• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumunuza ihtiyacım var lütfen

narserbeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
216
1
26
İstanbul
herkese merhaba hepimizin başı sağolsun öncelile....Şehıtlerımıze Allahtan rahmet eyliyorum...boyle bı gunde konu acmak ıstemezdım ama basım catlıcak sınırden...simdi kızlar sole soylım 3 yıllık evliyim esımın ailesi memleketınde yasıyor annesi ailesi daha dogrusu hıc bı akrabası düğünümüze gelmedıler dusunun annesı bıle gelmedı bısı demedım eyvallah dedım bı suru bahane yaptı...şimdi konu su kayınvalidemın kardesının kızı yanı yıgenı nişanlanıyor ve kadın gelmek ıstıyor gelıcekte...benımde zoruma gıdıyo düşünün düğünde degıl alttarafı nısan sinirlerim cok bozuk...yorumlarınıza ıhtıyacım var...

sizin oturduğunuz şehirde mi olacak nişan?
kendi çocuğunun düğününe gelmemesinin sebebi veya sebepleri nedir?

herkese merhaba hepimizin başı sağolsun öncelile....Şehıtlerımıze Allahtan rahmet eyliyorum...boyle bı gunde konu acmak ıstemezdım ama basım catlıcak sınırden...simdi kızlar sole soylım 3 yıllık evliyim esımın ailesi memleketınde yasıyor annesi ailesi daha dogrusu hıc bı akrabası düğünümüze gelmedıler dusunun annesı bıle gelmedı bısı demedım eyvallah dedım bı suru bahane yaptı...şimdi konu su kayınvalidemın kardesının kızı yanı yıgenı nişanlanıyor ve kadın gelmek ıstıyor gelıcekte...benımde zoruma gıdıyo düşünün düğünde degıl alttarafı nısan sinirlerim cok bozuk...yorumlarınıza ıhtıyacım var...

yorum yapabilmemiz için önce sizin düğününüze neden gelomediğini bilmemiz lazım.

alla alla nolduki sizin düğüne gelmiyor, arada çok büyük bi tatsızlık mı oldu ki o derece düğüne bile gelmedi.eğer davanızda haklıysanız boşverin giderse gitsin nişana takmayın

Nedenleri acikca yazmamissiniz. Ama belki mesela sizin dugune maddi imkansizliktan ya da hastaliktan gelememistir, su an durumlar iyidir, hem sizi gormeye hem nisana geliyodur. Bence gecmisi kapatin, huzurunuzu bozmayin.

cnm ben yapı itibariyle iyi niyetli bir insanım böyle bir şeyle karşılaşsam her zaman olduğu gibi güzellikle çözmeye çalışırım evime gelmesine birşey demem ama açıkça bu durumun beni üzdüğünüü anlatırım iyi de karşılarım herşeyden önce eşimin annesi derim eşimin hatırına kötülükleri savıştırırım......

oğulları ile mi araları bozuk acaba
hangi anne baba kendi evladının düğününe gelmez
altındaki nedeni merak ettim ben
ayrıca yiğenlerinin nişanına gelmek de ilginç
bence kv den önce eşinle konuş
bakalım o nasıl yorumluyor bu durumu
belkide senin bilmediğin bir nedeni vardır

Ben olsam gelmelerine bişey demem. Ama geldiklerinde de fırsat bulursam sinirli ,azarlar gibi değilde şakayla karışık yarı ciddi lafımıda söylerdim. Hatta içimde tuttuysam sırf bu lafı söyleyebilmek için gelmelerini bile isteyebilirdim. :))

oğulları ile mi araları bozuk acaba
hangi anne baba kendi evladının düğününe gelmez
altındaki nedeni merak ettim ben
ayrıca yiğenlerinin nişanına gelmek de ilginç
bence kv den önce eşinle konuş
bakalım o nasıl yorumluyor bu durumu
belkide senin bilmediğin bir nedeni vardır

başka neden yok kızlar bız daha nısanlanmadan otobus tutuyoı uzak yola gıdemıyorum dıyodu eşimde üzülüyo ama ben sınır oluyorum öle laf carpmak ıstıyorum ama yapımdan dolayı bısı dıyemıyorum...

Geldiğinde "Anne nasıl geldin çok şaşırdım, yol tutmadı mı seni?" diyiverin gitsin. Ne ayıp bişrşey insan kendi evladının düğününe bu sebeple gelmemezlik yapar mı ya... Cevabından sonra da hayır bizim düğüne dahi gelememiştin de çok üzülmüştüm, gelebileceğini tahmin dahi edemedim dersiniz.

Gelmiş geçmiş birşey anca bu şekilde laf yoluyla yüzüne vurabilirsiniz durumu. Elden başka ne gelir ki.. Gelmeyeceksin diyemezsiniz ya.

valla banada sölenen bu belkide maddi sıkıntıdan dolayıdır ama zoruma gıdıyor...

ben şunu anlayamıyorum insan çocuğunun mürüvetini görmek için yıllarca bekler onun için çalışır didinir nasıl olur da böyle bir günde sizin aranızda olmaz ve bu durumu siz ve sizin aileniz nasıl kabullenir

ah be güzelim otobüs tutuyorsa uçukla elsin birazını birazını da idare etsin ilaç falan alsın gelsin ama poposunu kaldıramamış demekki. şimdi tutmayacak mıymış araba acaba? nasıl bir bencilliktir bu yaa.
benim biyolojik babam da düğünüme gelmemişti. neymiş dükkanda duracak kimse yokmuş işler çok yoğunmuş falan filan. o gelmedi diye benim düğünüm mü küldı yok. canım babam felçli olduğu halde geldi canımın içi. bana onlar yeter zaten de ay bu konuyu görünce hatırladım gene eskileri gözlerim yaşardı. senin için değil de oğlu evleniyor yaa en mutlu günü ölse ölü dersin ama öbür türlü gelmeliydi. bence sen karışma eşini de üzme. aman boşver herkese sana verdikleri kadar değer ver geç. çok içten davranma düğün fotolarını aç mesela çok güzel bir düğündü falan diye nispet yap ne diyim pişman olsun ve anlasın yaptığı hatayı. geri dönüşü var mı bak yok. kötü yapmış.

bence büyüklük sizde kalsın. hiç bişey söylemeyin soğukta davranmayın araya biraz mesafe koyup kendinizi ifade edebilirsiniz... sonuçta olan olmuş artık bu saatten sonra yaptığınız her olumsuz hareket evliliğinizi yıpratmanıza neden olur. tabi bu benim fikrim gerisi size kalmış artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.