış biraz zor eve bağlaman
Icerigi daha detayli bilmeden sadece burda yazilan bi paragrafla yorum yapmak yanlis olur ama gorulen kadariyla karsi tarafin davranislari haksiz tabiherkese hayırlı aksamlar... kızlar bu siteye evlendigimden beri giremiyordum yani 1 ay oluyor ozlemisim:) yorumlarinizi dikkatle dinleyeceğim ama lütfen yapıcı olsun çünkü yazılanlar çok etkiliyor insanı... neyse konuma geleyim....
benim turkiyede sayılı zamanlarim kaldı yurtdışına gidicem ordada dugunumuz olacak, eşimle çok sık kavga etmeyiz yani tartışmalar oluyor tabi ama yanyana malum fazla uzun surmez barisiriz. her nekadar kırmış olsada yuttum, kendi haline biraktim bazen küstüm falan filan...
bugün ablamlara davetliydik enistemi pek sevmez benim eşim hep suskun otrur orda. mevzu dışarı cikmalardan bahsedildi eniştem kahveye gidiyor diye ablam istemiyor onu söyledi. bende yeni evliyiz bend çok tartisiyorum dedim bni bırakıp saat 9-10a kadar dışarı çıkıyor bu normal mi? oturduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum evde tek başıma hem korkuyorum hemde canım sıkılıyor.. bana kızdı tek kocasini bekleyen senmisin biraz sabret sende falan çıkıştı . bayağı ağır konuştu ama coguda aklımdan gitti o an çok zoruma gitti, annenlerde kal dedi birde. eniştem boşverin ya sakin olun ne gerek var kirmayin birbiinizi dedi. benimki nyse ben gidiyorum arkadaş geldi arabayla, sen hazirmisin dedi, ben annemlerde kalcam dedim. iyi ozaman kendin gelirsin ben seni gelip almam dedi, annemde gelirsin gelir dedi gülümsedi. yok dedi napiyosa yapsin tamam dedim gule gule.. pat gittii!..
ve hâlâ aramadı. sizce o mu hatalı benmi kim aramalı? ben yarın bişey olmamış gibi gidersem yüzsüz gibi hissedicem bana duzgunce gel bil demedi... napiyim kızlar olgun mantikli yorumlainizi bekliyorum...
hanımefendi çok anormal geldi size sanırım, tabii sizin yorumunuz birşey diyemem ama benim çevremde bu sorunları olanida ailesiyle paylasanida gördüm garip görmedim.. ha ama benim işime yaradı mı ? hayır. birdaha paylasmam bana ders oldu zaten, biran boş bulunup bi yardım istemiştim ama olmadı.. benim eşim konuşularak anlaşılacak biri değil hep kendi bildigini okur. ve bende yoruluyorum kendimi anlatmaktan, gerek tatlı dil gerekse kizmak..hiçbiri işe yaramiyor. bana 10 senelik evli insanları örnek gösteriyor onların hanımları da evde bekliyor sende beklesen nolcak diyor.
eğer böyle kocaniz varsa beni anlarsınız, ha degilsede çok şanslısınız der, konuya nokta koyarım .
gözünüzaydınkızlar..evime döndüm. beni çok özlemiş sarıldı defalarca. suan valiz almaya gitti gelcekmis birazdan... yorumlariniz için çok teşekkür ederim.